Marstyle bloggersupdate oktober

Ondanks mooie zonnige dagen voel je nu in de ochtend en namiddag dat het kouder wordt: het is oktober! Mijn dochters en de buurvrouw zijn heel druk geweest met het verzamelen van kastanjes, dus met de herfstdecoratie zit het wel goed. Hadden jullie die leuke DIY kastanjebeestjes gespot in mijn herfstinspiratiepost?

Geknutseld door de meisjes samen met de buurvrouw die echt mijn vangnet is geworden. Heel erg fijn, de meiden zijn dan ook gek op haar. Elke woensdag mag de jongste mee met een lange wandeling om de hond uit te laten, zodat ik rustig met de oudste naar het warme zwembad kan voor de zwemlessen. Het is altijd krap en hectisch in de kleedkamer en voor kleine zus was er niet veel aan om in de hitte saai op een bankje te wachten.

Ondertussen werk ik tijdens de zwemles mijn mail bij, of probeer ik een blogje uit te werken. Niet dat dit heel erg opschiet, maar alle beetjes helpen. Dan hoef ik ’s avonds minder te doen. Ik had gedacht nu ik zonder werk zit twee blogjes op een dag te kunnen posten, maar zo werkt het helaas niet. Ik ben razend druk! Kinderen tussen de middag thuis, overdag sporten zodat het in de avond niet hoeft, een huishouden, blogevents en nog veel meer blog en niet blog gerelateerde dingen die ik allemaal in de paar uurtjes schooltijd op een dag prop, haha. Wel lukt het veel beter om tijd in mijn blog en alle randzaken te steken nu ik meer thuis ben, dat is erg fijn.

Mijlpaal

Vorige maand schreef ik nog dat ik zo graag boven de 2000 bezoekers per maand zou uitkomen, en dat is gelukt! Ruimschoots zelfs, er kwamen meer dan 3000 mensen een kijkje nemen op Marstyle in september. Het was hard werken, dus ik ben reuze trots. Een mooie mijlpaal. Ondertussen heb ik een facebookactie lopen waarbij ik een speelgoedpakket verloot zodra ik daar meer dan 500 volgers heb. Om dat te bereiken is je zogenaamde edgerank belangrijk: alleen als mensen je berichten regelmatig van een duimpje of reactie voorzien, komen je berichten op hun tijdlijn te staan… of als je adverteert, ook iets waarmee ik heb geëxperimenteerd.

Congres en events

Andere belangrijke zaken om kennis en contacten voor mijn blog op te doen zijn evenementen. Jullie zagen dan ook verschillende verslagen online afgelopen maand waarbij ik naar een blogevent was, Fisher Price, s.Oliver, de Mama & Baby Parade en al een picture log (PLOG) met mooie foto’s die ik in Amsterdam maakte tijdens een groene plekjes wandeling van Meet the Blogger. Op dit congres heb ik veel nieuwe kennis en inspiratie opgedaan. Een verslag volgt nog. Het was in ieder geval reuze gezellig met bestaande kennissen én de nieuwe bloggers die ik heb ontmoet. Mijn huis is inmiddels opgefleurd met de prachtige Anthurium die ik na afloop meekreeg. De #urbanjungle look noemen ze dat. Hip! Dit event was vooral ook gericht op woonbloggers, erg leuk.

Zelf lijkt het me nu waanzinnig gaaf om speciaal voor mamabloggers een Nederlandstalig event op te zetten. Ik heb al veel toffe ideeën en sprekers in mijn netwerk om te benaderen. Hopelijk krijg ik het (financieel en qua daadkracht) rond om het echt uit te voeren. Welk onderwerp staat op jouw wensenlijstje? Zou je komen naar zo’n mamablogevent?

Wat staat er nog meer op mijn planning?

In de herfstvakantie wil ik wat uitstapjes reviewen met mijn dochters, zie ook het artikel met 8 tips op dit gebied. Er is weer leuke kleding binnengekomen en ik heb nog heel veel foto’s op de plank van een eerdere fashionshoot. De Speelgoed van het Jaar verkiezing is bezig en de speelgoedboekjes zijn binnen, het zal je dan ook niet verrassen dat er in huize Marstyle druk geknutseld en gespeeld wordt voor de blog. Wie mij op Instagram volgt, weet dat mijn dochters (en papa) in de keuken aan de slag mogen. Omdat er zoveel leuks is, hebben jullie afgelopen maand gastblogs kunnen lezen van Liesbeth die dingen voor me heeft uitgeprobeerd. En Esther was zo lief om met haar zoontje naar de dierentuin te gaan voor het Kinderzwerfboekenevent op woensdagmiddag (als mijn dochter zwemles heeft), wat maakt ze prachtige foto’s he? Ook Janet gaat met haar jongste dochtertje wat items voor mij uitproberen, waar mijn dochters alweer te groot voor zijn. Zo heb ik ineens een vast gastbloggerteam!

