Unboxing: Fabeltjeskrant spaaractie van de Plus Supermarkt

Hebben jullie de nieuwe spaaractie bij supermarkt Plus al gespot? Je kunt daar nu sparen voor 5 poppenkastpoppen van de Fabeltjeskrant én voor de poppenkast! Vanwege het 50-jarig bestaan van de Fabeltjeskrant zijn sinds december weer nieuwe afleveringen te zien over het Grote Dierenbos, meneer De Uil en de andere bekende figuren uit Fabeltjesland. Superleuk, keken jullie dit vroeger ook altijd?

plus unboxing fabeltjeskrant poppenkast

Bij ons was het vaste prik, lieve kijkbuiskindertjes. Daarom vond ik het extra leuk om van meneer de uil een persoonlijk filmpje te ontvangen én een mega grote doos om te unboxen. De kinderen waren ontzettend enthousiast bij het zien van de inhoud en ikzelf ook trouwens, wat zat er veel in! En wat hebben ze veel huismerk producten voor huisdieren ook bij deze supermarkt!

Uitpakken cadeau Plus

Dit zijn alle poppenkast poppen waarvoor je kunt sparen: Meneer de Uil, Lowieke de Vos, Bor de Wolf, Juffrouw Ooievaar en Willem Bever. Tuut, tuut, tut, tuut Juffrouw Mier zit er niet bij, maar ook met deze karakters kom je een heel eind met het verzinnen van je eigen fantasierijke verhalen. Wanneer je je eigen verhaal filmt en instuurt op de speciale actiesite van Plus, kun je kans maken op een iPad Mini. Een kritische jury onder leiding van Meneer de Uil kiest 3 winnaars uit alle inzendingen.

fabeltjeskrant poppen plus poppenkast

Rollenspel met poppenkast

Handpoppen worden op scholen en kinderdagverblijven niet voor niets regelmatig gebruikt als onderdeel van het pedagogisch beleid. De pop is een andere persoonlijkheid dan de leerkracht of leidster en kan vragen stellen of situaties neerzetten in de belevingswereld van kinderen. Door gebruik van zo’n pop doen kinderen makkelijker mee. Zelf gebruikte ik de afgelopen jaren regelmatig een pop of knuffel om met humor de angel uit een situatie te krijgen, bijvoorbeeld aan tafel wanneer de kinderen weer eens weigerden te eten. Een pop kan ook stout zijn of juist helpen met opruimen en ze kunnen leukere grapjes maken dan papa of mama.


Verder kunnen kinderen door het spelen van een poppenkast voorstelling, hun dagelijkse ’thema’s’ beter verwerken. Mijn dochters houden erg van rollenspel en met ieder denkbaar speelfiguurtje, pop of knuffel weten ze hele verhalen te verzinnen. Tegenwoordig zitten de poppen vaak in de klas bijvoorbeeld, maar ook schoonheidssalonnetje wordt weleens gespeeld of de poppen gaan op vakantie of naar de dokter. Dat is niet alleen goed voor de fantasie en creativiteit (de blauwe stukken werden hier direct van de Fabeltjeskrant poppen dozen gescheurd om water te maken en het groene lint was het gras), maar ook voor hun sociale vaardigheden. De poppen hebben regelmatig ruzie en die wordt dan in het spel opgelost. En buiten het spel is het van belang dat beide poppenspelers een zelfde soort verhaal willen uitspelen. Poppenkastpoppen zijn mijns inziens ontzettend goed voor de ontwikkeling, dus ik vind het een geweldige spaaractie: mooie duurzame producten waar je iets mee kunt als je ze bij elkaar hebt gespaard.

Over de spaaractie van Plus

Deze actie loopt van 24 februari tot en met 20 april. Je krijgt bij elke 10 euro aan boodschappen een spaarzegel bij de Plus, met 18 zegels heb je een gratis handpop bij elkaar gespaard. Het tafelmodel poppenkast kost 2,99 euro en je zet deze heel gemakkelijk in elkaar, is mijn ervaring. Spelen vanachter de tafel of met een tafellaken over 2 stoelen kan natuurlijk ook prima. Tijdens de actieperiode kun je nog veel meer leuke actieproducten en activiteiten in Fabeltjeskrant sfeer vinden. Denk aan voorleesboekjes, knutselochtenden, Meet & Greets met Meneer De Uil, poppenkastvoorstellingen, kleurwedstrijden en schminksessies.

