Unboxing de Ouders van Nu babybox

Als je gastblogs schrijft voor een ‘voordeeltjes-goeroe’ dan ben je natuurlijk altijd op de hoogte van de gratis spulletjes die er te krijgen zijn! Toen ik zwanger was tipte Marguerita mij dan ook al om de verschillende babyboxen aan te vragen. Na de bevalling gaat dat nog wel even door. Zo haalde ik pas de Hallo Mama box bij de Jumbo op, zie unboxing hier.

Gastblog door Liesbeth Dorresteijn

babydoos ouders van nu

De babybox van Ouders van Nu stond ook nog op mijn lijstje!

Hoe kom je aan die babybox?

De babybox van Ouders van nu vraag je aan op hun site. Je kunt je al aanmelden als je zwanger bent en kan dan bij de Etos de Ouders van nu zwangerbox ophalen. Heb je deze opgehaald dan krijg je automatisch ook een afhaalkaart voor de babybox. Heb je de zwangerbox niet aangevraagd? Dan kun je tot 6 maanden na de geboorte van je kindje de babybox aanvragen op de website van Ouders van Nu. In Bodegraven hebben wij geen Etos, maar in Gouda, Alphen a/d Rijn en Woerden is deze winkel er wel. Ik belde wel eerst even, want soms is er een run op de boxen of zijn er te weinig aangevraagd waardoor ze niet op voorraad zijn. Met de ophaalkaart kun je de box dan in de winkel ophalen.

babydoos ouders van nu

Wat zit er in?

In de babybox zitten weer leuke spulletjes! Als eerste natuurlijk een brief van Ouders van nu en hun leuke tijdschrift. Op de zijkant van de box staat een datum waarop de box als uiterste aan de klant mee gegeven kan worden, dus je krijgt geen producten die over de datum zijn of oude folders en tijdschriften.

babydoos ouders van nu

Voor de baby

  • Een proefsachet met badolie van Inoli.
  • Een klein tubetje Elmex tandpasta. Handig om mee te nemen als je een weekendje weg gaat.
  • Een pakje etos billendoekjes en een pakje billendoekjes van Waterwipes.
  • Een klein potje Sudocreme en een pamper maat 2 om te proberen.
  • Ook leuk is de kortingsbon van 5 euro voor een pak Pampers die er in zit! Dat scheelt weer in de portemonnee.
babydoos ouders van nu

Voor mama

Een pakketje van Vichy met daarin Ideala creme en een bon om deze met korting te kopen. En proefmonsters van Nivea Q10 anti-rimpelcreme. Want van baby’s krijg je rimpels? 😉  😆 Ook zit er Inna suncare zonnebrandcreme in! Dit is een zonnebrandcreme speciaal voor zwangere en pas bevallen vrouwen. Hij beschermt tegen de zon en het ontstaan van een zwangerschapsmasker of pigmentvlekken.

babydoos ouders van nu

Bonnen en folders

Dan zitten er nog de nodige bonnen en folders in. Een kortingsbon voor een verblijf in Centerparcs, een kortingsbon voor het aanschaffen van labels bij Goedgemerkt, het babyfoldertje van Zeeman (zie shoplog hier) een informatiefolder over Tasectan een middel tegen diaree, een folder van Curanol, een folder van Otrivin en een kortingsbon van afdrukservice Albelli.

babydoos ouders van nu

Ik vond het weer een cadeautje om uit te pakken en ben er erg blij mee.

Wil je meer babydozen aanvragen? Lees dan het babydozen overzicht van Mamsatwork.

Welke babybox vond jij het leukst?

Dankjewel Liesbeth voor deze leuke unboxing! Om je vraag maar meteen te beantwoorden: de gratis box van de Babydump vond ik het leukst. Heb jij die ook al gehaald? De dichtstbijzijnde winkel zit vlak langs de A4, iets voorbij Leiden.

Lees ook: Unboxing: Jumbo Hallo Mama doos!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.