Ik lijk wel jarig!

Ik heb al aardig wat verjaardagen gevierd, maar nog altijd ben ik als een kind zo blij op mijn verjaardag. Afgelopen jaar kon ik het door omstandigheden helaas niet vieren (lees: mijn man was die week geopereerd). En ik moet ook zeggen met de jaren lijkt mijn verjaardag steeds wat glans te verliezen. Ik verheug me er weliswaar altijd enorm op, maar een knalfeest met verlanglijstjes en heul veul visite… dat is al heel lang geleden. Wie weet als ik 40 word? *hint hint* (Duurt nog even hoor, 2018 pas!)

"Do more of what makes you happy" hangt naast mijn bed.
“Do more of what makes you happy” hangt naast mijn bed.

Gelukkig heb ik inmiddels kinderen, het ultieme excuus om verlanglijstjes samen te stellen. Eén van mijn favoriete bezigheden. Voor kinderen is er ook zoveel leuks te vinden! Maar toen kwam daar de uitdaging van webshop RadBag: shop je eigen verlanglijstje bij elkaar. Wat ontzettend leuk, ik hoef mijn “verjaardag” eens niet te delen met de Sinterklaasevents (die ik erg leuk vind hoor), ik mag nu even jarig zijn! Zelf! En mijn eigen favoriete verjaardagscadeau kiezen. Stiekem koos ik er meer dan één… 😀

Donut

Wishlist materiaal!
Wishlist materiaal!

Op nummer 1 van mijn wensenlijst staat deze gave donut-handdoek! Zo snoeperig. Helaas tijdelijk uitverkocht, dus hij blijft nog even op mijn lijstje staan. Echt iets om blij van te worden.

Happy

Heel blij werd ik ook van de houten wanddecoratie met de tekst “do more of what makes you happy”. Nu is mijn blog bedoeld om blij van te worden en stil te staan bij de dingen die je leven leuker maken, dus wat mij betreft een mooie uitspraak. Op dit cadeautje heb ik mijzelf dan ook getrakteerd en nu hangt hij aan de muur van onze pas opgeknapte slaapkamer. Of eigenlijk hing, want de Pritt-plakspulkaugomachtige dingen waar ik er flink wat van had gebruikt, waren toch niet krachtig genoeg. Dus na 2 weken viel deze tekst van de muur. Ik ben nu aan het brainstormen over andere bevestigingsmaterialen, want hij is zo leuk…

Eenhoorn

Cuteness overload met deze regenboogkleurige eenhoorn kruik.
Cuteness overload met deze regenboogkleurige eenhoorn kruik.

My Little Pony kijken we hier thuis bijna elke dag en er wordt veel meegespeeld. Voor de meiden heb ik ook wat leuke kleding met eenhoorns erop aangeschaft. Maar nu draait het om mij. Mama verwende zichzelf daarom met deze Rainbow Dash waardige eenhoornkruik van kersenpitten. Ruikt ook zo lekker. Mijn dochters vinden hem ook heel schattig en de lieverds hebben hem naast mijn hoofdkussen gelegd. Als ik ernaar kijk word ik daarom dubbel vrolijk: omdat hij er zo leuk uitziet én omdat de meiden hem naast mijn kussen hebben gelegd.

Bento gadget

Ideaal om salades separaat mee te nemen, deze Bento lunchbox.
Ideaal om salades separaat mee te nemen, deze Bento lunchbox.

Op mijn werk is geen kantine. Ik pik dus elke dag een broodtrommel van mijn dochters om de lunch in mee te nemen. Radbag verkoopt leuke Bento lunchboxen en dat vond ik een erg leuk verjaardagscadeau! Ik wil nog even proberen of ik er ook soep in mee kan nemen. Hij bestaat uit 3 lagen, zodat je de ingrediënten van bijvoorbeeld een salade later bij elkaar kunt voegen. Peuterlief demonstreerde mij professioneel hoe de bakjes in en uit elkaar passen en ze ontdekte dat de deksel overal op kan. Kind van een blogger!

Creatieve kaart

Echte post is leuk!
Echte post is leuk!

Erg bijzonder is deze set houten ansichtkaarten, hierin kerf je zelf de boodschap. Maar je kunt er ook op verven, met stift schrijven, stickers plakken of… nou ja, je kunt er lekker creatief mee zijn en echte post blijft gewoon heel erg leuk! Deze kaarten vond ik ook leuk. Verwend ben ik he?

Toiletgeheimpjes

Gastenboek voor op het toilet.
Gastenboek voor op het toilet.

Het laatste verjaardagscadeau dat ik in mijn winkelmandje deed, was een variant op het vriendenboekje dat op de lagere school rond gaat. Gewoon, omdat ik dat leuk vind en van schrijven houd. Wie bij ons een grote of kleine boodschap doet, kan vanaf nu dit boekje invullen. Inclusief een beoordeling van hoe schoon je het vond (oh no!) hahahahaha. Humor!

Mijn verjaardagscadeaus van Radbag, dankjewel webshop ik voel me helemaal jarig!
Mijn verjaardagscadeaus van Radbag, dankjewel webshop ik voel me helemaal jarig!

En wat ik niet heb gekozen is de Star Trek pizzasnijder die supergaaf is, maar meer voor Da Husband. Waar ik heel erg over twijfelde was de instantcamera van Hello Kitty waarmee je polaroids kunt afdrukken, echt zo’n hebbeding gadget met een hoog wannahave gehalte. Vorig jaar, op mijn oude blog, mocht ik ook al is shoppen bij Radbag en toen draaide het om afscheidscadeautjes voor de juf en spotte ik de perfecte zombietuinkabouter voor mijn broertje. (Yo, ze hebben heel veel Star Wars inclusief een anti-stress Star Wars kleurboek!) Betalen en bestellen ging heel eenvoudig, ik had alles snel in huis en waar ik vooral erg om moest lachen waren de leuke quotes en onliners in de correspondentie van Radbag.

Nou ik voel me op en top verwend!  Mijn dochters maakten het feestje compleet met neptaartjes inclusief uit te blazen kaarsje uit hun keukentje. Dankjewel Radbag voor dit onverwachte feestje 😎 .

Welke gadgets uit deze webshop zou jij op je verlanglijstje zetten?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Tamara TS zegt:

  Wat leuk!!! Heel veel beterschap voor je man!

  1. Marguerita78 zegt:

   Thanks Tamara maar dat was afgelopen november;-) inmiddels is hij opgeknapt 🙂

 2. Nathalie zegt:

  Allemaal superleuk, wat ben je heerlijk verwend door Radbag!

 3. Batboy zegt:

  Leuk die handdoek snap wel dat hij is uitverkocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.