Winnen

Oh, en wil je kans maken op net zo’n geweldig gevulde doos met boodschappen van de Plus als die uit ons filmpje? Laat hieronder dan je mooiste herinnering of anekdote van (het kijken naar) de Fabeltjeskrant achter. Ik mag 2 van mijn lezers blij maken!

De winnaars zijn geworden: Marianne en Desiree! Van harte, ik ga jullie mailen. Heel veel plezier met het boodschappen pakket.

plus unboxing fabeltjeskrant poppenkast
Dit pakket kun jij dus winnen!

Hebben jullie thuis een poppenkast? En ga jij deze poppen bij elkaar sparen?

disclaimer
Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Claudia van Heck zegt:

  Wat een waanzinnig mooi pakket!!! Meneer de Uil vond ik vroeger echt geweldig leuk 🙂 !! Er was in die tijd ook nog lang niet zoveel aanbod als nu, samen met TikTak en Sesamstraat waren dit programma’s die de avond voor ons als kinderen compleet maakten, elke dag weer, jaren achtereen. Ondenkbaar nu, maar het geeft mij een enorm gelukkig gevoel… Zo leuk om dit nu ook weer met mijn eigen kinderen te kunnen delen 🙂 in een iets meer moderne versie, maar dat is prima nu, het spreekt ook hen enorm aan! Wij wagen dan ook héél graag een kansje en zouden dolblij zijn met dit prachtige pakket!!

 2. Cindy Framke zegt:

  Ow wauw te gek zeg! Dit is echt een jeugdsentiment. Vond het vroeger helemaal geweldig. Vooral meneer de uil met oogjes dicht en snaveltjes toe. Zeg ik ook weleens tegen mijn dochtertjes ?Superleuk dat het weer helemaal terugkomt. Inderdaad de spaaractie gezien bij de Plus. En mijn dochtertjes ook. Maar helaas ga ik dat nooit redden. Heb 3 dochtertjes en helaas ook geen mensen die me kunnen helpen met sparen dus deze winactie vind ik natuurlijk helemaal te gek. Ik doe heel graag mee en ga heel hard duimen en hopen dat ik mijn meisjes alsnog blij mag maken ???

 3. Natalie zegt:

  Mooi pakket! De fabeltjeskrant, wie is er niet mee opgegroeid… Heerlijk met gewassen haartjes in pyjama op de bank met mijn grote broer de fabeltjeskrant kijken. Wat was dat een fijne tijd ?

 4. Bets zegt:

  De Fabeltjeskrant is voor mij echt jeugdsentiment. Eerst in bad en met gewassen haartjes in onze pyamaatje voor de TV zitten en vol bewondering genieten van elke aflevering. Genieten van tuut tuut Truus de Mier, van Ed en Willem Bever en hun waterpomptang, Lowieke de Vos Hatsekidee , dat word weer smikkelen en smullen en Bor de Wolf. Van de vaste uitdrukkingen die ieder had en dan door ons veel werd herhaalt. Altijd mee zingen met alle leuke liedjes die er kwamen, en daarna naar bed en slapen onder het dekbed van natuurlijk de Fabeltjeskrant. Heerlijk om van dit alles weer na jaren opnieuw te kunnen genieten en van deze leuke poppenkastpoppen!!

 5. Saskia zegt:

  Oogjes dicht en snaveltjes toe. Ja die zin is toch wel het eerste wat in mij op komt als ik aan de Fabeltjeskrant denk. Een programma wat mijn broer en ik graag keken op tv. Vroeger had je natuurlijk geen Netflix of YouTube. De Fabeltjeskrant is toch wel een van de leuke kinderprogramma’s die wij heel graag keken.

