Persevent: het Lifestyle Lab

Onlangs ging ik naar Amsterdam voor een bezoek aan het Lifestyle Lab van pr-bureau Miss Publicity. Ik schreef daar al even kort over in één van mijn weekoverzichten, maar nu dan het verslag! Het leuke van dit soort events is dat je er merken ontmoet die je nog niet kende en dus nieuwe contacten legt voor je blog. Bovendien laat iedereen daar zijn laatste introducties zien, en daar ben ik altijd heel benieuwd naar. Nieuwsgierig welke merken ik daar heb gesproken?

De rit naar Amsterdam verliep op zich voorspoedig, weinig files. Toch iets waar ik altijd een beetje bang voor ben als ik naar Amsterdam moet. Vooraf had het pr-bureau ook de locaties van nabijgelegen parkeergarages doorgegeven, zodat ik zelf een routekaartje kon uitprinten voor de wandeling ernaartoe. Nu bleek de parkeergarage in kwestie helaas alleen toegankelijk voor mensen met een speciale app en dus niet voor mensen zonder data-abonnement en vrij geheugen. Zoals ik. Oldschool, ik weet het! Via de praatpaal werd ik verwezen naar de Vomar supermarkt 100 meter verder waar je ook kon parkeren. Goed opgelost dus. Met mijn routekaartje en de weg vragen kwam ik na een zonnige wandeling op de plaats van bestemming: restaurant Weesper tegenover de rivier de Amstel met een heerlijk terras.

Bij binnenkomst kreeg ik de keuze: eerst op het terras uitpuffen of direct naar het Lifestyle Lab om alle nieuwigheden op te snuiven. Het werd dat laatste en het terras als afsluiter. Ik heb op het event zelf wel foto’s gemaakt, maar die zijn heel erg donker geworden helaas. In de voormalige wijnkelder van het sfeervolle restaurant Weesper was de verlichting niet top. Daarom gebruik ik ook een aantal pr-foto’s.

weesper amsterdam

Fietsen

union fietsen

Bij binnenkomst zag ik deze stoere fietsen staan van Union. Het nieuwste model uiteraard en daarmee moet ik meteen denken aan wat er voor mijn man en mijzelf in onze schuur staat… Niet veel soeps. Op de wishlist dus! Alleen kunnen op dit model geen kinderzitjes achterop. Je kon er desgewenst ook een fietstochtje mee maken door Amsterdam, maar dat heb ik overgeslagen.

Markthal

stand markthal

Daarnaast stond de stand van de Markthal in Rotterdam, mét uiteraard lekkere hapjes. Die wil ik graag een keer bezoeken, heb er al veel over gehoord en het schijnt echt heel erg leuk te zijn ook met kinderen.

Voor de oren

alpine kinder oordopjes

Toen kwam ik bij Alpine Hearing Protection. Bij Alpine willen ze graag dat mensen meer genieten van het leven en dus geen last hebben van harde geluiden of hun oren. Het merk heeft gehoorbeschermers voor onder meer muzikanten, kinderen (ook baby’s!) , reizigers, watersporters, uitgaanspubliek, motorrijders en mensen met slaapproblemen. Onlangs lanceerde Alpine nog hippe gehoorbeschermers voor baby’s zodat ze geen last hebben van harde muziek op een feestje of festival. Zelf kreeg ik 2 verpakkingen met Earplugs mee voor mijn kinderen, die we kunnen gebruiken als we met het vliegtuig opa gaan bezoeken in Engeland.

Handen af!

frietjes chocola

Hands off my chocolate was de volgende speeddate. Uiteraard heb ik even geproefd van deze heerlijke chocola. Hun nieuwste gimmick heb ik helaas nog niet geproefd: een frietje chocola! Bizar! Je kunt dit bestellen bij vestigingen van de Frietboutique in Amsterdam en Rotterdam. De reep uit de goodiebag was heel snel op, mijn dochters en man vonden hem ook heerlijk!

Funky koffie alternatief

Chalo’s chai is het veelzijdige, funky alternatief voor koffie dat ik mocht proeven. Minder cafeïne en een stuk meer kruidigheid, je drinkt het met warme melk erin. Dat is meteen de reden dat het niet mijn ding is, maar bijzonder vond ik het wel en de verpakkingen zien er superhip uit! De Belgische chai-producent Chalo houdt het oorspronkelijke Indiase recept aan: sterke zwarte thee uit Assam, India, en de juiste mix van Indiase specerijen die voor die kenmerkende, spicy afdronk zorgen. Alleen dan krijg je een thee die de Indiërs eeuwen geleden al hebben geperfectioneerd en nog altijd dagelijks graag en veel drinken.

Op de bank

sofacompany pr foto

Velvet of fluweel is een typische jaren ’90 look die dit jaar zijn comeback heeft gemaakt. Ook interieurmerk the Sofacompany (waarvoor ik eerder een hoekje mocht stylen) komt met sofa’s en hockers in dit zachte stofje. Diepe kleuren, textuur en rijke stoffen zijn nu de trend en ik moet zeggen dat ik die mooie hocker die ze op lifestyle Lab hadden staan graag in mijn woonkamer zou hebben. Erg mooi! De Sofacompany staat bekend om lage prijzen voor meubels met een designlook, tip dus.

