Boodschappenblogje met tips + winactie (gesloten)

Oh wat zou ik graag een schoonmaakster hebben! Lijkt me zalig om elke week een fris huis te hebben. Maar ja het kostenplaatje he? We moeten het toch nog maar even zelf doen. Al won ik een tijd geleden wel een paar uurtjes schoonmaak, maar die waardebon heb ik nog niet kunnen verzilveren. Ik wacht met smart tot die organisatie ook in mijn woonplaats actief is. Gelukkig kreeg ik enkele hulpjes in het huishouden toegestuurd en zeg nou zelf, alle beetjes helpen.

Finish machinereiniger en een automatische zeepdispenser van Dettol (het blik had ik al, daar bewaar ik mijn vaatwastabletten in, het komt van de Formido).
Finish machinereiniger en een automatische zeepdispenser van Dettol (het blik had ik al, daar bewaar ik mijn vaatwastabletten in, het komt van de Formido).

Na het openen van dit fijne pakketje heb ik direct de vaatwasser leeggeruimd. Bloggen is een goede reden om klusjes in het huishouden te doen, toch? Haha. Zo kon de Finish direct zijn werk doen. Ik gebruik eens per maand een machinereiniger en het was weer nodig. Die van Finish is te groot om in het bestekbakje te plaatsen, maar past prima op de plek waar normaal de borden staan. Ik zie aan de foto dat ik ook hoognodig de randjes eens moet poetsen… zucht. Een machinereiniger zorgt ervoor dat vetresten verdwijnen. Je zet hem in een lege machine en laat deze op de hoogste temperatuur draaien. Wanneer ik vergeet om een machinereiniger┬áte gebruiken, heb ik in no time last van verstoppingen door vet. Echt nasty om dat schoon te krijgen / op te lossen. Ondanks mijn gebrek aan huishoudelijke skills is dit dus iets dat ik echt zeer regelmatig gebruik. Dankjewel Finish!

Plasticje van de dop af, op z'n kop in de machine en laten draaien op de hoogste temperatuur.
Stickertje van de dop af, op z’n kop in de machine en laten draaien op de hoogste temperatuur.

Automatische zeepdispenser

Van Dettol ontving ik de nieuwe no-touch zeepdispenser. Als technisch schrijver had ik moeten weten dat het slim is om eerst de handleiding te lezen… Maar nee, ik dacht dat plug and play ik even voor een fotootje met peuter. I should have known better. In eerste instantie plugde ik de zeep namelijk achterstevoren in de houder, gelukkig kwam mijn man to the rescue. Die kreeg hem los en draaide hem om. En toen gebeurde er niets nadat ik het aanknopje had gebruikt. Huh? Je moet dus eerst even de onderkant eraf halen en het beveiligingslipje tussen de batterij en de connector vandaan trekken. Het was snel gepiept en toen konden we een fotootje maken.

Ik moet zeggen dat het erg handig is. Mijn peuter is nogal verslingerd aan het zeeppompje en gebruikt veel te veel. Niet goed voor de handjes. Met deze Dettol no touch krijg je een keurig afgemeten hoeveelheid op je hand, door deze simpelweg voor de sensor te houden. Geen aarde aan het pompje of andere viezigheid dus. Heel handig!

Bekijk vooraf goed de instructies over hoe dit apparaatje te gebruiken.
Bekijk vooraf goed de instructies over hoe dit apparaatje te gebruiken.

Coupons en cashback

Welke voordeeltjes scoorde ik verder nog op boodschappen gebied? Nou Scoupy had weer een leuke cashback-parade waarmee ik gratis Sultana en Orangina ontving. De Quinoa soep kon ik helaas nergens in de schappen vinden. Die had ik wel willen proberen. Verder ging ik mysteryshoppen bij een drogist waar ik tijdens het controleren van de schappen een pak Tuctucs zag liggen met cashback-sticker. Deze liep via Kortingisleuk en het geld stond heel snel op mijn rekening. Net als die van de Sprite die ook via deze site loopt. Mijn lokale Jumbo heeft het aanbod aan producten die je in ruil voor gespaarde Jumpies kunt aanschaffen weer gewisseld. Dat sparen gaat erg snel, dus ik wisselde wat Jumpies in voor een coupon voor een pak stroopwafels en voor een bus Pringles. Deze coupons branden in mijn portefeuille om ingewisseld te worden, dat snap je ­čÖé

Winactie

Ga jij ook snel deze gratis boodschapjes scoren? Dan heb ik voor jullie nog een leuke voordeeltip, namelijk meedoen aan de Poldermama Finish winactie! Producten voor de vaatwasser zijn een must, maar vliegen er snel doorheen in een huishouden met kinderen, bovendien zijn vooral de vaatwastabletten prijzig. Daarom maak je nu kans op een Finish vaatwas-pakket met daarin machinereiniger, vaatwasverfrisser en vaatwastabletten. Oh yeah! Vertel mij iets leuks over jouw vaatwasrituelen of een anekdote van vroeger toen je het nog met de hand deed en je maakt kans om de domestic guru in jezelf te verwennen met dit frisse Finish pakket. Voor inspiratie lees je hier hoe ik zelf kans wilde maken op een pakketje vaatwastabletten en … nou ja lees maar ­čśë

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.