Klaar voor Koningsdag! + kortingscodes

Wij zijn oranje! Koningsdag zit er weer aan te komen en op school zijn de kinderen dan altijd lekker sportief met de Koningsspelen. Heerlijk om ’s ochtends al die kindertjes in het oranje of rood-wit-blauw op het schoolplein te zien. Dit jaar zijn de Koningsspelen op 12 april.

bulbby oranje truien koningsdag

Zelf ben ik heel benieuwd welk liedje Kinderen voor Kinderen gaat uitbrengen. We luisteren dat in de aanloop vaak, en proberen het dansje te leren zodat ze het ook op school wat makkelijker onder de knie krijgen. En omdat mama het stiekem leuke muziek vindt. Niet onbelangrijk.

bulbby oranje truien koningsdag

Oranje truien met naam

Qua kleding zijn we in ieder geval klaar. Bulbby vroeg ons om hun speciale Koningsdag truien met naam te reviewen. Als vrouw met een bijzondere naam en moeder van 2 kinderen met een bijzondere naam, had ik daar wel oren naar. Bovendien kunnen we deze truien ook met voetbalwedstrijden van het Nederlands elftal, Bevrijdingsdag en dat soort feestelijke momenten dragen. Of gewoon als we herkenbaar willen zijn: wanneer zie je tenslotte 3 leuke mensen in een knal oranje trui met elkaar matchen? Pik ik mijn meiden er zo uit op een druk event of in de dierentuin.

Naast de sweaters hebben ze ook polo’s, t-shirts, petjes en nog veel meer in het oranje. Ik koos echter voor een fijne warme trui. Voor mijzelf de oranje sweater voor volwassenen á 24,95 euro met witte print in het ontwerp ‘party’ en voor de meisjes exact dezelfde kindersweater á 19,95 euro.

bulbby oranje truien koningsdag

Tijdloos: dus elk jaar weer

Je kunt kiezen uit verschillende opdrukken en ook uit verschillende kleuren van die opdruk. Mij leek deze wel fijn omdat we met alleen de naam lekker ’tijdloos’ zijn en de trui dus vaker kunnen dragen. De meisjes dragen beiden maat 134/140 en zoals je ziet valt deze ruim en kan hij nog even mee. Ik wil hem ook met ze meegeven naar scoutingkampen en zeilkamp. Warm, comfortabel en de leiding weet direct hun naam.

Zelf matchende prinsessenkroontjes maken

Om je oranje outfit helemaal af te maken, verwijs ik je graag door naar het artikel over de prinsessenkroontjes met naam die je zelf kunt maken. Superleuke Koningsdag DIY inclusief tutorial!

Kortingscode Bulbby

In de webshop van Bulbby vind je overigens nog veel meer toffe cadeaus die je kunt laten bedrukken. Ideaal voor school of als verjaarscadeau. Ik heb nog verschillende kortingsvouchers over vanwege Bulbby’s sponsoring van Blogger by Nature het afgelopen jaar. Aangezien er geen datum op staat, zou het zomaar kunnen dat je hier nog gebruik van kunt maken. Ik deel er 5, als ze werken (let me know in een reactie) heb ik er voor de liefhebber eventueel nog een paar. Tis echt een superleuke webshop met geweldige cadeaus, weekendtassen en schoolspullen. 

Kortingscodes ter waarde van 7,50 euro bij een bestelling van minimaal 25 euro:

  • 1XQKN
  • 1XQMK
  • 1XQMQ
  • 1XLZB
  • 1XLZP

Met de code marstyle15 ontvangen jullie 15% korting t/m zondag 17 maart 2019.

Gaan jullie ook matchen met Koningsdag?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.