Unboxing: de Monsterdoos november 2016

Mijn vergelijking van verschillende boodschappenboxen werd heel goed gelezen. Iets waar jullie net als ikzelf dus heel nieuwsgierig naar zijn. Dit keer werd ik zelf benaderd door De Monsterdoos dat er een nieuwe doos werd uitgebracht en of ik deze wilde proberen? Natuurlijk zei ik nee, jullie kennen me… *kuch* Whahaha. Nee hoor, ik reageerde heel enthousiast want ik was razend benieuwd!

Dat gaf ik in de vorige blog natuurlijk zelf ook al aan, dat ik voor die 12,95 euro inclusief verzendkosten deze boodschappenbox graag zou proberen. De waarde van de inhoud is volgens de website meer dan 40 euro, dus dat geld haal je er wel uit.

Wat zat er in deze Monsterdoos?

 • Go-Tan Original Wok Oyster Garlic
 • Tuc Sweet Chili
 • SIL zwartwit Pastilles multipack van 4 rollen
 • Friesche Vlag Latte 500 ml
 • Lipton Greentea Classic
 • BiFi Junior
 • Tijdschrift Mijn Geheim
 • Mentos Choco & Caramel -> verslavend lekker!
 • Hero B’tween
 • Lassie extra geurige rijst (Basmati of Pandan)
 • Warsteiner 0.0.
 • Ella’s Kitchen Smoothie
 • Tijdschrift Gezond.nu
 • Wicky Siroop (Aardbei of Appel Peer)
 • Santa Maria BBQ Saus Roasted Garlic
 • Santa Maria BBQ Marinade Allround
 • Doctor’s Orders granenreep
 • Quaker Havermout Crunchy Muesli Pecan & Paranoten
 • Bofinos Nic Nac
 • Struik Bouillon om te koken Kip -> die kreeg ik pas ook in de Foodybox
 • Calvé Jamaican Habanero saus
 • Sweeps Optimaal zicht -> handig voor de bril van mijn dochter
 • Amstel Radler 0.0

Mijn dochter wilde wel helpen met deze unboxing en pikte de knutselplaat, kleurplaat en het grappige monstertje dat kan springen er uit. De waarde van de inhoud ligt inderdaad ver boven de prijs die je ervoor betaald, hij is lekker gevuld. Natuurlijk zitten er altijd dingen in die je zelf niet gebruikt, zoals de koffiemelk die wij aan de buurvrouw hebben gegeven.

Je kunt de Monsterdoos hier bestellen. Met het inkleuren van de kleurplaat maak je bovendien kans op een gratis Monsterdoos. Voor deze prijs vind ik de Monsterdoos ook een leuk kerstpakket waarmee je een gezin dat het niet breed heeft zou kunnen verrassen. Mijn eigen favoriet waren de blikjes Wieckse bier met ice tea smaak, die niet op het lijstje van de Monsterdoos website staan  😀

Lees ook deze artikelen over de boodschappendoos:

Heb jij de Monsterdoos al eens ontvangen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Volgmama zegt:

  Nee nog nooit ontvangen. Maar ik moet eerlijk zeggen, het ziet er goed uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.