Mijn ervaring met het Fanllory Apple Stem Shaker Masker

Ken jij het Nederlandse beautymerk Fanllory al? In Nederlandse winkels kon ik het nog niet zo snel terugvinden, dus denk dat het redelijk onbekend is. Als blogger hoor je toch vaak als één van de eersten over dit soort nieuwe merken en deze is sinds pas sinds 2017 op de markt. Ik kreeg als kerstcadeau hun Apple Stem Shaker Masker toegestuurd, erg leuke verrassing!

fanllory masker review
“I honor how I want to feel”

Schoonheid is tegenwoordig niet langer een kwestie van leeftijd, zegt Fanllory in haar persbericht. Het belangrijkste deel van de schoonheid van een vrouw komt van binnenuit. Daarom vinden zij het belangrijk dat vrouwen zich bewust zijn van hun eigen waarde en van hun lichaam houden. Fanllory helpt met haar skincare de natuurlijke schoonheid van de vrouw te benadrukken en haar zelfrespect op een positieve manier te beïnvloeden. Zo kun je als moderne, drukbezette vrouw je volledige potentie benutten.

Heel mooi gezegd. En leuk dus dat ze ook aan mij dachten om hun merk toegankelijk te maken, want een gespecialiseerde beautyblogger ben ik niet. Maar wél een drukbezette vrouw die weleens vergeet om wat meer liefde aan haar lichaam te geven met een olietje, huidlotion of een maskertje. Dit zijn de dingen die buiten je vaste beauty ritueel vallen en waar je dus écht even tijd voor moet maken. Zelfliefde noemen ze dat. Of me-time.

Hoe werkt een shaker masker?

Een shaker mask bestaat uit een poederzakje en een shaker. In mijn pakketje zat 1 shaker en 4 zakjes om een maskertje van te maken. Vul de shaker met 100 ml water, voeg de inhoud van het zakje daaraan toe en schudden maar! Na het schudden breng je het vloeibare masker dik aan op je gezicht. Daar stolt het masker waarna je het makkelijk van je gezicht kunt afpeuteren.

Mijn ervaring met het Fanllory Shaker Masker

Ik ontving dus een kerstpakket met de Apple Stem Shaker, ter waarde van 52,50 euro om mijn huid te verwennen. De Apple Stem Shaker is gebaseerd op de Zwitserse appel stam en zorgt voor een anti-age effect en een egale tint. Als niet-geoefend beautyvlogger maakte ik een filmpje van mijn eerste ervaring hiermee:

Best ingewikkeld, zo’n maskertje aanbrengen. Ik had het masker veel te dun aangebracht in het kader van ‘ons ben zûnig’. Na het verwijderen met een handdoekje gedrenkt in warm water (gezien hoe dat moet bij de schoonheidsspecialiste), was mijn huid wel lekker zacht en egaal van teint.

fanllory masker review
Na het masker een zachte huid en egale tint, zonder rode vlekken.

Een weekje later probeerde ik het nog eens en toen heb ik niet geschud, maar egaal geroerd met het meegeleverde staafje en het masker veel dikker aangebracht. Met succes! Dit keer kon ik het masker er wel echt afpeuteren. Wederom was mijn huid egaal van teint en lekker zacht. Het Apple Stem masker voelt lekker fris aan op je huid, na 10 minuten voelde ik de huid wat tintelen maar toen was het ook precies tijd om het masker te verwijderen. Ik heb zelf overigens een normale, misschien ietwat vochtarme 40+ huid.

  • Pluspunt aan dit masker is dat het aanvoelt als ‘slijm voor volwassenen’. Lekker een beetje spelen en roeren met de substantie, net alsof je aan het spelen bent en het is nog een lekkere oppepper voor je huid ook. Bovendien werkt Fanllory cruelty free en met hoogwaardige ingrediënten uit Europa.
  • Minpunt was dus dat ik als beginner eigenlijk nog niet de maskerskills onder de knie had om het de eerste keer direct goed aan te brengen. Ook raakte mijn gootsteen verstopt van de restjes die ik uit de shaker en van mijn reinigingshanddoekje haal.

Een leuke manier om even mindfull bij je me-time zelfzorg momentje stil te staan. Voor mij als zzp-er bovendien gewoon onder werktijd te gebruiken: maskertje op, timer aan en ondertussen lekker tikken achter de pc.

Cruelty free

De shaker van Fanllory bestaat voor 95,2% uit natuurlijke producten en is professioneel getest en goedgekeurd door ISO. De hoofdingrediënten zijn PhytoCellTec malus Domestica en Biowhite. De PhytocellTec malus Domestica is gebaseerd op de stamcellen van zeldzame Zwitserse appels. Het beschermt de levensduur van huidstamcellen, vertraagt veroudering van essentiële cellen en bestrijdt ook veroudering. Zo lees ik.

Biowhite is een krachtige remmer van tyrosinaseactiviteit, gemaakt van variabele plantenextracten, wat zorgt voor een egale tint. En die egale tint heb ik zelf inderdaad ervaren, alle rode plekken op mijn huid waren na het maskertje weg. De producten worden uitgebreid getest. Er wordt enkel gebruik gemaakt van toonaangevende Europese ingrediënten en geavanceerde Franse laboratoriumformuleringen, zodat er altijd voldaan wordt aan alle EU-productievoorschriften. Alle producten van Fanllory zijn cruelty free en de shakers zijn recyclebaar.

Er zit best veel in 1 shakerzakje, dus als je een dochter of vriendin in de buurt hebt kun je die ook meteen van een maskertje voorzien. Ideaal ook dus voor een samen-spa-momentje. Meer informatie lees je hier.

Hoe vaak gebruik jij een maskertje?

ervaring met het fanllory shaker mask

Lees ook:

Intense hydratatie met een Aqua masker

Moeder-dochter beauty workshop

Al 130 jaar verwenmomenten van Kneipp

Met Babor je huid reinigen

Mijn eerste bezoek aan de sauna, of nee: wellness

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.