 6. Mevr. L. Tielman zegt:

  Ik denk nog vaak terug aan deze anekdote. Ik ben nu 68 en heb 3 kleinkinderen. Toen ik 22 jaar was, werd er een jonge van 16 verliefd op mij. Had zich uitgegeven voor z’n broer van 24 jaar, en wilde met mij uit. Omdat ik dacht dat het zijn broer was, hapte ik. Toen ik het knulletje van 16 voor mij zag, zei Ik, wacht jij eerst maar dat je de fabeltjeskrant ontgroeid bent. haha.

 7. G.T. zegt:

  Als ik de reacties lees, weet ik niet of ik net te jong ben voor de Fabeltjeskrant, of dat we het ‘gewoon’ niet vaak keken. Ik ken de quotes die genoemd worden, maar heb niet echt een gevoel bij de Fabeltjeskrant. Mijn vriend wel! Hij zou het superleuk vinden om met peuter met de handpoppen te spelen. Ik maak dus graag kans.

 8. Karlijn Heuvel zegt:

  Bij mijn oma stond vroeger een piano. Oma speelde het liedje ‘Hallo meneer de Uil’! Iedere keer voor ons als we op visite kwamen. Helaas is oma niet meer bij ons maar we zijn erg blij met de actie van de Fabeltjeskrant van de Plus! We maken graag kans op het pakkket!

 9. Karen zegt:

  Wij zijn zo verdrietig dat er hier in de buurt geen Plus supermarkt zit! Wat zouden we graag de poppen hebben voor de kids! Want zeg nou zelf. De Fabeltjeskrant!!! Meneer de uil!! Hier is het iedere avond nog: ‘oogjes dicht en snaveltjes toe!’ voor de kids gaan slapen!

 10. Kristel Gubbels-daemen zegt:

  Wij vinden ze helemaal geweldig. Zo leuk dat wij dit vroeger keken op de televisie en ik pas geleden samen met mijn oudste dochter Noor naar deze film ben geweest. Zij vindt dit ook geweldig. Hoe gaaf is het om zo iets leuks en moois samen te delen en te beleven.

 11. Ingrid zegt:

  Ik keek dit altijd met mijn broer. Echt jeugdsentiment. Als ik nu het liedje en de stemmen hoor en de figuren zie ga ik weer even terug naar die tijd.
  Mijn broer moest elke dag oefeningen doen van de logopedist..om het leuk te houden mocht dat tijdens de Fabeltjesland. Ik deed gezellig mee. Toetje door een rietje drinken en door onze neus ademen totdat meneer de uil ons een knipoog gaf!

 12. Marieke zegt:

  Jaa super ik doe heel graag mee. Niet voor mezelf maar voor mijn kinderen in de klas. Wat is er nou leuker om lekker poppenkast te spelen met de leuke handpoppen van de fabeltjes krant. Het thema lied kan ik van vroeger nog herinneren, heerlijk op de bank de fabeltjes krant kijken

 13. Jolein koolske zegt:

  Oh super leuk zeg !!! Ik waag dolgraag nog snel een kansje mee 🙂 Ik heb het vroeger ook veel gekeken en vond het erg grappig. Vooral toen we het liedje hadden verzonnen ‘hallo meneer de uil, uw onderbroek is vuil’…. en oh wat vonden we dat allemaal grappig toen 😉

 14. Dorette van Lieshout zegt:

  Geweldig was dat toen. snel de pyjama aan en dan met de duim in de mond naar de fabeltjeskrant kijken. Toen was er nog niet de hele dag van alles op de tv. Het was daarom dan ook echt heel speciaal. Ik zou graag dit geweldige pakket willen winnen voor de ouder-kind groep. Zijn hebben leuke activiteiten voor gehandicapte kinderen.

 15. Charissa L. zegt:

  Ohw geweldig! Vroeger sliep ik met met mijn zus op een kamer. Dan keken we samen naar de opgenomen afleveringen op videoband. Een klein tv’tje stond dan in onze kast. Voor het slapen gaan gezellihlg nog even de fabeltjeskrant kijken. Goede oude tijden ?

