In de maneschijn, in de maneschijn…

Mijn peuter is verliefd op de maan. Haar maan. Ik geef haar helemaal gelijk. De maan is superleuk! Decoratief op de kinderkamer, zacht en knuffelig en hij past perfect bij het Twinkle, twinkle, little star thema op haar paarse slaapkamertje. Hij is van het Scandinavische merk Roommate, hoe vinden jullie hem?

DSC_0001

Zoek je een origineel Sinterklaascadeau? Dan is een accessoire voor de slaapkamer erg leuk! Dit kussen was voor mijn peuter perfect geweest, al is de pret er niet minder om dat ze dit mooie kussen van de postbode ontving terwijl ze ziek thuis zat na haar amandelen-operatie. Agentschap Mrs Jansen vertegenwoordigt mooie en originele (kinder)lifestyle- en interieurmerken en sinds kort ook het Deense merk Roommate, dat nog niet eerder in Nederland verkrijgbaar was. Roommate is een echt kindermerk met producten van hoge kwaliteit en een speels design. Ontwerpen van dit merk zijn gebaseerd op Scandinavische designtradities en hebben een charmante retro uitstraling met een grafische twist. Zoals dus de maan <3

Geen kleurenexplosie
Omdat kinderen overal in huis aanwezig zijn, bevat de Roommate collectie niet alleen mooie accessoires voor de kinderkamer, maar ook voor de rest van het interieur. De collectie bestaat onder andere uit zitzakken, lampen, speeltenten, kussens, beddengoed en decoratieve items. De afmetingen en kleuren zijn met zorg uitgekozen, passend in de meeste interieurs, zonder direct een kleurenexplosie te veroorzaken. De producten zijn bedoeld voor kinderen, maar integreren naadloos in een volwassen interieur.

Knuffelen met de maan <3
Knuffelen met de maan <3

100% organisch
Bij ontvangst viel direct de hoge kwaliteit op van de stof en het naaiwerk, alles is erg netjes afgewerkt. Ik heb mij laten vertellen dat de ontwerpers van Roommate alleen de beste materialen gebruien. De nieuwe collectie is gemaakt van 100% organisch GOTS- en Oekotex gecertificeerd katoen. Zo weet je zeker dat je met Roommate iets duurzaams in huis haalt waarvan je lang plezier hebt.

DSC_0011

Hippie Tipi speeltent en lieve kussens
Een opvallend item in de nieuwe collectie is de Hippie Tipi speeltent. Deze speeltent is geweldig voor in de kinderkamer, maar misstaat ook niet in de woonkamer of – met lekker weer – in de tuin. De tenten zijn mooi afgewerkt en helemaal van nu. Kinderen kunnen de tipi helemaal naar wens inrichten met bijvoorbeeld een gave bijpassende poef en met zachte kussens. De tent geeft urenlang speelplezier en omdat deze in verschillende gedempte kleuren verkrijgbaar is, is de tent ook voor ouders een lust voor het oog.

roommate maanAlle producten van Roommate zijn onder andere verkrijgbaar bij webwinkel De Kleine Generatie. Het maan-kussen koop je voor 29,95 euro bij webshop Lief & Klein (ik won bij hen al eens iets moois voor de kinderkamer, dus een tip om deze shop te volgen op facebook). Kijk voor meer verkoopadressen op de website www.mrsjansen.nl.

ms_disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.