Keek op mijn Week: kraamvisite, wimpers en een fiets

Yes! Eindelijk mogen de salons weer open. Een beetje lucht. Wat kun je hier ontzettend van genieten als je ineens weer iets meer mag. Hopelijk duurt het niet lang meer voor de rest ook weer kan en ik mijn kleinschalige Blogboot events op de boot in Amsterdam weer mag draaien… Ik durf niets meer te plannen omdat het zo verdrietig voelt om steeds te moeten cancelen. Maar goed, buiten schijnt de zon en dat is fijn!

logeren
Wie is de Mol kijken.

Logeren in de woonkamer

Zaterdag lekker weekend gevierd met mijn meisjes, hoewel ik wel iets heb gedaan achter de laptop. Het was heerlijk weer! Lekker gewandeld dus. De ene dochter was het snel zat, met de ander ben ik een flink stuk doorgelopen zodat we de lama’s konden zien. Ze had haar spacescooter mee en het was gezellig.

De meisjes hadden als grote wens om in de woonkamer te logeren. Dat is een wens die niets kost en natuurlijk erg leuk is. We hebben daarom de matrassen naar beneden gesleept, zodat ze die avond Wie is de Mol? vanuit hun chille slaapplek konden volgen. En natuurlijk de Make-up Cup van Nikkie Tutorials, dat is altijd zo leuk… maar dit was de finale. Laatste keer voor nu. Hopelijk gaan ze dit nog eens doen! 

wandelen
Lekker een stukje wandelen in de zon.

Rondje hardlopen

Zondag relaxdag en echt heel zonnig. Lekker buiten de kussens op de loungebank en zonnestralen meepakken. Heb heerlijk een boek gelezen in de zon en een rondje hardgelopen. De meisjes hadden toch geen zin om mee te gaan. Later die middag hadden ze wel een mooi plan: picknicken langs de rondweg. Ze smeerden broodjes en vulden bekers, terwijl ik een picknickkleed in hun fietsmand deed. Saampjes gingen ze op pad en na een half uur kwamen ze trots en blij terug. Avonturen maken samen.

Net toen ik aan het avondeten wilde beginnen, zag ik een mail van mijn ex. Of we mee wilden eten. Ja, tuurlijk! En zo hadden we een gezellige afsluiter van het weekend waarin we de overdracht rustig konden doorspreken.

zonnige dag
Profiteren van het mooie weer.

Kraamvisite

Maandag was druk, druk, druk zoals altijd na het weekend. Ik hield me bezig met de maandafsluiting, alles moest weer door naar de boekhouder uiteraard. Wat technische zaken op de achtergrond van mijn website moesten geregeld worden, er ging een offerte uit, ik werkte aan teksten voor een klant en ik werkte verder aan mijn marketingcommunicatiehandboek. Die wil ik heel graag uitbrengen voordat een grote opdracht loskomt, waar ik al even op zit te wachten. Ik zit echter nog in het schrijfproces, dus duurt nog wel even voor het af is.

Om de gedachten te verzetten kon ik gelukkig iets heel anders doen: op kraamvisite gaan! Anderhalve week geleden hebben mijn dochters er een heel lief neefje bijgekregen. Vandaag mocht ik kennismaken met de kleine man en hem zelfs even vasthouden. Hoe heerlijk zo’n klein hummeltje in je armen! Online kraamcadeautjes shoppen is minder leuk dan door rekken vol babykleertjes struinen, maar ik had bij H&M een té schattig babysetje gevonden in Batman thema. Batman logo op het broekje, rompertje en een ienieminie mutsje met Batmanoortjes… Ook heeft mijn moeder zijn naam op een slabbetje geborduurd, zodat ik daarnaast een gepersonaliseerd cadeau had. De beschuit met muisjes was heerlijk en gezellig bijgekletst.

kraamvisite
Wat een schatje hé? Ik smolt helemaal weg, zo lief…

Daarna thuis weer terug aan het werk uiteraard. Na het avondeten nog even met een spotify sportplaylist aan een rondje hardgelopen. Goed bezig al zeg ik het zelf.

