Unboxing telefoongoodies

Mijn werk is stressvol en druk, maar ook ontzettend leuk. Zo kreeg ik van Smartphonehoesjes.nl een toffe #getitcovered goodiebag toegestuurd met de vraag om deze te unboxen. Speciaal om zulke filmpjes op te kunnen nemen, heb ik onlangs een microfoon aangeschaft. Maar die krijg ik dus niet aan de praat… zo nam ik de unboxing dus heel leuk op… om er daarna achter te komen dat er geen geluid bij zat. Hahaha, blunder!

Gelukkig heb ik ook een mobiele telefoon. Waarmee ik kan filmen. Ook bij dit filmpje maakte ik een blooper… welke? Dat zul je op het eind wel zien:

Wat zat er in de tas?

Er zaten allerlei handige telefoonaccessoires in de goodiebag:

 • Een iPad Pro 11 hoes om onze tablet in op te bergen.
 • Een stylus pen in één van mijn favoriete kleuren: paars. Ik heb ook een heel Pinterest-bord met de kleur paars.
 • Een selfiestick! Yay! Stond al heel lang op mijn wishlist. Ik had er al wel eentje, maar die doet het niet. Deze Mini Monopad werkt prima, zie de uitgelichte afbeelding. Hij is in verschillende kleurtjes verkrijgbaar.
 • #getitcovered powerbank om snel al je apparaten op te laten wanneer je ‘on the road’ bent.
 • Een ‘fast wireless charger’ oftewel een snelle draadloze oplader voor je Samsung mobiel. Deze werkt met de Galaxy S7. S7 edge, S6 edge+ de Note5 en andere mobiels met een snelle draadloze oplaadfunctie.
 • Een flitser voor je smartphone. Zo maak je ook in het donker een goede selfie.
 • Urban Jungle smartphonehoesje voor de iPhone 6.
 • Draadloze bluetooth hoofdtelefoon met magneetjes om de oordopjes bij elkaar te houden.
 • Heuptasje om je smartphone, oordopjes, pinpas en pepermuntjes mee te nemen tijdens een wandeling. (Of naar een voetbalstadion: daar mogen handtassen groter dan een A4tje niet naar binnen.)
inhoud goodiebag

Winactie

Ik kan moeilijk alles zelf houden wat ik krijg en sommige dingen zijn ook niet bruikbaar met mijn iPhone 6. Daarom heb ik de volgende leuke goodies voor je verzameld (waarvan ik er enkelen vorig jaar al kreeg van Smartphonehoesjes.nl) en in de tas gedaan. Die ga ik verloten onder mijn lezers! Wel een belangrijk dingetje: je moet dus een Samsung toestel hebben om die snelle charger te kunnen gebruiken. Doe je mee? Laat mij dan in de reacties weten dat jij inderdaad een toestel hebt dat werkt in combinatie met deze lader. Liever wat minder reacties, maar dan wel van iemand die ook daadwerkelijk iets kan met deze telefoon accessoires. Aangezien ik zelf de verzending van de prijs zelf betaal, is dat een harde eis.

Dit kun je winnen:

winactie goodiebag

Als je de tekst niet hebt gelezen, doe dan vooral niet mee. Duimpjes op youtube worden gewaardeerd, duimpjes en hartjes op facebook ook. En mijn vaste lezers hebben bij deze actie een streepje voor.

De winnaar is Diny Gijsberts! Van harte gefeliciteerd Diny, ik ga je mailen.

Hoeveel gadgets voor je smartphone heb jij eigenlijk?

disclaimer
Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. vessen zegt:

  Ik heb een Samsung Galaxy S4 en 3 accessoires: hoesje, lader en een extra lader voor in de auto/boot.

 2. Ramona Van Leeuwen zegt:

  Mijn dochter heeft een samsung en ik een cross 3x ( outdoor telefoon) dus beiden kunnen de oplader gebruiken, we komen er dan ook erg graag voor in aanmerking !

 3. Nicolle Claessen zegt:

  Oh, wat ontzettend lief dat je deze superfijne producten weggeeft. Ik maak dan ook heel graag een kansje. Mijn Samsung zou er heel blij mee zijn en ik natuurlijk ook!

 4. Lisa zegt:

  Samsung S9

 5. Marian Zw zegt:

  Hahah super leuk filmpje weer, ik heb een iphone dus ik sla over deze keer.

 6. Diny Gijsberts zegt:

  Ik heb een Samsung Galaxy A3 2016 .

 7. Marian B zegt:

  Een leuk setje heb je gemaakt. Ik heb een Samsung toestel dus ik doe graag mee.

 8. Linda Smeets zegt:

  Ik heb een Samsung Galaxy S5 mini en doe dan ook graag mee. Ik heb een telefoonhoesje om de telefoon te beschermen, verder (nog) geen goodies.

 9. elisabeth maria martina zegt:

  samsung S5 dus ik doe graag mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.