Keek op mijn Week: even bijkomen, grote beurt, persdag en voorbereiden eenhoornfeestje

Wat was ik moe deze week, maar wat heb ik ook ontzettend kunnen nagenieten van Blogger by Nature editie 2. Overal leuke blogposts en instagramberichten, die ik natuurlijk allemaal bekeek zodra ik ze tegen kwam. Het mooie weer droeg ook bij aan mijn humeur. We maakten een start met de traktaties voor mijn jongste en de meisjes waren heel sportief op school. Oh, en we ontvingen weer heel erg leuke perspakketjes…

Mooie foto van mij op Blogger by Nature door Didie Schackmann van Mindful Memo.

Uitslapen

Zondag sliep ik een gat in de dag, was erg moe van Blogger by Nature de dag ervoor en alles wat er omheen moest gebeuren. Pas tegen 10 uur werd ik wakker… oei. Maar goed, geen kinderen dit weekend dus dan geeft het niet. Gewoon wat later aan het werk en aan het einde van de dag gezellig bij mijn ouders in de tuin gezeten en een hapje mee gegeten. Een dagje om bij te komen.

legging otto

Legging passen

Maandag werd een deel van mijn bestelling bij Otto bezorgd. Een leatherlook legging omdat ik de tip had gekregen dat zoiets vast erg leuk zou staan bij mijn spijkerjurkje van Sans online uit deze outfit of the day. Was even lastig om aan te krijgen, maar eenmaal aan zat ie prima. Met dank aan mijn schoonzusje voor de foto. Jullie zien meteen dat de waslijn die mijn vader boven het trapgat heeft gemaakt, ideaal is. Kocht ik bij bol.com.

masker kruidvat
Normaal doe ik dat eigenlijk nooit, maar probeerde nu eens dit maskertje van Kruidvat uit. Gekregen op de Negenmaandenbeurs. Had een mega zacht huidje de dag erna! Gelukkig heb ik nog een 2e zakje liggen. Gaan we herhalen!

Werken bij Peugeot

Dinsdag moest ik wat dingetjes hier en daar regelen en reed ik naar Alphen voor de eerste grote onderhoudsbeurt van mijn auto. Dit was mijn eerste kennismaking met werken hier, maar ik moet zeggen dat het goed is bevallen. Kon lekker doorwerken in de showroom terwijl ondertussen aan mijn auto werd gewerkt. Service vinden ze heel belangrijk, dus vooraf werden de kosten al aangekondigd en na afloop was het mogelijk om (bij de prijs in) de auto te laten wassen en aan de binnenkant schoon te laten maken. Nou, direct gedaan natuurlijk! Ik zat daar prima en dan hoef je dat allemaal zelf even niet te doen. Heerlijk om een schone auto mee naar huis te nemen. Bovendien mag ik om de maand onaangekondigd langskomen om mijn banden te laten vullen, ik vertelde ze van mijn angst voor de bandenpomp na het ‘intocht avontuur‘ en ze boden het spontaan aan. Hoe opgelucht was ik!

Waterpret

Woensdag maakten we een waterparadijs van de achtertuin. Het zwembadje werd opnieuw gevuld en later die middag werd voor mijn blog een watertafel bezorgd van Little Tikes om te reviewen. Dat hebben we maar direct gedaan! We deden nog een poging om een filmpje te maken van het in elkaar bouwen, maar dat werd wel erg saai en het vroeg wat meer geduld dan ik in de warmte had met 2 stuiterende kinderen. Het was het wachten overigens meer dan waard, wat een geweldig ding die Fountain Factory! De meisjes hadden er de grootste lol mee. Nog meer lol hadden ze toen ik zelf ook een duik in het zwembad nam om af te koelen. Qua werk kwam er weinig uit mijn handen behalve het opbouwen van de watertafel, maar – de commercial van Center Parcs in mijn achterhoofd – ik besloot dat plezier met de kinderen vandaag voor mij belangrijk was. Ze bekogelden mij ‘stiekem’ met water terwijl ik lag te zonnen en hoppa, ik dipte ze met de bips in het koude zwembadje  😆 .

Persdag bij de Rob Peetoom Factory

Donderdag stond er voor mij een persdag op het programma. Nadat ik het belangrijkste werk had opgepakt, reed ik naar Halfweg bij Amsterdam voor een bezoek aan de Rob Peetoom Factory. Hier waren de Press Days van Homecomfortpress, een pr-bureau waar ik jaaaaaaren terug – ik gok 2003 – heel gezellig op de koffie ben geweest. Als blogger hebben we echter nog weinig samen gedaan, tijd om de contacten te hernieuwen. Dit pr-bureau richt zich op topmerken in wonen en de locatie was dan ook prachtig ingericht met de mooiste woonspullen. Behang van Graham & Brown, een geweldige eettafel en bank van Rolf Benz, designkranen van Dornbracht en een bad van Duravit, plantenbakken van Elho, vloerstaaltjes van Moduleo, de geuren van Lampe Berger, lekkere drankjes van Exota en Gastromercado, op de tafels prachtige serviezen en accessoires van Blomus en staaltjes van Cosentino. En dat laatste merk doet in composiet: aanrechtbladen, vloertegels dat soort dingen. Een geweldig merk en dé reden dat mijn vorige huis een composieten aanrechtblad heeft gekregen. In 2004 (? zoiets denk ik) ben ik eens met Cosentino op persreis naar hun marmergroeves en fabriek in het Spaanse Alméria geweest, fantastisch om te zien hoe dit productieproces in z’n werk gaat. Waar ik verder voor viel was de sneakpeek van de wintercollectie van dekbeddenmerk Beddinghouse en het eten van ByGary dat naast ontzettend lekker een lust voor het oog was.

