Nice: de Hairgoals van LOL Surprise

Woop, woop er is weer iets nieuws van L.O.L. Surprise en wij hebben er een filmpje mee opgenomen! Het gaat om de Hairgoals, waarbij zoals de naam al zegt de haren het thema zijn. Wij kregen 3 toffe #Hairgoals toegestuurd en in totaal zijn er 12 verschillende om te verzamelen. Leuk detail: je kunt de verpakking gebruiken om je eigen haren in de krullers te zetten. Kijk je mee?

lol surprise hairgoals uitpakken
Spannend, hoe zouden de Hairgoals eruitzien!

Een filmpje zegt meer dan 1000 woorden, dus bekijk vooral hoe mijn dochters deze Hairgoals uitpakken en wat ze hiervan vinden. Leuke nieuwe inspiratie voor een LOL Surprise verjaardag!

Uitpakken LOL Surprise Hairgoals

12 Hairgoals poppetjes

Wij zijn nog steeds gek op alle verrassingen van de L.O.L. Surprise en de #Hairgoals serie is weer super. Nét even anders, maar toch vertrouwd en een mooie aanvulling op onze verzameling. Er zijn 10 poppetjes met haar en 2 zeldzame ‘rare edition’ Glitterati die je in ons filmpje ziet met  ‘molded hair’ en mooie glitters. Knotjes, staartjes, kort of lang met deze L.O.L. Surprise poppen kun je lekker kappertje spelen. Net als bij de popjes die we al hebben kun je ze een flesje geven of in bad doen voor een spannende waterverrassing, inclusief kleurverandering. Leuke opvolger van de lol code krakers.

Haarlakbus

De L.O.L Surprise #Hairgoals poppetjes zijn verpakt in een haarlakbus, die 15 verrassingen bevat. Van krulspelden die je in je eigen haren kunt rollen tot fashionable outfits voor de popjes en van toverspiegel tot stijlvolle schoenen. Onderling kunnen de popjes prima kledingruilparty’s organiseren of elkaars zonnebril lenen.  De haarlakbus kun je omtoveren tot salonstoel, display, poppenstandaard of een handtas waarin je jouw favoriete poppetjes overal mee naartoe neemt. 

Hebben jullie inmiddels ook een flinke verzameling? Of houden jouw dochters er niet van?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.