 16. Nicole zegt:

  Ohh dit vind ik leuk, jeugdsentiment! Ik doe mee
  Ik weet nog dat mijn broertje vroeger zong “want dieren zijn precies als mensen, met dezelfde mensen mensen” en dan verbeterde ik hem ‘met dezelfde mensen wensen’ en dan werd hij heel boos want hij had het goed en ik fout 😛

 17. Marloes de Vetten zegt:

  Mijn zus en broer zijn 10 en 8 jaar ouder dan ik. Ondanks het grote leeftijdsverschil keken ze gezellig met mij mee en maakten ze samen grappen over de Fabeltjeskrant die ik dan weer niet begreep. Mijn broer deed altijd de ‘hatjikideee’ van Bor de Wolf na en ze noemden mij juffrouw Ooievaar. Wat zou het leuk zijn om samen een voorstelling te geven!

 18. Saskia van der Heijden zegt:

  Mijn mooiste herinnering…
  Mijn vader die het lied van Ed en Willem Bever zingt als hij aan het klussen is ?
  ‘Hup daar is Willem met de waterpomptang….’

  Zou dit pakket graag voor mijn ouders winnen!
  Weet zeker dat ze het ook te gek vinden om samen met de kleinkinderen poppenkast te spelen!

 19. Patricia lubbertje zegt:

  Ik heb vroeger altijd genoten van de Fabeltjeskrant. Dit heb ik overgebracht aan mijn kinderen. Die keken hier ook erg graag naar toen ze klein waren. En natuurlijk meezingen met de begintune. Sommige videobanden en cd’s hebben we ‘grijsgedraaid’.

 20. Jessica dorenbos zegt:

  Nostalgie…Ik zie me zo weer zitten samen met mijn zusje op onze kleine stoeltjes voor de tv…Hallo meneer de uil waar breng je ons na toe….??

 21. Nancy zegt:

  Dat is leuk voor me kindjes dat word een leuke show voor slapen gaan wij doen mee ?

 22. Xaviera Jamie zegt:

  Lekker knus in hun pyjamaatjes met zijn allen voor de Fabeltjeskrant op de buis. Helemaal paraat om al naar bed te gaan maar eerst nog even kijken naar de avonturen van Ed en Willem Bever en de perikelen van juffrouw Ooievaar. Ja, altijd zo gezellig om voor het slapen gaan nog even tegen elkaar aan te kunnen kruipen. Ik denk er met een tevreden en warm gevoel aan terug aan die goede oude tijd!

 23. Kim addens zegt:

  Het mooiste is als ik het mijn kids nu laat zien en vragen krijg, je gewoon die heerlijke tijd van vroeger kan beleven de herinneringen eraan die je weer kan beleven. Het samen genieten voor de buis. Geweldig!

 24. Albertine van Veldhuizen zegt:

  Van vroeger kan ik mij vooral de intro herinneren…het liedje…ik kan ‘m nu nog woord voor woord meezingen haha, maar niémand heeft zo’n stem al de ECHTE Meneer de Uil ??. Met mijn jongste dochter en 2 vriendinnetjes zijn we lekker naar de bioscoopfilm geweest, dus die herinner ik me het best haha. Maar eigenlijk waren het meer een paar afleveringen dan 1 film. Meneer de Uils’ verhaaltjes zijn natuurlijk ook bedoeld als korte verhaaltjes voor het slapen gaan…”oogjes dicht en snaveltjes toe…” Geweldig om iedereen in een iets moderner jasje weer teruggezien te hebben. En dan komt de Plus met zo’n actie. Je moest mijn dochter horen roepen vanaf de woonkamer…. Ze zag de reclame van deze spaaractie op TV ?….3 maal raden waar mama de boodschappen moet doen ?

 25. Petra zegt:

  Ik vond meneer de Uil het leukst! En zong het liedje de hele dag maar dan de versie met de vuile onderbroek haha! Hallo meneer de Uil, Uw onderbroek is vuil ? Leuke herinneringen aan! ?

 26. Loes zegt:

  Wij keken het altijd thuis en vooral het liedje herinner ik me nog het best. Mijn vader zingt het regelmatig voor mijn kinderen, zo leuk!

