Huidolie is mijn nieuwe badkamer musthave

Een beautytraditie die iedereen zou moeten proberen. Dat stond in het persbericht van Tadé, het Mediterraanse beautymerk met handgemaakte producten, puur natuur en mild voor de huid. Dit maakte mij erg nieuwsgierig, want ik gebruik niet zo heel veel beautyproducten. Tadé kwam met een aantal nieuwe geuren die bestaan uit zeep, scrub, beautywater en huidolie om lichaam, gezicht en haar te reinigen, te hydrateren en te verzorgen. Zowel beautywater als huidolie waren mij nog geheel onbekend, maar nu heb ik ze geprobeerd. En ik moet zeggen dat vooral de huidolie heel erg in de smaak valt, ik vind het echt een musthave in mijn badkamer!

Bij Tadé gaat mild reinigen hand in hand met hydrateren en verzorgen. De mediterrane cultuur van lichaamsverzorging begint met de authentieke blokken zeep, waarvan je de geur kan afstemmen op je eigen smaak of stemming. Ik kreeg deze toegestuurd en in het perspakket zat ook de bijpassende bodyscrub verrijkt met kristallen uit de Dode Zee en karitéboter bij, de verzorgingsolie die je voor zowel je huid als je haar kunt gebruiken met olijfolie uit de eerste persing en een flesje beautywater dat je gezicht en lichaam reinigt, verkwikt en verfrist.

Tip: gebruik in Mediterraanse tegels in je badkamer om de sfeer van luxe en ontspanning neer te zetten. Romantische Griekse patronen, aardetinten of mozaïeken versterken het weldadige gevoel dat je krijgt van deze Tadé beautyproducten.

tadé producten

Vijf geuren, ik kreeg de oranjebloesem

De producten zijn er in 5 nieuwe geuren. Zoals de voor het Middellandse Zeegebied kenmerkende geur van jasmijn, meegevoerd door de wind. Of het authentieke aroma van de Isfahan roos uit de groene Oasestad; delicaat en exotisch. De kalmerende geur van Neroli uit Capri, een heerlijke oranjebloesem die zorgt voor dromen van La Dolce Vita. Argan uit het Atlasgebergte is met haar verfijnde parfum een wondermiddel voor gezondheid en schoonheid. En dan is er nog de traditionele geur van olijf; de klassieker uit Marseille. Vijf geuren voor vijf verschillende stemmingen.

Volledig plantaardig

Aleppo Zeep is volledig plantaardig en wordt tal duizend jaar op dezelfde ambachtelijke manier met de hand gemaakt. De olijf- en laurierbesolie die aan de basis liggen van alle zepen, werken samen om de huid te verzorgen. De zeep zit vol essentiële vetzuren, antioxidanten en vitamines en houdt het evenwicht van de huid in stand.

Hoe werkt beautywater?

Beautywater had ik dus nog nooit geprobeerd. Ooit kreeg ik eens een flesje in een goodiebag, maar ik heb het nooit gebruikt. Gelukkig maar, want ik dacht dat je het moest drinken… Ja niet dus! Beautywater gebruik je als verzorgingslotion of om make-up te verwijderen. Hierna hoef je je gezicht niet meer met gewoon water af te spoelen. Ook kun je er een paar druppels van op je kussen sprenkelen voor de mooiste dromen, of in elk geval een goede nachtrust. Het beautywater van Tadé is meer dan 99,5% natuurlijk, reinigt, verkwikt en verfrist. Ik vond het even wennen om het te gebruiken, maar je sprenkelt wat in de palm van je hand en daarna verspreid je het over je gezicht. Het heeft een frisse geur die je energie geeft. Dit product is geschikt voor zeer gevoelige en kwetsbare huidtypes.

Huidolie voor een zachte, soepele huid 

Ook de huidolie was voor mij een nieuw product. Het heeft iets weg van massageolie, maar is wat minder vettig en je sprenkelt steeds maar een paar druppels in je hand. De snel in de huid trekkende Tadé biologische verzorgingsolie (bio COSMOS gecertificeerd) – bestaat uit actieve, natuurlijke bestanddelen die voeden, beschermen en hydrateren. Na het douchen en scheren, vind ik het heel fijn om deze olie in te masseren (heb je minder last van bultjes). Daarna ben je echt verliefd op je eigen lijf hoor, het voelt dan fluweelzacht aan… Ik gebruik de olie in plaats van bodylotion.  Met dit spul blijft je huid goed gehydrateerd en krijgt deze de nodige energie en glans.

Waar te koop?

DeTadé Aleppo Zeepproducten zijn verkrijgbaar bij Skinessence.

  • Tadé Beautywater kost € 4,95 voor 240 ml

Lees ook:


Nu ben ik heel erg benieuwd: gebruik jij weleens beautywater of huidolie?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.