Gladde benen

wilkinson

Wilkinson Sword stond er ook met 3 scheerapparaten die verkrijgbaar zijn in een handige probeerverpakking. Nu de zon schijnt willen we tenslotte weer gladde benen! Maar welk scheersysteem wordt het? De keuze is enorm vandaar dus de handige Trial Beauty Editions: scheersystemen voor een kleine prijs (€ 4,99) en in een verpakking die je zo in je koffer gooit. Verkrijgbaar in deze actie zijn de  Quattro for Women voor langdurig gladde benen, de Hydro Silk voor ultieme zachte benen of de Intuition voor intens scheergemak. Zelf heb ik deze week de Hydro Silk erbij gepakt en bij de eerste scheerbeurt vond ik het een toppertje, laten we hopen dat ie lang mee gaat!

Huishoud wannahaves

brabantia

Brabantia stond er met leuke wannahaves voor de keuken, pastelkleurige pedaalemmers waar ik verliefd op ben en droogrekken. Telkens als je de was te drogen hangt – buiten aan een droogmolen of binnen aan een droogrek – spaar je je was, het milieu en je portemonnee. Voor elke verkochte droogmolen of droogrek plant dit Oer-Hollandse merk samen met WeForest een boom aan in Afrika. Ik heb op hun stand een styling poging gedaan met keukenspulletjes en een pedaalemmer op de strijkplank :mrgreen:   Je kunt er een pedaalemmer mee winnen en aangezien ik zelf nogal fan ben van Brabantia én gek op winacties deed ik natuurlijk mee! #lovebrabantia

Warme bips

stoov

Een bijzonder merk vond ik Stoov. Zij hebben een warmtekussen op de markt gebracht dat in Nederland wordt gemaakt. Ideaal voor op het terras, dus ik heb er dankbaar gebruik van gemaakt bij Weesper. Heerlijk! Het Stoov warmtekussen verwarmt door middel van een oplaadbare accu en verbruikt maximaal 12 Watt. Ter vergelijking: traditionele terrasverwarming verbruikt tot wel 100 keer meer. De temperatuur van het Stoov warmtekussen kun je zelf instellen. Het zachte verwarmde kussen is gemaakt van stevig en waterafstotend materiaal, ook geschikt voor op de boot dus.

Aan het gemberbier

sdam gemberbier

Wil je weten hoe jenever of het nu zo hippe gin (van de gin-tonics) wordt gemaakt? Wil je zien hoe een eeuwenoud ambacht tot leven komt? Dan moet je een dagje Schiedam doen hoorde ik op het Lifestyle Lab. Deze stad staat al eeuwenlang bekend om haar jenever en schijnt prachtige oude pakhuizen, klassieke ophaalbruggen en distilleerderijen te hebben die herinneren aan de achttiende en negentiende eeuw. Maar Schiedam is meer dan een distilleerdersstad, zo werd mij verteld nadat ze een alcoholvrij gemberbiertje voor me gemaakt hadden op deze stand. Steeds meer creatieven strijken er neer om er hippe zaakjes te openen. Er is van alles te doen voor groepen vrienden, familie of met bijvoorbeeld zakenrelaties.

Chillen met warme billen

Dan zit je pas echt lekker: vanaf het terras uitzicht op hardwerkende sporters 🙂

Na alle speeddates plofte ik buiten op het terras neer met een warme Stoov onder mijn bips. Heerlijk in het zonnetje en in goed gezelschap! Ik schoof aan bij een groepje foodbloggers die ik nog niet eerder had ontmoet en dat was erg gezellig. We wisselden allerlei tips uit en spraken over events en blogs, helemaal leuk. Dit alles onder het genot van lekkere drankjes en een broodje van Weesper. De wind was nog best fris, maar mijn Stoov kussen stond op de hoogste stand dus het was goed te doen. Helemaal ontspannen wandelde ik terug naar mijn auto voor de rit naar huis. Een leuke dag vol nieuwe indrukken én erg fijne nieuwe contacten.

Zijn er producten waarover je meer zou willen weten?

Lees ook:

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Diana zegt:

  Wat een leuk event! Zeker een keer de markthal bezoeken. Al vond ik het een klein beetje tegenvallen maar dat was denk puur omdat er toen veel panden leeg waren.

 2. Marlies zegt:

  Klinkt als een interessant en tof event! 🙂 Leuk dat je er naar toe kon!
  Die chocoladefrietjes lijken me wel héééél interessant! Die wil ik wel eens gaan proeven 😉

 3. Dat ziet eruit als een erg leuk en gezellig event! ik zag Brabantia al veel voorbij komen op insta. Ik ga toch voor dat frietje choco!

 4. TessaC zegt:

  Zo, wat een leuk even met veel inspiratie zeg! Ben benieuwd hoever die friet met chocolade het gaat schoppen…. geef mij geloof ik toch maar een patatje pinda

 5. Bianca zegt:

  Klinkt als een geslaagd event, kon daar zelf helaas niet bij zijn x

 6. martine zegt:

  Ohhh, dat frietje chocola, zou dat wat zijn?!

 7. Annemarel zegt:

  Wat een superperleuk event. Ben erg benieuwd naar dat frietje chocola. Die earplugs zijn super handig.

 8. laura zegt:

  Wat een leuk event, sommige merken zoals brabantia kende ik wel al. De sofacompany heeft wel echt mooie banken zeg ook een leuk kleurtje!

 9. Wat een leuk persevent! Ik ben benieuwd hoe een patatje met chocola smaakt haha. Ga het zeker eens proberen als ik het in Amsterdam tegenkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.