 27. Rianne weer zegt:

  Wat een leuke actie zeg! Ik weet nog zo goed dat we vroeger in pyjama naar de Fabeltjeskrant mochten kijken. Dat was gewoon een feest! Heerlijk vond ik het. Eerst luisteren naar meneer de Uil en daarna snaveltjes toe en naar bed. Ik had zo graag de film in de bioscoop willen zien. Maar helaas draait hij al een poos niet meer bij ons in de buurt. Het is een leuke actie van de Plus, maar je moet zoveel boodschappen doen voor je genoeg zegels hebt voor een pop of de boodschappendoos. Wij komen daar niet aan toe. Plus dat je bij onze plus erg alert moet zijn dat je de zegels wel krijgt… Die poppen zijn echt wel te leuk zeg!

 28. Wendy v V zegt:

  Oh, jeugdsentiment. De fabeltjeskrant werd veel gekeken en het bekende liedje/leader kende we uit ons hoofd en zongen we mee.
  Ik kan me herrineren dat we een opblaas meneer de uil hadden in de bolderkar, dat trok veel bekijks en zorgde voor vele malen het liedje te horen van voorbijgangers.

 29. Sabine de Raaf zegt:

  PS waar heb jij de nieuwe afleveringen gevonden, ik zou dolgraag kijken!

 30. Kelly Aarts zegt:

  Elke keer als ik Meneer de Uil zie, moet ik denken aan mijn kamer van vroeger. Daar had ik een poster van Meneer de Uil hangen, omdat ik het altijd zo leuk vond. En dat liedje natuurlijk….
  Helemaal leuk dat mijn meiden nu ook van Meneer de Uil kunnen genieten!

 31. Sabine De Raaf zegt:

  Oh wat geweldig! Mijn achternaam is de Raaf dis de avonturen van de Fabeltjeskrant volgde ik graag. Recent met mijn dochters van 3 en 4 naar de tentoonstelling en de film geweest en sindsdien lees ik elke avond voor uit mijn Fabeltjeskrant boek van vroeger. Genieten. Ik zou dolblij worden van dit pakket en opa de Raaf ook! 🙂

 32. Bianca zegt:

  Mijn Fabeltjeskrantmomentje is toch wel elke keer het begindeuntje kijken, waarbij mijn jongste broer (van inmiddels 36…) elke weer zei:”kijk, hij gaat zo knipogen!” En jawel 🙂

 33. Daan van den berg zegt:

  nou mijn leukste anekdote aan de fabeltjeskrant was toch dat lowieke de vos altijd zei hatsekidee ik zei dat bijna overal op school was echt een geweldige serie hoplijk mag ik met de poppen de leuke tijden weer herbeleven

 34. Linda de Bode zegt:

  “Lieve kijkbuiskinderen”, onze dochters geloven niet dat er in mijn jeugd maar 1 kinderprogramma tegelijk op tv was. Daktari met de schele leeuw Clarence keek ik bij een vriendin na school. Tegen bedtijd werd dit fabeltjeskrant of sesamstraat. Met mijn broertje in pyjama en hup naar bed stiekem lezen onder de dekens met een zaklamp

 35. Judith zegt:

  Oh wow!! Dat was echt mijn favoriet als kind, kan hem nog meezingen. Na de Fabeltjeskrant was het bedtijd. Zonder de fabeltjeskrant ook niet slapen haha. Ik doe mee hoor, leuke actie!

 36. Jolanda Veltman zegt:

  Mooiste herinnering is dat ik nu 35 jaar..
  Mijn kinderen naar bed breng en nog steeds de bekende citaat zeg van meneer ?.

 37. Tamara zegt:

  Super leuke actie
  Moesten vanmidd asg naar het ziekenhuis en kwamen toen bij de plus kids helemaal blij
  Kregen ook een zegel voor de poppen
  Kids wilde gelijk gaan sparen
  Dus doe graag mee
  Vroeger keek ik altyd met mijn ouders en broertje ??

 38. Gaby zegt:

  Wij doen heel graag mee ! Helaas geen geld om zoveel zegels te sparen bij de plus aangezien plus best prijzig is..
  ik zeg altijd als ik de kleine naar bed breng, oogjes dicht en snaveltje toe ! ??

 39. Marian zw zegt:

  Bij oma logeren, die had tv, wij thuis niet, en dan samen naar de fabeltjeskrant kijken. Oma met een kop koffie en ik met een mok thee of warme choco.

