Mamachallenge #3 back to school tips: traktaties en bedankjes

Ja, ja, Poldermama is er weer druk mee. De back to school tips. Of eigenlijk gewoon school-must-do’s die allemaal in deze laatste schoolweek moeten gebeuren. Omdat het toch een uitdaging is en was om alles op tijd af te krijgen, deel ik het met jullie onder het motto van de #mamachallenge2015 🙂 Zo wilde ik alle 5 de juffen een passend bedankje geven én viert mijn peuter vrijdag haar verjaardag en afscheid op de peuterspeelzaal. Tijd voor traktaties en bedankjes dus. 

Georganiseerd als ik normaal gesproken ben, was het naderen van de zomervakantie even niet helemaal doorgedrongen. De benodigdheden voor mijn peuter haar traktatie waren wel al in huis, maar een start had ik nog niet gemaakt. Eigenlijk moet ik deze traktaties nu even afmaken, maar ik heb meer zin om te bloggen. Ik ben namelijk best een beetje trots, want mijn allereerste berichtje als reviewer voor Mamaliefde staat online. Het gaat over… Afscheidscadeautjes voor de juf 🙂 

Vrijdag las ik namelijk een oproepje wie er voor 20 euro een aardigheidje voor de juf wilde bestellen op Radbag.nl  en hierover een blogje maken. Paniek! Cadeautje voor de juf! Nog maar 1 week school en niet over nagedacht. Meteen aangemeld voor deze review dus en gelukkig werd ik uitgekozen. Gisteren werd het pakketje bezorgd en die avond werd me al gevraagd of het blogje de volgende dag online zou kunnen. Aangezien ik de cadeautjes toch vrijdag moet geven, ging ik direct maar aan de slag met het in elkaar draaien van een pakketje, fotograferen en schrijven van een blog. Manlief was ook fijn aan het hobbyen, dus het was gezellig om even samen aan de eettafel bezig te zijn in plaats van een filmpje te kijken. Op de blog van Mamaliefde lees je alles over de pakketjes die de juffen krijgen.

Hier deel ik nog even wat items uit de Radbag webshop die perfect zouden zijn voor mijn kleine broertje. Tis jammer dat we niet meer aan Sinterklaassurprises doen:

Het tuinkabouter bloedbad met dinosaurus 

En de zombie tuinkabouters mogen eigenlijk niet in zijn tuin ontbreken

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. marjon1911 zegt:

    Wat leuk dat je voor Mamaliefde iets mocht reviewen. Ik ga het nu meteen lezen 😉

  2. Linda zegt:

    Is dit pas je eerste review die ook gepubliceerd is? Wordt druk dan komende week 😉 Ben in ieder geval erg blij met je bijdragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.