Vergelijking en Unboxing: boodschappenpakket

Op Facebook plaatste ik onlangs een oproepje waarbij ik jullie om advies vroeg welk boodschappenpakket leuk zou zijn om eens te proberen. Jullie hadden allemaal leuke tips die ik heb bekeken. Uiteindelijk heb ik voor 14,95 euro (inclusief bezorgkosten) een pakket besteld dat zijn geld zeker wel waard was!

Ik vind boodschappenpakketten altijd erg leuk en lees alle blogs en berichtjes erover die ik tegenkom. Gewoon, omdat het zo leuk is om te zien wat er in zit. En omdat ik als koopjesgoeroe wel in ben voor een leuk voordeeltje. Jullie blijken ook wel van boodschappenpakketten te houden, zo bleek:

 • Christa: “Ik heb wel eens monsterdoos gehad. Mijn dochter vond die leuk omdat er leuke spring poppetjes bij zaten. Ik heb er 2 gekocht. De eerste versie heb ik veel van weggedaan. Linzen rijst enzo. De laatste was erg leuk en ik kreeg korting. Omdat ze de laatste week eraf wilde kreeg ik per e mail een code en ging er iets van de doos af. Werd de doos nog leuker van.”
 • Linda (Mamaliefde) heeft ervaring met 2 dozen:  Ik heb de happy box en de monsterdoos gekregen, die zijn beide goed bevallen. Er zitten in allebei producten die je wel gebruikt, maar ook waar je niets mee doet.” Lees hier haar verslag over de Happy Box die toen qua prijs flink goedkoper was dan nu op de site staat. En haar review van de Monsterdoos.
 • Tamara: “Ik zag een paar reviews van de happy box en die ga ik zeker zelf een keertje bestellen. Zag er goed uit. Zelf nog geen box geprobeerd.” What’s in a name? Ook een andere Tamara tipte de Happy Box.
 • Laura: “De Monsterdoos heb ik een keer mogen testen voor Mamaliefde. Ik vond de producten die erin zaten allemaal wel bruikbaar voor ons gezin. Op de site heb ik geloof ik ook geschreven wat er destijds in zat.” Link naar de review.
 • Alyt: De happybox.nl ken ik alleen van naam. De monsterdoos eens besteld maar dan voor iemand anders.”
 • Linda (Thuisleven): “Bekijk onze unboxing blogjes op Thuisleven” Heb ik gedaan, erg leuk om de verschillende pakketten te zien.
 • Fleur reviewde de Monsterdoos voor Mamaliefde.

Monsterdoos en Happy Box

Jullie tipten dus vooral de Monsterdoos. Hier heb ik al eens over gelezen, maar de Monsterdoos van 12,95 euro bleek helaas uitverkocht. Er zou volgens de site voor 40 euro aan spullen in moeten zitten. Zodra hij weer beschikbaar is, kijk ik even of ik iets aan de inhoud heb. Ik heb ook de Happy Box gegoogled maar deze kost volgens de website 24,99 euro voor een doos met spullen ter waarde van 40 euro. Ten opzichte van de Monsterdoos ruim een tientje duurder! Dat maakt hem in mijn optiek een stuk minder aantrekkelijk. Als ik hem cadeau kreeg, zou ik er wel heel erg blij mee zijn overigens, maar in deze prijsvergelijking komt hij minder uit de bus. Overigens was hij ten tijde van de review van Linda een stuk goedkoper, van hetzelfde prijsniveau als de Monsterdoos.

Het boodschappenpakket dat ik zelf bestelde.
Het boodschappenpakket dat ik zelf bestelde.

Ouders van Nu pakket

De reden van mijn vraag aan jullie, was een e-mail van Ouders van Nu met hun boodschappenpakket. Dit Ouders van Nu boodschappenpakket heb ik uiteindelijk besteld. Vanwege de wasmiddelen alleen al vond ik deze doos zijn prijs meer dan waard. Hij kostte mij 14,95 euro inclusief verzendkosten en je kunt hem nog steeds bestellen. Als je een voordeelpas hebt, ben je goedkoper uit. Ik had de doos met een dag al in huis, echt heel snel dus.

Unboxing, wat zat er in?

 • Italiano Napolitaanse Dropstaafjes
 • Lassie Dessertrijst panklaar
 • Mentos Shakies
 • Mentos Rainbow
 • 2 x Lipton Ice Tea Green Slimcan
 • Maille Mayonaise met mosterd
 • Calvé Pindasaus
 • Mazaa Coconut Water &  Mango
 • Elmex Anti-Cariës Whitening
 • Bonduelle Edamame, kikkererwten & groene kidneybonen
 • Grolsch 0.0% Radler Ice Tea met groene thee smaak
 • Bavaria 0,0% Mex Tequila flavored
 • Princes Tonijnstukken in water
 • Robijn Intense Forever Gold wasverzachter
 • Robijn Pink Sensation wasmiddel
 • Honig Wokpasta Fusili
 • Honig Basis voor Italiaanse Kruidensaus
 • Verstegen BBQ Mix voor vlees
 • Tromp en Rueb Kruidenazijn
 • Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn Lavendel
 • TUC Sweet Chili
 • Fruit to Go Framboos – Aardbei – Appel

Er zitten een paar dingen bij waarvan ik me afvraag of we die gaan gebruiken, maar er zit ook heel veel bij dat inmiddels zelfs al op is of wat zeker gebruikt gaat worden. Het voelde een beetje als een cadeau voor mijzelf, die zware doos uitpakken 😎 , direct na de unboxing ging de Bavaria Mex Tequilasmaak op. (Was erg lekker!) Bij supermarkten doe ik altijd graag aan boodschappen spaaracties mee. En dit soort goed gevulde dozen zijn ook erg leuk en betaalbaar als cadeautje na bijvoorbeeld een verhuizing!