 40. diana zegt:

  Juffrouw de Mier..!!! Tuterdetuut…. geweldig..!!!

 41. Anna wienen zegt:

  Ik doe heel graag mee.. ben toevallig laatst voor de eerste keer met miin dochter baar de bioscoop geweest.. haar allereerste film in de bioscoop! De fabeltjeskrant ??

 42. Sharon de Ridder zegt:

  Oh, dat was altijd genieten ‘s avonds… met het hele gezin voor de buis, super gezellig en knus ?

 43. elisabeth maria martina zegt:

  vroeger eken we met onze kinderen naar de fabeltjeskrant en nu kijken onze kinderen weer met hun kinderen
  wat een heerlijk stukje jeugdsentiment, het is gewoon jammer als je dit niet hebt gekend

 44. Lies zegt:

  Heerlijk! Ik keek vroeger altijd naar de fabeltjeskrant bij mijn opa en oma. Die namen alle afleveringen op en dan keken we ze samen terug. Voor mij brengt de fabeltjeskrant prachtige herinneringen aan die tijd!

 45. Goele H zegt:

  Ook als Belg ben ik opgegroeid met de Fabeltjeskrant. Alleen vond ik het altijd heek erg spannend en heb ik nooit 1 aflevering volledig uitgekeken. Gelukkig lukt me dat nu wel samen met mijn kindjes hahaha.

 46. Judith zegt:

  Niet echt een herinnering aan de fabeltjeskrant maar wel altijd kijken en natuurlijk nog steeds mee zingen met het liedje. Gewoon nostalgie!! De poppenkast poppen wil ik graag winnen voor de kids op werk. Dacht al toen ik de reclame zag, leuk zeg voor werk helaas geen plus in de buurt! Dus dit is een mooie kans om ze toch te krijgen.

 47. Marjolein vuurens zegt:

  Kan me vooral mijn badstoffen roze met witte pyama herinneren waar ik dan in zat en ondertussen de fabeltjeskrant keek… zo lekker knus qua herinnering 🙂

 48. sylvia zegt:

  jaaa, dag lieve kijkbuiskinderen, ik kan me dat nog heel goed herinneren,(volgens onze oudste zoon van 7 is mama al heeel oud?) in de pyjama samen met zus op de bank, hallo meneer de uil…. geweldig! zing het liedje hier ook regelmatig met de kids, zouden deze poppen geweldig vinden, helaas ook geen plus hier in de buurt dus deze actie komt als geroepen!!

 49. Tamara zegt:

  Bij m’n vader op schoot… en dan elke keer zo gaan zitten dat hij het zelf NET niet kon zien (tenminste… dat dacht ik, maar als mijn kinderen het nu bij mij proberen kan ik er gewoon met gemak omheen kijken 😛 )

 50. Lotte van Breukelen zegt:

  ‘oogjes dicht, en snaveltjes toe’ ja dat zeggen we ieder avond tegen de kids als we ze in bed leggen!! Blijft een klassieker!! Geweldig de Fabeltjeskrant. Bor de Wolf, Juffrouw Ooievaar en Lowieke de Vos, we kunnen niet wachten ze weer te zien!

 51. Wil Visser zegt:

  Mijn allereerste Elpee (ja nou ja… echt antiek ben ik niet… (ben nog geen 40) maar mijn ouders hebben er ooit een aan me gegeven) was van Chicolama!! Dus ik was zeker fan van de fabeltjeskrant

 52. Jeanet Sandink zegt:

  Zelf altijd naar de Fabeltjeskrant gekeken .. we hebben de complete serie op dvd .. die hebben onze kinderen altijd gekeken en nu kijken de kleinste neefjes en nichtjes bij ons er naar ..

 53. lenny wibbelink zegt:

  Avond aan avond voor het slapen gaan was het altijd fabeltjeskranttijd. En daarna lekker slapen. En de volgende dag het verhaal naspelen met onze eigen poppen.

  Een paar jaar geleden had onze dochter handpoppen van de fabeltjeskrant gekregen. Heerlijk kon ze daar de avonturen van meneer De Uil en co mee spelen. Helaas zijn deze poppen ooit uitgeleend en niet meer terug gekomen.

