Gastblog van mijn 5-jarige dochter over Africa by Light

Hebben jullie mijn verslag over ons bezoek aan Africa by Light in Beekse Bergen al gelezen? Wij waren daar dus met Linda, de grootste mamablogger van Nederland wat bezoekersaantallen betreft en zij had een oude mobiel bij zich. Om ervoor te zorgen dat mijn 5-jarige dochter het vol zou houden terwijl de kleintjes in de buggy zaten, gaf zij deze aan mijn meisje. Ze mocht van alles fotograferen en filmen. Speciaal voor jullie wilde ze er ook een verslag bij schrijven voor op mama’s blog. Hier dus haar allereerste publicatie!

Door Aislynn

We kregen vandaag alle bestanden toegestuurd en wat genoot mijn meisje ervan om dit terug te zien. Ze maakte deze filmpjes tijdens ons bezoek.


we waaren  bij de dieretuin   en  we zaage heele  mooie ligjess

we  waare  in  het dongker naar de dieretuin

er  waare  speeltuinen

we waare  met lindaa en met  anasophia

en  met cailegh  en  met  mama

en  ik

ik  vont  het  heel  leuk

en we  zaagen een olifant  en aapjes

het  was  op zaterdag aavond

kus van  aislynn xxx

Dit zijn enkele foto’s die ze heeft gemaakt:

Ondertussen op whatsapp

Ondertussen op de Mamabloggers West whatsapp heb ik een fotootje geplaatst van mijn typende dochter. Wordt er gevraagd of ze binnenkort haar eigen blog krijgt. Ik roep heel hard “nee, voorlopig niet!” en herhaal hardop deze vraag. Haar reactie: “ja, mama mag het als ik zes ben?” Ze vindt het typen erg leuk, dus ik heb beloofd dat ze altijd nog een verhaaltje mag schrijven als ze daar zin in heeft. Ik hoop dat er lezers zijn die dit toch wel schattig vinden? Als mama ben ik natuurlijk reuze trots, dus ik heb beloofd om zelf in ieder geval al haar blogjes te lezen 😀 .

Wie laat er een reactie achter voor deze gastblogger?

Reacties

 1. Mom zegt:

  Goed gedaan Aislynn, ga zo door.
  Xxx oma.

 2. Patricia Batelaan zegt:

  Leuk Aislynn! Goed gedaan ook. Groetjes juf Patricia 😉

 3. Marieke zegt:

  Ik vind het hartstikke knap van jou Aislynn! Zo te zien en te lezen heb jij heel erg genoten van Africa by Light! Je foto’s zijn ook erg mooi en goed gelukt, want ik het donker mooie foto’s maken is best wel moeilijk. Ga je vaker een blog schrijven? Want dat zou ik erg leuk vinden.
  Groetjes!

  1. Marguerita zegt:

   Dankjewel Marieke, met al die lieve reacties heeft ze de smaak wel te pakken 😉

 4. Dorien zegt:

  Super schattig! Leuke blog Aislynn :-), goed gedaan.

 5. Saskia zegt:

  Wat een leuke gastblog! Heel leuk gedaan!

 6. Marian zw. zegt:

  Super leuk, lekker veel foto’s maken dan ismhet net of wij er ook allemaal bij geweest zijn

 7. Volgmama zegt:

  Hallo Aislynn. Wat heb je mooie foto’s en filmpjes gemaakt! Ik vind de lichtgevende pandaberen het leukt. Welke vind jij het leukst?

  1. Marguerita zegt:

   Ook de pandaberen, zegt ze 😉

 8. Merel zegt:

  Knap geschreven hoor!

 9. MetMirjam zegt:

  Super goed gedaan meid! Als mama een keer niet kan, kun je zo invallen!

 10. Wat superleuk en vooral superschattig gedaan. Heel attent van Linda om een extra telefoon mee te nemen!
  Zo schattig het verslag bij het laatste filmpje. ‘Dat is toch Prachtig!!’ en de rijmelarij van je dochter. ‘Dag dag zeg ik maar weer…’
  Heel mooi gedaan Aislynn, je hebt zeker talent! Schrijf maar lekker verder.

  1. Marguerita zegt:

   Ja, dat vond ik ook heel schattig. Ik ontdekte het thuis pas, ze was gewoon lekker bezig maar het is echt leuk gedaan. Ze kreeg er steeds meer handigheid in.

 11. Liesbeth zegt:

  Lieve Aislynn wat heb jij dat goed gefilmd, gefotografeerd en geschreven! Ik kan goed zien dat je een erg leuk uitje hebt gehad!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.