De monsterdoos is alweer uitverkocht…(Opent in een nieuwe browsertab)

Wat zit er in de Monsterdoos? + win(Opent in een nieuwe browsertab)

Unboxing: de Monsterdoos november 2016

(Opent in een nieuwe browsertab)

Bestel jij weleens boodschappen pakketten? Wat vind je van mijn voordeeltje? Ga je deze doos ook bestellen of is het niets voor jou?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Marieke zegt:

  Op http://www.thuisleven.com heb ik een blog geschreven over de Happy Box, in de reacties staan 2 kortingscodes waarbij je de box niet voor 24,99 kunt bestellen, maar voor 12,75 of zelfs 10,00.

  1. Marguerita78 zegt:

   Na een tip van een van mijn lezers met kortingscode heb ik hem idd besteld voor 10 euro, hij werd gisteren bezorgd. Ik vond de ouders van nu box bruikbaarder, maar voor een tientje zaten hier ook erg leuke dingen in om eens te proberen.

   1. Marieke zegt:

    Ik zal eens naar de ouders van nu-box gaan kijken, die ken ik nog niet 🙂

 2. Laura zegt:

  De doos ziet er goed gevuld uit, zeker voor de €14,95. Er zitten inderdaad producten bij die ik waarschijnlijk niet zou gebruiken. Ik zou ze in elk geval niet 1,2,3, kopen als ik ze in de winkel tegenkwam.

 3. Wat zit er veel in! Had ik niet verwacht haha. Zo maak je wel weer kennis met producten die je normaal niet zo snel zou kopen.

 4. Nicole zegt:

  Zit veel in zeg! Ik zou het zelf niet zo snel bestellen omdat er veel producten in zitten die ik gewoon niet gebruik en dan is het eigenlijk wel zonde..

 5. Tamara TS zegt:

  Wat leuk, mijn comment staat ertussen! Wat stom dat die Happy Box opeens 2 x zo duur is geworden, nu zou ik zeker ook voor de monster box gaan!

  1. Marguerita78 zegt:

   Ik heb hem dus net voor een tientje besteld nav de kortingscode die hier in de reacties werd gedeeld, tip!

 6. Linda zegt:

  Leuk om nu de inhoud van deze doos te lezen en te vergelijken met de rest. Ik ben altijd wel nieuwsgierig naar de inhoud van boodschappen dozen al zal ik ze niet snel zelf betalen omdat er toch vaak genoeg in zit dat je niet zou kopen. Al maken de wasmiddelen het wel interessant. Wat op zich wel het voordeel heeft dat je weer eens iets nieuws probeert.

 7. Els zegt:

  Wat een leuke doos heb je gekocht. Het deed me een beetje denken aan de Monsterbox die ik laatst wel nog kon bestellen. Veel producten zaten daar ook in. Helaas was in mijn Monsterdoos een zak met koekjes gescheurd… alles zat onder!

 8. Sanne zegt:

  Leuk zo een eetbox en wat zit er veel in. Bij ons heb je die fresh boxen. Zelf koop ik er nog geen maar wie weet koop ik er ooit wel eentje. 🙂

 9. Ik heb eigenlijk nog nooit zo’n pakket besteld, maar ik heb wel genoten van jouw unboxing! Dus wie weet in de toekomst.

 10. Saskia zegt:

  Ik vind de boodschappen pakketten ook erg leuk. Er is nu een kortingscode voor de happybox waardoor hij maar 10 euro kost. Als je de code vasteklant gebruikt dan gaat de korting eraf. Dan is hij gelijk een stuk interessanter om te testen.

  1. Marguerita78 zegt:

   WOW! Dat is zeker een stuk interessanter, ga ik meteen doen!

 11. Fleur zegt:

  Ik vond het ook echt een cadeautje om de Monsterdoos te mogen uitpakken. Ook in de doos van Ouders van Nu zitten veel bruikbare producten! Leuk

 12. Nathalie zegt:

  Ik hou juist wel van dit soort pakketten als de inhoud een verrassing is. Wil het zelf ontdekken haha. Dus misschien een andere editie 😉 Er komt wel een andere verrasingsbox binnenkort mijn kant op. Dat houdt ik nog even geheim. Geen boodschappen in ieder geval al weet ik zelf ook nog niet wat er precies in zit. Hoop vol met leuke spullen!

  1. Marguerita78 zegt:

   Oh spannend joh! Die blog ga ik zeker lezen. Ik wil wel altijd graag vooraf weten wat er in zit om de afweging te kunnen maken of het de aanschafprijs voor mij waard is of niet.

 13. Christa l zegt:

  Erg leuk weer. Doet mij altijd denken aan een kerstgeschenk. Het ouderwetse kerstpakket. Ik wacht mijn monsterdoos af. Misschien kan je je ervoor inschrijven. Dan krijg je vast de code voor de korting automatisch door.

  1. Marguerita78 zegt:

   Dat is een leuke tip dankjewel ga ik doen!

 14. Judith zegt:

  Zit wel veel in zo een box! Ik kreeg laatst de health box met allemaal dingetjes voor de gezondheid, was ook erg leuk!

  1. Marguerita78 zegt:

   Leuk, die boxen zijn echt cadeautjes he?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.