  Wat zou dit een leuk pakket zijn om mijn gezin mee tr verrassen

 54. Sab zegt:

  Wij zongen altijd hallo meneer de uil uw onderbroek is vuil ?heel slecht maar zoo leuk haha. Dus elke keer als ik liedje van de fabeltjeskrant hoor dan is dat ’t eerste wat in m’n opkomt. Toch jeugdsentiment haha. Hele leuke actie doe mee voor mijn twee jongens??

 55. Jacqueline van de Manakker zegt:

  Leuk altijd met de kinderen gekeken, hun lekker gedoucht in hun pyjamaatje met een klein bakje chips en die heerlijk glunderende oogjes, dat was echt genieten

 56. Maaike zegt:

  Samen in pyjama naar meneer de uil kijken. Of stiekem de andere versie van het liedje zingen. Herinneringen. ❤️

 57. Karen de Jong zegt:

  Ondanks het mooie weer buiten gaan we snel even binnen zitten om aan deze geweldige winactie mee te doen!!! Want geweldig issie zeker!!! Wat bij ons blijft hangen is en blijft het thema lied, iedereen in huis kan hem meezingen en je hoeft alleen maar ‘hallo meneer de uil,’te zeggen en de rest van de familie zingt mee. Haha!!!

 58. Tamara van Wijk zegt:

  Wat een leuk pakket en actie! Zelf keek ik vroeger ook altijd naar de Fabeltjeskrant. Mijn dochter van nu 3.5 kent vooral het bekende liedje en het ‘oogjes dicht en snaveltjes toe’. En via YouTube ook het carnavals nummer ? ze vindt natuurlijk ook de grapjes leuk als… Hallo meneer de Uil je onderbroek is vuil en verzint dan zelf ook grapjes als Hallo meneer giraf je onderbroek zakt af ?
  Ik heb boven nog de dvd box staan met alle afleveringen. Dus die kunnen we binnenkort vast ook eens gaan kijken met haar!

 59. Wendy g zegt:

  Wat leuk!! Keek vroeger met mijn opa en oma altijd de fabeltjes krant en deed dat ook weer met onze zoon! Fijn dat dit gewoon leuk blijft voor de kinderen ondanks alle techniek en keus nu.

 60. Desiree zegt:

  Samen met mijn broertje op de bank in onze pyjamaatjes. We zongen natuurlijk luidkeels mee en mochten omstebeurt meneer de Uil nadoen! Wauw dat is inmiddels alweer 35 jaar geleden! En nu geniet ik samen met mijn dochtertje van 2 jaar van het dierenbos!

 61. Isabelle Boere zegt:

  Nou, laat ik dan toch maar een keertje meedoen?
  Mijn leukste herinnering was het terugkijken vna de afleveringen van de fabeltjeskrant die opgenomen waren op video door familieleden in Nederland toen wij in denemarken woonden. Ik denk dat we die video’s echt honderd keer gekeken hebben (toen hadden we nog geen schotel.. haha)

 62. Marianne zegt:

  PS. Als het pakket opgehaald moet worden bij een plus supermarkt wil ik er wel een stuk voor omrijden hoor ?!

 63. Marianne zegt:

  Wij doen heel graag mee! Geen plus in de buurt dus baalde al dat ik niet kon gaan sparen voor de poppenkastpoppen, dus als het zo ook kan zou helemaal super zijn!

  Vroeger groot fan van de Fabeltjeskrant, inclusief dekbedovertrek. Het liedje werd toen al bij de playbackshow geplaybackt (inclusief dekbedovertrek opgehangen achter mij) en nog steeds zingen we het liefje hier thuis nog wel eens… echt waar? Echt waar, echt waar meneer de uil!! Jahaaa tralala, dus winnen maar, zou tof zijn!

 64. Jo zegt:

  Mijn mooiste herinnering aan de fabeltjeskrant: kinderen inclusief wij ouders aan de buis gekluisterd als het tijd was voor de fabeltjeskrant: Hallo meneer de Uil…
  Ik zou graag willen winnen voor de kleinkinderen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.