Fysiotherapie

Dinsdag lekker gesport bij de fysiotherapeut. Daarna nog even snel brood gehaald op de markt en een kopje koffie gedaan bij mijn moeder. Toen weer aan het werk. Er lagen leuke klussen op me te wachten, maar vandaag hield ik me voornamelijk bezig met de online cursus inclusief examen over de Verkiezingen. Heb mijn papiertje gehaald en mag dus een stembureau bemensen. Ook eens leuk om mee te maken! Heb jij dat al eens gedaan? Ik vond het nog best veel procedures en regels, komt toch veel meer bij kijken dan je denkt.

Verder dacht ik een afspraak te hebben bij de kapper. In de persconferentie hoorde ik dat die vanaf 2 maart weer open ging. Maar dat vanaf bleek dus te betekenen: NA 2 maart. Ik stond dus voor een dichte deur en ben pas 9 maart aan de beurt. Verwarrend allemaal, maar fijn dat het weer mag. Nu snel de rest van de wereld weer open, hoop ik.

diploma verkiezingen
Diploma gehaald voor de verkiezingen.

Mooie wimpers

Woensdag mochten de contactberoepen dus wel weer los en had ik om 9 uur een afspraak staan in de wimpersalon. Voel mezelf meteen weer meer ‘aangekleed’ met een mooie nieuwe set wimperextensions. Met korte wimpers als de mijne kun je mascara smeren wat je wilt, maar het heeft weinig effect. Vind mezelf er meteen weer frisser uitzien. Bye, bye verlepte look. Hallo beautiful me!

wimpers
Voelt een stuk aangekleder zo met mijn wimpers er weer op… vergelijk het maar met de selfie die ik hierboven plaatste.

Thuis weer aan de slag met mooie teksten en daarna de kinderen uit school gehaald. Gezellig om ze weer bij me te hebben, al ging ik na de lunch toch nog even aan het werk.

Help, waar is dat oplaadsnoertje?

Donderdag gaf mijn Tedee app aan dat het deurslot bijna leeg was. Die moest aan de lader. Maar waar had ik nou dat oplaadsnoertje gelaten? Ik gooide diverse rotzooi lades in de keuken overhoop, zocht in de trapkast en kon niets vinden… Wat gestress verder, besloot ik rustig een kop koffie te drinken achter de laptop. En zag ik het doosje met de oplader op mijn bureau staan… Oh ja. Afijn, het slot kon aan de lader. Ben jij dit soort dingen ook weleens kwijt?

among us banaan
Een Among Us banaan… maak jij ook kleine tekeningetjes op de bananen die mee naar school gaan?

Uit school gingen we via de ruilsite ergens kijken voor een 24 inch fiets. De bijna jarige Jet had mij om een iets groter maatje gevraagd, zo eentje als ze ook bij haar papa heeft. Een mooi verjaarscadeau! Haar wensen zijn een betere iphone, een nieuwe fiets, corona de wereld uit, op vakantie, dat soort dingen. Oh ja en een wekker voor haar kamer. De fiets leek me dan het meest haalbaar. Hoe ouder je kind wordt, hoe groter de wensen, hahaha.

fiets
18 inch fiets te koop!

Bij opa en oma op visite

Vrijdag hadden de meisjes school en ik heb lekker gewerkt. Op vrijdagochtend host ik altijd een Blogtalk! Clubhouse room met Marieke en vandaag hadden we als onderwerp ‘wat deel je wel en wat deel je niet’. Veel travelbloggers in de zaal dit keer en ook wat marketingbloggers. Was weer een mooi gesprek! Volgende week hebben we het over content curatie, oftewel het hergebruiken van bestaande content.

20 inch fiets
20 inch fiets te koop!

’s Middags bezochten we met de nieuwe 2e hands fiets opa en oma. Zo kon opa voor ons het zadel op de juiste hoogte stellen en de fiets even nalopen op veiligheidsaspecten. En natuurlijk was het ook gezellig om bij te kletsen. Dochterlief heeft meteen even doorgepakt met haar verjaardagswensen: of ze op die en die datum bij oma spinazie met gehaktballen mag eten? Gelukkig was dit verzoek inclusief mama en zus. Zelf hebben we deze avond gezellig met z’n drietjes getexmext en daarna The Voice gekeken.

texmex
Lekker texmexen op vrijdagavond.

Heb jij leuke dingen gedaan deze week of dit weekend?

Lees ook:

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.