Prachtige bedden vind je bij Slaapkamerweb.nl

Een nieuw bed is een genot om uit te zoeken. Je wilt graag een nieuwe uitstraling creëren in je slaapkamer, maar ligcomfort is nog veel belangrijker. Je staat er misschien niet direct bij stil, maar je slaapt bijna 1/3 van je leven in je eigen bed. Dan is het misschien toch eens goed na te denken over een bed waar je jaren heerlijk op kunt slapen. We leggen je in deze blog graag de mogelijkheden uit en we laten je zien waar jij op moet letten bij het aanschaffen van een nieuw bed.

slaapkamerweb bedden
Foto: PR

Er zijn 3 factoren die van belang zijn bij de keuze van een bed:

  1. Slaapcomfort
  2. Robuustheid en stevigheid
  3. Uitstraling van het bed

Het slaapcomfort is één van de belangrijkste onderdelen

Waarbij bijna iedereen geïnspireerd wordt door de uitstraling van een bed draait het natuurlijk eigenlijk vooral om het ligcomfort. Het ligcomfort staat (bijna volledig) los van het ledikant. Natuurlijk moet het ledikant robuust en stevig zijn, zodat je stabiel ligt wanneer jij je omdraait, maar juist het matras en de bodem dragen bij aan het ligcomfort. Ledikanten, matrassen en bedbodems kunnen allemaal los op elkaar afgestemd worden. Kies je dus voor jouw favoriete ledikant dan kun je hier eenvoudig een geschikte matras en bedbodem bij vinden. Die dus prima passen in jouw ledikant.

Maakt de bedbodem daadwerkelijk zoveel verschil? Of is het juist het matras dat het ligcomfort bepaald? Als test zou je het volgende kunnen doen. Heb je een goed matras? Leg deze dan maar eens op de grond en ervaar het directe verschil. Een goede lattenbodem absorbeert de neerwaartse kracht van jouw lichaam op het matras. Hiervoor heb je een kwalitatieve lattenbodem nodig die ‘meewerkt’.

Matrassen worden tegenwoordig steeds comfortabeler. Een goed matras maakt bijvoorbeeld gebruik van 7 (druk)zones. Deze zones zijn zo ingesteld dat ze het gewicht en de druk van jouw lichaam op specifieke gebieden, minder of meer ondersteunen. Het is bij sommige matrassen en bedbodems zelfs mogelijk om deze plekken aan te passen op je eigen wensen.


Een goed stevig bed is belangrijk

Je bed wordt vaak goed gebruikt. Waarbij de ene vaker heen en weer rolt in zijn slaap, wil de ander nog wel eens een duik nemen na een lange dag. Je wilt dan natuurlijk niet dat je bed standaard veel meebeweegt of waarbij je het gevoel hebt dat het bed toch niet zo stabiel is zoals je van tevoren had gehoopt.

In de prijzen van bedden zit veel verschil. Het hoogste segment van bedden zijn de luxe boxsprings of de massief houten bedden. In het overzicht van Slaapkamerweb vind je een ruime variatie van houten bedden en boxsprings, waaronder balken bedden en elektrische boxsprings. Allemaal van de allerhoogste kwaliteit en waar je jarenlang heerlijk op kunt slapen. Ben je op zoek naar goedkope bedden? Bekijk dan eens de webshop van Bedroomshop.nl.

slaapkamerweb bedden
Foto: PR

Uitstraling van het bed

De uitstraling van je slaapkamer is belangrijker dan ooit. Je bed (kan) een echte eyecatcher zijn. Kom heerlijk tot rust in een perfect ingerichte slaapkamer met een prachtig bed. Heb jij een standaard bed, zoals een metalen bed, dan wordt de uitstraling voornamelijk gecreëerd door het dekbedovertrek. Kies je voor een massief houten bed dan valt het bed direct op. Een bed koop je voor een lange periode, misschien zelfs voor je hele leven. Kies daarom voor kwaliteit! Kies bijvoorbeeld voor één van de bedden van Slaapkamerweb.

Wil je meer weten over goed slapen?

Lees dan:

Heb jij al vaak een nieuw bed gekocht? 

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.