Bag the future!

Ook Poldermama heeft meegedaan aan Bag the Future. Een goed initiatief dat ik op veel social media voorbij zag komen. De tasjes zijn gevuld met leuke spulletjes en overal zit een knuffel in. Labeltje eraan met boy/girl en de leeftijd en klaar. In mijn woonplaats werden ze afgelopen maandag ingezameld.

Onze tasjes voor Bag the Future
Onze tasjes voor Bag the Future

Het idee is om de kinderen die met hun ouders mee gevlucht zijn en nu ergens aan de Europese grens overleven tot ze verder kunnen, een hart onder de riem te steken. Kleding en voedsel mag je niet in het rugzakje stoppen. Speelgoed en bekers wel. Mijn kleuter heeft voor elk kindje ook een tekening gemaakt, die we in de rugzakken hebben gestopt en de peuter is met me meegegaan om ze weg te brengen.

Het concept dat sommige kindjes het heel moeilijk hebben, is voor hen gelukkig een vervanmijnbedshow. Ze snappen het niet. Dat sommige kindjes geen huis meer hebben, of geen papa of mama… Geen speelgoed, geen eten, geen kleren… Als verwende Nederlander is dit zelfs voor mij als volwassene ongrijpbaar. Gelukkig maar. Ik ben weer even dankbaar voor alles wat ik heb! Het was een kleine moeite om rugzakjes te vullen, hopelijk komen ze goed terecht.

Kleuterlief maakt tekeningen voor in de tasjes
Kleuterlief maakt tekeningen voor in de tasjes

Werd jouw moederhart ook geraakt? Er zijn door het hele land inzamelpunten, dus mocht je meer willen weten kijk op de website van je lokale krant. Dit zijn de regels voor het samenstellen van een tasje: 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.