Twinkel twinkel kleine maan

Mijn dochters hebben een hekel aan het donker. De lamp op de overloop moet aanstaan als ze gaan slapen en meestal hoef ik niet de proberen om de deur op een kier te zetten. Wijd open moet ie! Als we ergens anders logeren (eigen klein nachtlampje mee) is het eigenlijk nooit een probleem. En als wij zelf naar bed gaan gaat op de overloop een nachtlampje aan. Maar dat is een kleintje met een aan en uit knop en verder niets. Sinds kort kan de deur wel op een kier, want beide meiden hebben nu een superleuke eigen nachtlamp!

IMG_4201Voor de jongste won ik pas een lampje in de vorm van een ijsje. En voor de oudste kreeg ik een superleuke maan van ISI Mini. Niet alleen heeft hij een leuke vorm, hij is ook nog eens erg praktisch. Mijn dochter slaapt namelijk in een halfhoogslaper en de stopcontacten zijn daardoor lastig toegankelijk. Dit lieve maantje is oplaadbaar. De oplader is dus onder haar bed ingeplugd, waardoor ze met lampje in het donkere speelholletje onder het bed kan kruipen om hem in de oplader te zetten. In de avond haalt ze hem eruit en zet ze dit lampje op het plankje naast haar bed.
Als je slaapt…(Opent in een nieuwe browsertab)

Patroon

De vorm is natuurlijk erg schattig en je kunt hem eenvoudig optillen. Doordat er led-verlichting in zit, wordt het lampje niet heet en ook het oplaadpunt aan de onderkant is kindveilig. Aan de onderkant zit ook het subtiele aan en uitknopje. Met deze knop kun je heel eenvoudig de kleur van het nachtlampje instellen of juist kiezen voor kleurverloop. Dan verandert het lampje van blauw naar groen naar rood. Heel rustig. En heel rustgevend voor je kind dat makkelijker in slaap valt door dit veranderende patroon. Geen tijd om te piepen om water of andere smoesjes, omdat het lampje hun aandacht heeft.

In de maneschijn, in de maneschijn…(Opent in een nieuwe browsertab)

Timer

Tegen de tijd dat er tien minuten voorbij zijn, is mijn dochter in slaap. En dan gaat door een ingebouwde timer het lampje automatisch uit. Ideaal. Mocht ze ’s nachts wakker worden, kan ze altijd makkelijk even haar lampje aanzetten. ISI Mini heeft overigens voor jongere kinderen ook oplaadbare lampjes met muziek! Ook inclusief timer 😉 zie de webshop van ISI Mini, ons maantje kost 29,95 euro.

Kinderboek: Twinkel doet een wens(Opent in een nieuwe browsertab)

Vinden jullie hem ook zo cute? En slaapt jouw kindje ook met een nachtlampje?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Martine zegt:

    Wat een leuk nachtlampje! Mijn jongste zoontje heeft ook een nachtlampje die automatisch uitgaat, een schildpap. Heel handig!

  2. Nathalie zegt:

    Wat een leuk lampje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.