Mijn tas en ik <3

Naar mijn werk en privé heb ik altijd een tas bij me. Een bruine leren van Cowboysbag vind ik echt ideaal! Alles past erin, genoeg vakjes en een hengsel om over mijn schouder te doen bij het fietsen. Want ik sleep mijn tas over mee naar toe en die heeft heel wat te verduren. Als de tas bijna uit elkaar valt en allang niet meer toonbaar is, koop ik een nieuwe. Alle spulletjes die altijd in mijn tas zitten gaan dan over naar de nieuwe tas. 

Gastblog door Liesbeth Dorresteijn

What’s in the bag? 

Ken je die rubriek uit glamour tijdschriften waarin je een kijkje mag nemen in de tas van een ander? Ik houd er van! Mijn eigen tas puilt regelmatig uit, maar ik kan alles prima vinden. Omdat ik altijd mijn tas bij mij heb word er ook regelmatig gevraagd of iets bij mij heb. En voila! Daar tover ik het uit mijn tas. Wat heb ik er dan inzitten? Portemonnee (met heel veel pasjes!) mobiele telefoon, haarborstel, paracetamol, pleisters en een kinderschaar (en deze komt heel vaak van pas!) handcrème, lippenbalsem, zakdoekjes, kauwgom, agenda een pen, een flesje water en iets te knabbelen En vaak lijstjes met dingen die ik nog moet doen en niet moet vergeten.

classic bag jozemiek

Nette tas 

Maar ja… die grote tas is niet voor alle gelegenheden geschikt! Dus een ‘nette’ tas is ook zeer handig. Omdat ik gewend ben aan mijn grote tas, waar alles wat ik nodig heb inzit, moet ik altijd wennen aan een kleine tas. Ik moet keuzes maken over wat ik meeneem en wat ik thuis laat. Ook vind ik dat een ‘nette’ tas goed moet passen bij je kleding en/of schoenen. Een bruine en zwarte variant van de ‘nette’ tas vind ik dan ook erg handig. Maar wel een beetje saai…

Jozemiek 

Van het merk Jozemiek kreeg ik de Classic Pale Pink Bag opgestuurd. Het was al een cadeautje om te krijgen omdat er een leuk kaartje bijzat en de tas prachtig verpakt was in een beschermhoes en papier. Bij het uitpakken viel het mij op dat de tas veel groter was dan ik dacht! Superfijn, want dan kan ik veel spulletjes meenemen! Ook handig is dat je de tas als schoudertas kunt dragen (er hoort een lange band bij die je aan de haakjes aan de zijkant kunt bevestigen, alleen zat die helaas niet in mijn pakketje – update: Jozemiek gaat deze nasturen!) of als clutch. Als je de tas als clutch gebruikt dan kan je kiezen aan welke kant je het korte hengsel vastmaakt. Het korte hengsel kun je in je hand houden, maar ook om je pols doen zodat je je handen vrij hebt. Ook fijn is dat er binnenin de tas een afsluitbaar vakje zit. Hierin kan je telefoon of je kleine waardevolle spullen. De tas gaat dicht door een rits bovenaan dicht te doen en daarna de bovenkant om te rollen. Je rolt tot de drukker zich sluit, erg leuk bedacht.

classic bag jozemiek
Mijn nieuwe tas en ik!

Wie wat waar? 

Ontwerpster Jozemiek startte in 2011 haar sieradenlabel en heeft dit uitgebreid met tassen. Bij alles wat Jozemiek doet staat de boodschap centraal dat geven iets moois is, maar dat iets geven vanuit je hart het allermooist is. De tas is 32cm breed, 46 cm hoog (uitgerold) en 23 cm hoog (opgerold) en verkrijgbaar in de volgende kleuren: Classic Paradise Blue, Classic Pale Pink, Classic Greenery, Classic Beige, Classic Grey en Classic Black.

De tas is te koop op de website www.jozemiek.com waar nog heel veel meer leuke en mooie tassen staan en kost € 34,95. Ik ben erg blij met deze ‘nette’ tas waarmee ik leuk voor de dag kan komen.

What’s in your bag? 

 

Comments

 1. marjonS says:

  Ik heb naar mijn werk ook een grote cowboy bag, zit dan ook vol met werkspullen, deo, lenzen vloeistof enz
  Wanneer ik ga winkelen of ergens heen ga is het een kleinere tas. Portemonnee, zakdoekjes en flesje water. Dan houdt het wel weer op.

  Leuk tasje heb je, zelf heb ik alleen altijd graag een langer hengel aan een tas.

 2. Ilse van Kreanimo says:

  Ik heb er nog wel wat, zelfs na het ontspullen….
  Deze is wel erg mooi!

 3. Yvonne says:

  Ik heb verschillende tassen. Ik heb er niet echt veel spullen in. Ik haal ze vaak leeg. Ik hou van het overzicht. Wel heb ik standaard in al mijn tassen een lippenstift zitten!! En mijn visitekaartjes.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.