Lichtjesfestival Africa by Light in Beekse Bergen

Oh wat baalde ik toen ik Safaripark Beekse Bergen moest terugmailen dat wij helaas niet bij de opening van het Africa by Light festival konden zijn. Een lichtjesfestival in de dierentuin in het donker… hoe ontzettend bijzonder is dat? Tot mijn grote blijdschap kreeg ik kaartjes om er op een ander moment heen te gaan. De opening was afgelopen donderdag en wij gingen deze zaterdag naar het park. Mét Mamaliefde en haar dochter. Supergezellig en wat hebben we genoten van al dat moois!

Daarom een plog, want ik heb ontzettend veel foto’s gemaakt. Ik was niet de enige, overal zag je bezoekers vloggen en fotograferen. Het miezerde af en toe een klein beetje, maarover het algemeen was het droog en niet koud. De meisjes waren ietwat teleurgesteld dat we alleen de apen en de olifanten in hun nachthok hebben gezien, maar ook zij vonden het heel mooi. De oudste werd vooral enthousiast toen Mamaliefde een oude telefoon tevoorschijn toverde en haar instructie gaf om zelf foto’s en filmpjes te maken. Als een ware professional hield ze steeds de tweelingbuggy halt en gaf ze de andere meisjes opdracht om even een gekke bek te trekken voor de foto. (Bij het bekijken van alle foto’s op de terugweg werd er heel wat af gegiecheld door het drietal.)

Wat is Africa by Light?

Voor dit lichtjesfestival is het safaripark van 9 december tot en met 22 januari iedere vrijdag, zaterdag en zondagavond geopend van 17.00 tot 21.00 uur. Langs de 2,5 kilometer lange wandelroute zijn allemaal mooie lichtobjecten geplaatst. Aan het begin is een schaatsbaan, er zijn winterse kraampjes, vuurkorven en mijn dochters mochten op schoot bij een echte ijsprinses! Tickets voor volwassenen kosten 14,50 euro en voor kinderen van 3 tot 11 betaal je 11,50 euro. De parkeermunt is 5 euro. Wij hebben halverwege in het Africa Village aan een overdekte picknicktafel in de buitenlucht patatjes gegeten, want daar waren we rond etenstijd.

Wat vonden we ervan?

Schitterend! Het was echt heel bijzonder. Ik was dan ook erg blij dat Mamaliefde op mijn facebooknoodkreet reageerde (ik kon niemand vinden die deze dag mee op stap kon en in mijn uppie met 2 kids in het donker leek me niet zo praktisch), want als blogger wil je overal foto’s van maken :mrgreen: . De meisjes konden het gelukkig ook goed met elkaar vinden en het was erg gezellig. Bekijk zelf de foto’s maar, er waren zoveel mooie dingen te zien!


Had jij al eens van dit lichtjesfestival gehoord?

Lees ook:

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Merel zegt:

  Schitterend! Ziet er echt fantastisch uit met al die lichtjes, sprookjesachtig zelfs.

 2. Ziet er super mooi uit. Mijn moeder wilde er ook graag heen dus misschien gaan we binnenkort wel.

 3. Linda zegt:

  Leuk verslag geworden met mooie foto’s en het was echt heel gezellig met de dames!

 4. mom zegt:

  Leuk dat je toch kon gaan, het ziet er prachtig uit.

  1. Marguerita78 zegt:

   Het was heel mooi!

 5. Susan zegt:

  Ziet er echt heel erg leuk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.