Een schooltas? Meteen ook iets leuks voor mama shoppen!

Een nieuwe schooltas kopen. Het is weer zover. Niet omdat er er een nieuw schooljaar begint, maar omdat dochterlief een potje slijm in haar schooltas had laten zitten. En dat was gaan lekken… Geen redden meer aan volgens papa, dus er moest een nieuwe tas komen. Tja, waar kun je nu beter een nieuwe schooltas vinden dan in een winkel met heel veel leuke cadeautjes voor mama’s?

brandfield shoplog

Zeg nu zelf, als mama stop je geen potjes slijm bij je mooie spullen waardoor je ze moet wegmikken, maar wil je ook weleens iets nieuws. Gewoon voor jezelf. Omdat je het waard bent. Cadeautje omdat het zomervakantie is en je dat verdient. Want je bent weer keigoed door dat schooljaar heen gekomen én door de zomervakantie. Je hebt maar een paar keer tegen je kinderen geschreeuwd *kuch* en de tere kinderzieltjes zijn weer fantastische herinneringen rijker.

Nou ja. Dat zeg ik dan tegen mezelf, haha. Ik mocht iets uitzoeken bij Brandfield en naast de benodigde frisse schooltas heb ik mezelf verwend met dingen die ik écht als een cadeautje zie. Als iets bijzonders.

Welke rugzak koos mijn dochter?

Zelf gebruikte ik op de middelbare school het liefst een Eastpak rugzak. Die waren helemaal hot en zijn nog steeds tijdloos fijn. Bij Brandfield hebben ze niet de op kinderen gerichte collecties, maar vind je wel een enorm assortiment rugzakken voor tieners en (vooral) volwassenen. Dochterlief gaat naar groep 5 en houdt wel van stoer. Haar oog viel op de Town X Black Palm rugzak van het merk Herschel. Niet direct iets waar ik zelf aan gedacht zou hebben, maar hij is erg leuk! Aan de buitenkant heeft hij groene palmbladeren en aan de binnenzijde rood-witte streepjes. Aan de ritsen zitten lederen bandjes als chic detail. Ze ziet er meteen uit als een bijna-tienermeisje. De overgang naar de bovenbouw op school is compleet… Een rugzak shoppen blijft toch een jaarlijks terugkerend fenomeen, bijzonder om te zien hoe haar smaak veranderd.

Mama viel voor Josh en Valentino

Toen die keus gemaakt was, begon het leuke werk: iets voor mezelf uitzoeken! Dat vond ik heel erg lastig. De trouwring is de deur uit, dus oorbellen waren nog mijn enige ‘opsmuk’. Ik besloot hier verandering in te brengen. Niet met een ring, maar met een armband. Een stoer, maar toch vrouwelijk exemplaar van het merk Josh. Zilverkleurig met diamanten studs. Hij past net aan om mijn toch niet zo heel dikke Hollandse pols en werd geleverd in een leren zakje met drukknoop.

Verder trakteerde ik mijzelf op een nieuwe portemonnee van het merk Valentino. Deze werd geleverd in een mooi doosje. En ik moet bekennen dat ik hem nog niet in gebruik heb genomen, ondanks dat ik hem heel mooi (en praktisch) vind. Van portemonnee wisselen is iets waar je echt even voor moet gaan zitten. En je komt dan in je oude exemplaar van alles tegen… Is het heel raar als ik daar een beetje tegenop zie?

Gun jij jezelf ook weleens een cadeautje? Of vind je het net zo moeilijk als ik en geef je makkelijker geld uit aan je kinderen? Wat is het laatste waarmee jij jezelf hebt verwend?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.