Twinkel twinkel mooie kerst-led-lampjes!

Na een druk, maar gezellig Sinterklaasweekend dat ook mijn niet zo fitte jongste dochter toch nog best goed trok, gaan we door naar het volgende feest: Kerst! Het feest van de mooie lichtjes binnen en buiten en sfeer in huis. Het feest zelf geeft toch wat stress vind ik altijd, maar ik geniet enorm van alle gezellige decoratie in huis. Voor onze kunstboom waren we al over op led-licht, nu wil ik ook de rest van onze kerstverlichting veranderen in deze energiezuinige lampjes. Ook led-verlichting is namelijk heel sfeervol!

En – heel belangrijk met kinderen – deze lampjes worden niet warm! Geen verbrande vingertjes meer (ook niet bij onhandige mama’s) die per ongeluk toch een lampje wilden aanraken. Minder risico op brand ook en vooral wel heel veel sfeerlichtjes, maar geen hoge stroomrekening.

kersverlichting

Kerststerren

Als blogger had ik het geluk om mooie kerstlampjes uit te kunnen zoeken bij Lampenonline. Samen winkelen is meestal niet zo gezellig, maar online shoppen samen is wél heel leuk! Snel klaar ook. We waren het er al over eens we led-lampjes zouden kiezen en mijn man wees direct deze leuke sterren aan. Geen geruzie in een drukke winkel dus en we waren ook geen tijd kwijt aan heen en weer rijden. (Waarbij ik uitgebreid de complete kerstshow wil bekijken en da husband zich puur focust op het doel van ons winkelbezoek, over het algemeen een specifiek product.) Toppie!

led-lampen

Waar ophangen?

Onze sterrenlampjes kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Er zit voor buitengebruik een speciale transformatorstekker aan. Ik had ze zelf bedacht voor het keukenraam aan de voorzijde, maar mijn man vond het leuker als we ze de hele tijd zelf kunnen zien wanneer we op de bank zitten. Bovendien moest er eerst een touw worden gespannen om de haakjes aan te bevestigen en dat ging ook gemakkelijker in de woonkamer. Dit weekend heeft hij dat klusje voor mij geklaard en het staat ontzettend gezellig. Krijg helemaal zin om de woonkamer komende week even goed op te ruimen en kerstklaar te maken. Daar ben je toch altijd wel even mee zoet.

Deze gezellige led-sterren hangen in ieder geval alvast. Ze geven een warm licht en zijn afgeprijsd naar 32,94 euro. Het volledige assortiment aan kerstverlichting van Lampenonline vind je hier.

Lees ook:

Hoe vinden jullie deze twinkelsterretjes?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Volgmama zegt:

    Heel leuk! Wij gaan morgen misschien beginnen met versieren.

  2. Mom zegt:

    Ze doen het superleuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.