Shoppen met mijn kleuter + OOTD

Grote zus had een speeldate, dus ik ging shoppen met mijn kleuter. Al haar witte leggings heb ik vanwege gaten op de knieën weg moeten gooien, dat was één van onze shopdoelen. Eerst even haar bril recht laten zetten bij de opticien en de speelgoedwinkel in voor een partijtje. Toen was Zeeman aan de beurt. Hier mocht ze ZELF een outfit uitkiezen en die showt ze vol enthousiasme!

Voor de leggings. Eigenlijk. Maar papa merkt weleens op dat ik vaker nieuwe items heb voor grote zus dan voor de kleuter. En dat klopt ook wel. We schuiven toch veel dingen door. Toen mijn meisje razend enthousiast leuke items probeerde te spotten, besloot ik dan ook dat ze zelf een nieuwe outfit mocht uitzoeken. Voor de prijs hoef je dat tenslotte niet te laten bij Zeeman. Eerst mijn shopsels maar even showen:shoplog zeeman

Nou ja, eigen shopsels… kleuterlief koos de stickers en de sokken uit 😉

Outfit of the Day

Haar oog viel op een legging van de film Huisdiergeheimen en een bijpassend aaibaar jurkje. Vanzelfsprekend hoorden hier bijpassende sokken bij. Ze ging uit haar dak tijdens een modeshowtje voor papa, mama en grote zus. Zo blij met haar nieuwe kleren <3

Verder werd ze verliefd op een t-shirt van Frozen en mocht ze van mij ook de bijpassende handschoenen en muts hebben. En de sokken. Je kunt niet genoeg sokken hebben. De modeshow ging dus verder vol stoere moves.

Zo blij als een kind :mrgreen:   Heerlijk om haar zo te zien genieten van haar zelfgekozen kleding. Niet helemaal de smaak van papa en mama, maar dat geeft niet. Je moet tenslotte kleding dragen waarin JIJ je lekker voelt. Ook als je pas 4 jaar bent.

Lees ook:

Wat vinden jullie van mijn dochters nieuwe outfits? En heeft iemand Huisdiergeheimen al gezien? Is het een leuke film?

Ik ben eigenlijk ook wel nieuwsgierig of jij je kinderen zelf kleding laat uitzoeken in de winkel?

#nospon

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Bianca Bosman zegt:

    Zo ongeveer vanaf dat dochterlief (net 4) enigszins haar mening kon duidelijk maken, deed ze dat ook. Ook over de kleding die ze aan krijgt…trok ik haar iets aan wat ze niet mooi vond dan trok ze het net zo snel weer uit. Ik koop dan ook alleen kleding na overleg met mevrouw. Overigens heb ik wel een veto over wat ik echt niet mooi vind. Ik laat mijn dochter vaak kiezen uit een paar kledingstukken, dat gaat goed én dan trekt ze het tenminste aan. Dus Charlotte, prijs je maar gelukkig met een driejarige die niet zelf wil kiezen 😉

  2. Charlotte zegt:

    Ah wat leuk dat ze zelf mocht kiezen! Onze dochter is 3 dus hopelijk duurt het nog wel even voordat ze zelf wil kiezen haha. Al had ze gisteren wel een knalrode paar schoenen bast in de winkel en zei ze “ik vind die mooi!” ?

  3. Nathalie zegt:

    Ik laat ze ook wel eens kleding uitzoeken. Vind hun mening zeker belangrijk al betekent dat natuurlijk niet dat ze alles kunnen krijgen van mij 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.