OOTD: comfortclothes van Zeeman

Soms zit je even niet zo lekker in je vel. Soms ben je moe. Soms ben je ziek. En soms heb je zo’n flinke doorgebroken oorontsteking dat je alleen maar kleding aan kunt die niet over je hoofd aan hoeft. Op de dagen dat je je rot voelt, trek je het liefst lekker makkelijke comfortabele kleding aan. In het geval van de genoemde oorontsteking bij voorkeur een warm vest. Zeeman stuurde ons de perfecte comfortclothes, waarin de zusjes nog leuk gematcht zijn ook!

DSC_0030

Loopoor

Op woensdagmiddag na de zwemles van de oudste, was het tijd om even lekker te douchen. Ik waste het chloor uit de haren van de oudste. Voorzichtig maakte ik het nekje, omgeving van het oortje en de kleefharen van de jongste schoon. Haar besmeurde kleding ging in de was. Want er kwam wat troep uit dat oor, ongelooflijk.

DSC_0031Het was te vroeg voor de pyjama’s, daarom besloot ik om de fotoshoot te doen met hun comfortabele nieuwe matchende outfits van Zeeman. Heerlijk warm, zacht en comfortabel zijn deze leuke joggingpakjes. Ook ideaal voor bijvoorbeeld op de camping!

DSC_0028Onmisbare basic

Mijn kleuter koos de roze set en haar zusje was verliefd op de groene variant. Op het groene vest staan sterren en op het roze vest hartjes. Leuk detail is de contrastkleur in de capuchon. Voor 16 euro per kind ben je klaar met deze basic set die wat mij betreft niet kan ontbreken. Ook na een ongelukje bijvoorbeeld, geef ik  ze graag een joggingbroek aan.

zeemanoutfit

Geen geld

De longsleeve (die mijn peuter vanwege haar oortje even niet kon dragen tijdens deze fotosessie) kost 2,99 euro en kun je ook prima combineren onder een jurkje met korte mouwen. Het vest is 6,99 euro en de matching joggingbroek 5,99 euro. Deze broek valt redelijk wijd, maar zakt gelukkig niet van de billen.

DSC_0020Wij ontvingen beide sets in maat 110/116. Mijn peuter heeft maat 110 en mijn kleuter maat 116. Bij de kleuter valt het net even iets beter allemaal, omdat zij ietsje groter is. Toch kan ook de peuter het goed hebben, zoals je ziet. De meiden zijn erg blij met hun nieuwe kleren, ze zitten heerlijk en zijn ideaal om in te chillen.

PS, ook online kun je bij Zeeman shoppen.

Zie jij je kinderen na een dagje strand, fris gedoucht ook al lief samen zitten in hun comfortclothes? Of heb je geen joggingbroekjes in huis?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Nathalie zegt:

    Heerlijk toch deze huispakken. Ook wij hebben joggingsbroekjes in de kast.

  2. Nathalie zegt:

    Leuke setjes kleding!
    Hier zijn er ook joggingbroekjes in huis, maar vooral voor als de meiden gaan zwemmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.