Naast dit alles lijken er ook meer betaalde opdrachten te zijn, waarbij ik leuke items kan belichten en daar wat geld mee verdien. Om de hosting van te betalen bijvoorbeeld, shoppings terugverdienen waarvoor ik af en toe wat geld bijbetaal, parkeerkosten en benzine terug te verdienen én de verzendkosten voor het versturen van prijzen naar gelukkige winnaars. Mijn droom is nog steeds om van het bloggen mijn beroep te maken en daar werk ik heel hard aan. Ineens doen zich allerlei kansen voor en lijkt het aantal beschikbare bloguren in een dag te kort om al mijn wensen uit te voeren!

Mijn dochters leerden mij deze week dat het loont je dromen na te jagen, dus dat blijf ik zeker doen!

Over welke onderwerpen lees jij het liefst? Shoppings, speelgoed en spelletjes, boeken, (kinder)mode, uitstapjes, food, persoonlijke blogs…? En zou jij naar een door mij georganiseerd mamabloggerevent komen? Wat zou je daar graag leren?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Zo’n event lijkt mij zeker wel leuk. Afhankelijk van waar en wanneer.
  Leuk dat je zo open bent ook over de financiele kant, ik worstel daar ook wel eens mee. Alleen komt er bij mij niks binnen, maar gaat er wel geld uit. Ach ja het is begonnen als een hobby en een hobby kost geld ?

 2. marjon zegt:

  Ondanks je misschien geen werk hebt, is het evengoed druk idd met 2 kinderen en huishouden. Maar je hebt toch hard gewerkt met die 3000 bezoekers! Ga zo door en dan lukt het je vast en zeker om van je blog een baan te kunnen maken.
  Succes!

 3. Ineke zegt:

  Wat leuk om te lezen allemaal. Ben benieuwd naar wat we nog mogen verwachten!

 4. Dhini zegt:

  Wat heerlijk om te lezen. Gefeliciteerd met hoge cijfers. Leuk dat je mambloggers event gaat organiseren. Klinkt het leuk!

 5. Fleur zegt:

  Gefeliciteerd met je mooie cijfers! En zoals je al weet, kom ik zeker naar je bl0ggers event!

 6. Wat leuk dat je bezoekersaantallen zo goed gaan en zelfs hoger zijn dan je doel. Dat geeft de burger moeder : )

 7. Rory zegt:

  Gaat lekker lees ik Marguerita! Wat fijn! Om op je vraag terug te komen. Dat zou ik zeker interessant en leuk vinden!

  1. Marguerita78 zegt:

   Tof!

 8. Yvonne zegt:

  Ik jaag ook nog steeds mijn dromen na! Zo leuk en fijn om iets te hebben om naar toe te werken. Wat super fijn dat je ruimschoots over je 2000 heen gegaan bent. Dat moet een goed gevoel geven! Succes

  1. Marguerita78 zegt:

   Dankjewel! Geeft inderdaad een goed gevoel 🙂

 9. Armande zegt:

  Ik vind het altijd heel interessant om te lezen hoe anderen het “blog-werk” benaderen. En het is inderdaad best veel werk om het allemaal bij te houden.

  1. Marguerita zegt:

   Daar lees ik zelf inderdaad ook graag over, soms haal je er een tip uit maar het is ook gewoon fijn om te weten hoe een ander iets doet

 10. Nathalie zegt:

  Ik zou zeker komen! Leuk dat je dit wilt gaan organiseren. Hopelijk vind je een paar leuke sponsors zodat je het financieel ook kunt realiseren. Dat artikel van de Jumbo was superleuk om te lezen! Wat een leuke spontane dochters heb je ook!

  1. Marguerita78 zegt:

   Dankjewel, leuk om te lezen!

 11. RianneWeerd zegt:

  ik lees alles wel graag, dat komt misschien ook wel omdat ik ook twee meiden heb in de leeftijd van ongeveer jouw maanden. Heb dus geen bepaalde voorkeur! Blogevent, ik zou in mijn agenda kijken, maar of ik kan ligt aan plaats/tijd en mijn agenda 😉

  1. Marguerita78 zegt:

   Leuk!

 12. Marieke zegt:

  Ik vind in zijn algemeenheid jouw blogs ontzettend leuk en ze vallen vaak in mijn belevingswereld. Dit zal komen omdat mijn kinderen net iets jonger zijn dan jouw kinderen en mijn dochtertje ook gek is op knutselen. Ik haal bij jou best wel wat speelgoed en knutseltips vandaan. Bovendien schrijf jij ook leuk! Wat ik dus vooral leuk vind is om tips voor mijn kinderen te lezen zoals speelgoed, knutselen, bakken met kinderen, enz.
  Als jij een blogevent zo organiseren dan zou ik zeker kijken of het zou lukken om er naar toe te gaan (maar beloven kan ik niks).

  1. Marguerita78 zegt:

   Wat lief, dankjewel! En weer genoeg bijzondere speelgoed en knutseltips op de planning 😉 met woensdag nog een leuke winactie omtrent Frozen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.