Schooljudo

De meisjes kwamen thuis met hun schooljudo diploma. Vier weken lang hadden ze elke donderdag een judo les op school van Sportschool Goederaad. De gemeente heeft hier budget voor uitgetrokken en onze school deed er aan mee. Beide meisjes hebben dit ontzettend leuk gevonden!

Schoolvoetbal

Vrijdag bracht ik de meisjes naar het voetbalveld in plaats van school. Voetbalvereniging Rhoda en de Rabobank stelden voor de basisscholen een speciale schoolvoetbaldag beschikbaar en ook hieraan deed onze school mee. De meisjes waren wel een beetje nerveus, zo’n ochtendje voetbalveld is wel even wat anders dan in de klas zitten. Ook van deze sportieve dag hebben ze ontzettend genoten, er was een springkasteel en meer leuke spelletjes en verschillende trainers gaven uitleg over de balsport en leerden de kinderen behendigheidsoefeningen met de bal. Elk onderbouw groepje werd begeleid door kinderen uit groep 8. Om 12 uur pikte ik de meisjes weer op.

juffenbedankje
Een buurvrouw van mij maakt toffe juffenbedankjes, ik heb vandaag met de meisjes onze bestelling opgehaald.

Voorbereidingen eenhoornfeestje

Thuis moesten we hard aan de bak. Er moest voor de blog het een en ander op de foto, we namen een filmpje op en vooral… waren we heel druk met de voorbereidingen voor het eenhoornpartijtje van mijn jongste dochter. Ze is in de zomervakantie jarig en ik wilde voorkomen dat ik met nog 5 andere ouders de juiste dag moet plannen in de laatste week voor de vakantie. Aangezien ik van Feestwinkel.nl een mooie sponsoring had gekregen, leek het me prima om het feestje dan maar nu al te doen. Mijn schoonzusje met flinke dot ervaring in de kinderopvang komt met godzijdank helpen, want ik zie er altijd best tegenop. We pikken het idee van mijn andere schoonzus om gewoon lekker naar een speelbos te gaan en de kinderen daar lekker te laten klooien. Houdt mijn jarige jetje ook erg van, net als haar beste vriendjes dus dat komt goed. Er hangen slingers, ballonnen, een glittergordijn, de oudste maakte een gave raamtekening van een eenhoorn voor haar zusje en de 6 eenhoorncapes liggen klaar. Morgenochtend nog even de confetti van zolder halen en een ballonpilaar neerzetten, dan zijn we er zo’n beetje klaar voor. Hoop ik…

Perspakketjes

Qua perspakketjes liep het ook lekker door. Ik kreeg wat goodiebags, iets moois voor de meisjes, fijn speelgoed en lekkere thee deze week.

Goodiebag Blogger by Nature

De goodiebag van Blogger by Nature was goed gevuld met een wagenhanger van Deem Design, etui met zwanen er op van de Kunstboer, bodylotion van Kneipp, een voucher van Bulbby, een voucher van 7mind (deze 2 moet ik nog even nasturen naar de deelnemers), leuke spulletjes van Boti: Knex, een squishy sleutelhanger, ilooms ballonnen en Mayka tape (voor lego), wasco’s, een armbandje van Kaya Sieraden, een enkelbandje van Bandajanas, kaarten van Coolgift, een wishing bell van Return to Sender, een koekjesvorm van Yoast en verantwoorde fruitsnoepjes van Ella’s Kitchen.

Goodiebag Homecomfortpress Press Days

Mijn foto op instagram says it all. Heb echt alles direct in gebruik genomen en de fles Exota is al bijna leeg. Die Blomus zeepdispenser is gaaf he? Pareltje op mijn aanrecht.

Watertafel Little Tikes

Over deze watertafel ga ik nog een review schrijven, maar we hebben hem direct in gebruik genomen en al volop getest. Bij deze review hoort ook een toffe winactie met een ander product van Little Tikes…

Bubbleezz squishies

Zo gaaf, dit kwam vrijdag onverwachts binnen en ligt vanaf maandag in de winkels. Review volgt maar het filmpje staat op YouTube:

Witte thee van Pickwick

Pickwick heeft haar assortiment uitgebreid met 3 smaken ‘Pickwick White Tea’: White tea Lemon, Blossom & Mint, White & green tea Jasmin & Passionfruit en White tea Blueberry & Ginger. Pickwick White Tea is vanaf nu verkrijgbaar in de supermarkt en kost 1,79 euro voor een doosje met 20 zakjes. Ik kreeg deze doosjes thee vandaag binnen om te proberen, maar ben daar nog niet aan toe gekomen met alle eenhoornperikelen. Wel heb ik uiteraard al gave eenhoorn theemokken klaarstaan om deze witte thee (mild van smaak) te proberen. Daar volgt dus nog een leuke foto op Instagram van.
pickwick witte thee 
Dit weekend dus een kinderfeestje in eenhoornthema voor de boeg! En ik moet traktaties knutselen. Wat zijn jouw plannen? En heb je afgelopen weeks iets leuks meegemaakt?

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.