Keek op mijn Week: ijsbad, proefjes doen met de kinderen, netwerken en ondernemersavond

Woei! Ik roep maar even ‘woop woop’. Deze week vloog voorbij en ik had het zo giga druk dat ik echt even goed moet zitten voor dit weekoverzicht. Wat heb ik eigenlijk allemaal gedaan? Erg veel, terwijl ik begin van de week wat meer rust inlaste vanwege alle events en afspraken die ik op het programma had. Goed om bij het schrijven even stil te staan met wat er dan eigenlijk allemaal op mijn pad kwam… Een bijzondere week.

Hagelslag tappen

Zaterdag bracht ik de jongste naar scouting om daarna met de oudste boodschappen te doen. Ze mocht hagelslag tappen bij de Albert Heijn. We hebben er een relaxt dagje van gemaakt en lekker in de tuin gezeten.

eq meetup ijsbad

Persoonlijke overwinning: in een ijsbad

Zondag had papa gevraagd of de meisjes langs konden komen. Het is fijn dat we hier flexibel mee om kunnen gaan en het belang van de kinderen daarbij voorop hebben. Nu mijn zondagmiddag ineens vrij was, reageerde ik op een oproepje in Bloggers Gezocht waarin mensen uitgenodigd werden voor een try out van de EQ Meetups. In het kader van persoonlijke ontwikkeling, zouden we met een klein groepje mensen een programma volgen met onder meer de Wim Hof Academy en in een ijsbad stappen. Dit klonk zeer uitdagend, dus ik gaf me op en wat het mij bracht kun je lezen in het artikel over mijn ervaring met dit ijsbad. Een heel bijzondere dag en ik voelde me ontzettend krachtig! Daarna nog gezellig nageborreld en gegeten in Amsterdam.

eq meetup ijsbad

Fysio en fitness

Maandag startte ik in de sportschool. Eerst had ik een afspraak bij de fysiotherapeut voor mijn schouder. Door zondag had ik er gelukkig geen last meer van, maar toch werd het even goed los gemasseerd en met shockwave behandeld. Deze week ging het daardoor een stuk beter (en omdat ik weinig achter de laptop kon kruipen natuurlijk). Daarna door met mijn training en een paar extra oefeningen voor de schouder. ’s Middags wat leuke zakelijke telefoontjes en gewoon druk, druk, druk met mijn werk. En in de avonduren ging ik nog even flink door om alles af te krijgen. #teammondaynight

#teamsaturdaynight…flink wat avonden tot laat doorgewerkt… blegh…

Deskday

Dinsdag was een deskday: de hele dag achter de laptop om allerlei zaken op te zetten, uit te werken en af te handelen. Heel erg druk en nog iets aan het huishouden gedaan en mijn 7Mind app erbij gepakt. Even onthaasten en opladen voor de drukke dagen die ik voor de boeg had. In de avond kwamen de meisjes weer thuis: lekker kroelen en voorlezen uit Wipneus en Pim.

Vond ik een grappige tekst: not too big, not too small, but just awesome!

Generation Discover

Woensdagmiddag waren we uitgenodigd op het Malieveld in Den Haag vanwege de openingsdag van het Generation Discover festival. Dit was veel groter dan ik had verwacht en ontzettend gaaf opgezet. Samen met de meisjes heb ik van alles ontdekt op het gebied van wetenschap en techniek en we hebben ons heel goed vermaakt. Ons verslag van het Generation Discover festival staat inmiddels ook online en het is GRATIS. Dus zeker een tip voor dit weekend! Daarna reden we door de McDrive om pas tegen kinderbedtijd thuis te komen en aan tafel te gaan. Vonden de meisjes erg leuk en er werd nog druk nagepraat over alles wat we die dag gedaan hadden.

Netwerken en ondernemersavond

Donderdag… wat een dag! Heel inspirerend, maar ook ontzettend intensief. Ik bracht de meisjes naar school, deed even snel wat dingen achter de laptop en toen hup, de trein in naar Utrecht.

In de trein naar Utrecht.

Eerst had ik een leuke lunchdate met iemand van de Kreadoe Beurs, heel erg leuk om daar ook dit jaar weer mee samen te werken. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Daarna had ik in hetzelfde gebouw een speeddate event voor bloggers: de TravelPressentation. Hier kon je speeddaten met allemaal leuke bestemmingen en locaties. Veel leuke contacten gelegd en nog meer informatie opgesnoven, maar lang niet iedereen gesproken terwijl ik er toch te hele middag geweest ben. Daarna nog even borrelen met een bitterbal en leuke andere bloggers. Ik hoop dat er leuke samenwerkingen uitkomen voor 2019.

Speeddaten met bestemmingen.

Om 7 uur zat ik in de trein naar huis, waar ik nog net even mijn dochters een weltrusten kus kon geven en feedback op een preview kon verwerken. Toen ging ik door naar Bij Everts voor een inspirerende avond van Platform Z, de zzp-er vereniging waar ik lid van ben. Joseph Oubelkas was de spreker van deze avond. En wat een verhaal had hij! Hij vertelde het heel geanimeerd en met humor, maar het was natuurlijk helemaal niet leuk. Jarenlang onterecht vast in een gevangenis in het buitenland onder verschrikkelijke omstandigheden. Bewijs dat je onschuldig bent, maar toch kom je niet vrij. De manier waarop hij daarmee om is gegaan is bewonderenswaardig, hij heeft echt zijn innerlijke kracht gevonden en stipte veel punten aan die overeenkomen met hoe ik zelf in het leven sta: altijd een klein lichtpuntje zien te vinden, iets om dankbaar voor te zijn en proberen om niet te blijven hangen in verdriet maar even treuren, HOP EN DOOR! Ga het verder niet verklappen, daarvoor moeten jullie zijn boek maar lezen ‘400 brieven van mijn moeder’. Het was in ieder geval indrukwekkend en bovenal zeer inspirerend…

Perspakketje voor de man in mijn leven…

Vrijdag ontving ik van Kneipp een heel lief perspakketje voor de man in mijn leven. Spijtig genoeg is daar nog niet echt sprake van, maar wellicht helpt het om dit pakket in mijn badkamer te hebben, mocht zich een leuke man aandienen, kan ie in ieder geval douchen zonder dat ie de producten met vrouwengeurtjes hoeft te gebruiken die daar nu in staan.  😆  Je kunt maar voorbereid zijn en de ervaring leert dat de damesproducten van Kneipp erg fijn zijn. Deze ruiken ook lekker, maar heb ze dus nog niet op een mannenlijf geroken en dat is toch anders.  😆  😎  Anyway, ik vond het hilarisch toen ik het pakketje open maakte. Iedereen mijn artikel over Tinder al gelezen?

kneipp for men
Tja… als single vrouw kun je tenslotte maar vast voorbereid zijn op leuke douchende mannen in je leven ;-). Hopelijk helpt het.

En mijn leuke date van vanavond is een dinnetje: we gaan voor de blog naar de Singalong van Mamma Mia 2 dus dan kan ik lekker verder lachen om deze goede grap. Komt trouwens een winactie van.

Woop, woop: Pathe De Kuip!

Was jouw week ook zo enerverend? Of kabbelde alles gewoon lekker voort?

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.