Wat zit er in de Monsterdoos? + win

Oh, ik houd van boodschappenpakketten. Net of je een kerstpakket aan het uitpakken bent! Er zitten zoveel dingen in, vaak nieuwe producten of dingen die je nog nooit geprobeerd had. Ik kreeg de nieuwste Monsterdoos toegestuurd voor een unboxing. Mijn dochters konden niet wachten 0m mama te helpen met uitpakken.

Daar moesten ze wel wat geduld voor hebben, vanwege de vele bezichtigingen van ons huis duurde het even voor we de rust hadden om hiervoor te gaan zitten. Ik hoop dat jullie het een leuk filmpje vinden, kijk je mee?

Ook dit keer is de doos van 12,95 euro (inclusief verzendkosten) weer heel goed gevuld! Je krijgt voor een zo’n 45 euro aan boodschappen. Daarmee is de Monsterdoos een ontzettend origineel cadeautje voor bijvoorbeeld je zoon of dochter die net op zichzelf is gaan wonen of voor iemand die net is verhuisd. Als ZZP-er zag ik het als mijn vroege ‘kerstpakket’  :mrgreen:, als jij ook voor jezelf werkt of thuisblijfmoeder bent en dat unboxing gevoel even wilt beleven van een eigen pakket zou ik hem zeker bestellen want zo duur is hij niet. Overigens was het kleine zakje Tijgernootjes al op voordat ik de foto’s kon maken.

Wat zat er dit keer in?

 • Handzeep van Unicura Balans
 • Bolletje Ontbijtgranen zonnebloem- & pompoenpitten
 • Wicky Water appel / peer 2x
 • Wicky Water druif / aardbei 2x
 • VSM Derma wondgel (lees hier de review)
 • Elmex tandpasta
 • DREAM Coconut
 • Sourcy Water met sinaasappel smaak
 • Red Band Berries mix
 • Blikje Pepsi Max cherry
 • Deodorant van Odorex ultra protect roller
 • Rol Mentos choco & caramel white
 • Dr. Fris mints
 • Dreft afwasmiddel
 • 2x een Peijnenburg single pack ontbijtkoek
 • Santa Maria Grill oil honey flavor
 • Flesje 7UP Lemon Lemon
 • 2 flesjes Apple Bandit
 • Dr. Atkins reep Peanut Caramel
 • Made Good granola appel / kaneel
 • Made Good granola chocolade / banaan
 • Hero Betuwe bessensap rode bes voor in de yoghurt of vla
 • Hero Organix Goodies Paprika Knabbels
 • Frumarco Frutesse Appel fruitstroop
 • Gezondnu tijdschrift
 • Sanders Japans puzzelboekje
 • En enkele verrassingen…

Wij zijn inmiddels al volop aan het proeven en proberen. De drankjes vond ik zelf het leukste uit deze doos, maar er zitten veel bruikbare dingen in. Goed gevuld en wij vinden hem leuk!

Win een Monsterdoos!

Ik mag een Monsterdoos weggeven aan degene met de coolste Monsterdoosknutsel. Aangezien je er iets voor moet doen (voorwaarde van Monsterdoos), verwacht ik weinig deelnemers en maak je dus extra veel kans als je wel meedoet  😉 .
Hoe doe je mee?
 • Pak een doos en maak er een theater van
 • Print de bouwplaten uit en zet de monsters in elkaar: www.monsterdoos.nl/poppenkast
 • Knutsel erop los
 • Deel je voorstelling op Facebook met #monsterdoos en #marstyle
 • De coolste Monsterdoosvoorstelling wint een Monsterdoos

Je kunt natuurlijk ook gewoon de plaatjes uitprinten en die laten inkleuren door je kinderen, dat vind ik ook al leuk en creatief. Vergeet niet om het fotootje ook even onder mijn Monsterdoos facebookbericht te zetten, zodat het makkelijker is om een winnaar te loten en hieronder een berichtje met je geldige mailadres te droppen. Dan kan ik je contacten voor je adresgegevens als je gewonnen hebt.

Zelf bestellen? Ga naar de website van Monsterdoos.

Zo. Dit was een populaire winactie, er had helemaal niemand zin om te knutselen. Daarom loot ik bij deze Oma Will zonder Facebook als winnaar. Ik ga je mailen!

Heb jij de Monsterdoos al eens gehad?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. van erum maria louisa zegt:

  nu ben ik wel heel nieuwsgierig

 2. Oma Will zegt:

  Jammer, ik heb geen Facebook, kan dus niet meedoen.

  1. Oma Will zegt:

   Wow, wat leuk, terwijl ik helemaal geen Facebook heb.
   Was blij verrast toen ik een mailtje kreeg, dat ik de winnaar was.
   Trouwens jammer dat er niemand mee heeft gedaan.
   Ik ben heel benieuwd naar de “Monsterdoos”.
   Nogmaals hartelijk dank.

 3. Claudia Diependaal zegt:

  Idd weinig deelnemers. Met mijn MS kan ik niet knutselen. Maar dat geeft niet hoor ik ben benieuwd naar de inzendingen dat vind ik al heel erg leuk om heen te kijken. Dus succes allemaal!

 4. elisabeth maria martina zegt:

  al veel over gehoord, ben heel benieuwd naar de inhoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.