Na de scheiding: sporttas met naam erop + kortingscode

Hoe gaan we het straks doen als papa en mama allebei in een ander huis wonen? Natuurlijk zien we hoe anderen het doen en treffen we de nodige voorbereidingen, maar hoe het echt zal gaan? Geen idee natuurlijk. Er zal zowel op ons als op de kinderen veel afkomen. Het wordt even wennen voor iedereen. Voor ons geen weekendvader of birdnesting, we hebben gekozen voor co-ouderschap. Dat betekent veel heen en weer gesjouw van spullen voor de meisjes.

bulbby sporttas ervaringIk sprak overigens pas zowel mensen die ervaring hadden met birdnesting als mensen die er nooit van gehoord hadden. Die term zal ik dus even toelichten voor wie hem niet kent: je kinderen blijven dan in hun eigen huis wonen en papa en mama wonen daar bij toerbeurt. Op de andere dagen hebben ze een stekkie elders (bij hun ouders in, een vakantiehuisje, nieuwe partner, flatje…) In deze variant hoeven je kinderen dus niet van plek te wisselen en blijft dat stabiel voor ze, maar pendelen papa en mama heen en weer.
Afijn, wij kiezen dus voor co-ouderschap. Natuurlijk zullen de kinderen in elk huis hun eigen pyjama hebben, hun eigen bedje en hun eigen tandenborstel, maar sommige dingen lenen zich daar niet voor. De favoriete knuffels moeten bij elke huizenwissel mee. En zo zullen er vast meer spullen zijn, maar daar heb ik nu nog even geen zicht op. Bulbby hielp ons om iets wat voor de kinderen helemaal niet leuk gaat zijn, toch iets vrolijker te maken. Ik mocht 2 grote weekendtassen bestellen met de naam van de kinderen erop. Voor allebei hun eigen spulletjes.

Eigen tas op vakantie

Ook met het oog op naderende vakanties en nachtjes weg voor mijn blog is dat natuurlijk superfijn. Of om mee te nemen naar een sportvereniging. De tassen zijn zo groot dat de meisjes er zelf in passen! Dat deden ze dan ook direct: even meten of de tas groot genoeg was om er in te gaan zitten. Hihi, dat was grappig  😆  het leverde veel gegiechel op. Ik heb – om ruzie te voorkomen – ervoor gekozen om beide meisjes exact dezelfde tas te geven qua kleur en bedrukking. Maar dat hoeft natuurlijk niet! Het was best moeilijk om te kiezen welke kleur, bedrukking en bedrukkingskleur ik nu precies het mooiste vond want de mogelijkheden zijn eindeloos. Ik vind het in ieder geval ideaal dat hun naam er op staat: lekker herkenbaar en snel je eigen spullen terugvinden. Mijn kinderen hebben namen die niet heel veel voorkomen, waardoor het extra leuk is dat ze nu een sporttas hebben met hun naam er op.

Kwaliteit van de Bulbby sporttas

De ontvangen tassen zijn van een hele mooie, stevige kwaliteit. De ritsen zien er degelijk uit, er zit een uitneembare bodem in de tas, goede handvaten… Erg prettig is de afneembare schouderband die je kunt verstellen in lengte en waar ook een kussentje omheen geschoven zit zodat de tas niet in je schouder snijdt tijdens het dragen. Aan beide zijden van de sporttas zit een met rits afgesloten zijvak voor kleine, platte spullen. Over de kwaliteit van de bedrukking ben ik ook te spreken, ik bestelde witte letters met zilveren rand eromheen. Dit zit er goed op, het ziet er niet uit alsof je het kunt lospeuteren. dat heb ik met mijn nagel even geprobeerd, maar dat gaat niet. Echt goede kwaliteit dus, degelijk spul! De tassen die wij hebben ontvangen is de ‘sporttas groot’ van 39,95 euro.

Kortingscode Bulbby

Zoek je een origineel verjaardagscadeautje voor een kind dat al veel spullen heeft? Een hart onder de riem cadeautje bij kinderen die net als de mijne met een scheiding te maken krijgen? Een leuke rugzak voor een kindje dat net naar school gaat? Of als kraamcadeau een gepersonaliseerde speelgoedmand in de stijl van de babykamer? Een gekke tekst voor een bedrukt kledingstuk voor een vrijgezellenfeest of een jubilerende collega? Je kunt dit allemaal – en nog veel meer – vinden op de website van Bulbby. Of bezoek ze op de Negenmaandenbeurs deze week, waar je alles even in het echt kunt bekijken en voelen! Bestel je toch liever online? Gebruik dan de speciale kortingscode voor lezers van Marstyle en het scheelt je weer een paar euro: marstyle15 deze code is geldig tot 30 april 2018.
Hebben jouw kinderen spullen met hun eigen naam erop?
Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. chucky1012 zegt:

  O jeetje wat een grote verandering voor de kinderen….
  Ik had van dit zeker vaker gehoord.
  Fijn dat jullie er zo op deze manier samen uit komen.
  Handig zo een grote sporttas met ieder hun eigen naam erop.

  Heel veel sterkte……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.