Poldermama’s 25 questions tag

Onder bloggers gaan er diverse tags rond die je in kunt vullen. Dit zijn vragenlijstjes rondom een bepaald thema, zoals de Kinderliedjes tag die ik eerder invulde. Tikkie jij bent hem, zei Brecht van Breg Blogt tegen mij met de ’25 questions tag’. Die mag ik nu dus invullen. Ik tag zelf niemand, maar voel je vrij om hem over te nemen.

1. Heb je huisdieren?

Nee. Ik ben allergisch voor katten en geen fan van huisdieren. Ze zijn erg schattig en leuk bij andere mensen. We hebben ooit wel vissen gehad, trouwens.

2. Noem 3 dingen die het dichtste bij je zijn

Ipad, kussen, glas water.

3. Hoe is het weer nu?

Droog. Het was erg wisselvallig vandaag. Ik had het geluk dat het ook tijdens mijn lunchpauze droog was tussen de buien door en ook toen ik met mijn peuter de tasjes wegbracht voor Bag the Future.

4. Rij je? En zo ja, heb je wel eens een ongeluk gehad?

Ja, mijn auto is erg belangrijk voor mijn vrijheidsgevoel. Hopelijk heb ik nog lang plezier van mijn Ka uit 2003, destijds nieuw gekocht maar hij wordt wel erg oud nu… Gelukkig net weer door de keuring (kost je wel weer een lieve duit, o.a. 3 nieuwe banden eronder, maar goed). Ik ben met de auto van mijn vader weleens tegen een paaltje aan gereden bij het parkeren. Bij mijn eerste auto, een Kadett, heeft mijn vader me nog een flink stuk gesleept aan een kabel omdat de accu het begaf. Geen ongeluk maar wel pech. Ook sprong er op de snelweg een keer een veer kapot en moest de ANWB eraan te pas komen om ons provisorisch weer de weg op te krijgen, maar ook dat ging goed. Het enige echte ‘ongeluk’ was in Duitsland toen ik niet goed oplette en er een Pool veel te hard kwam aanscheuren. Ik ramde zijn zijkant en was al in paniek omdat ik de snelweg nergens kon vinden… Grote schrik, maar gelukkig liep het goed af…

5. Hoe laat was je vanochtend wakker?

Mijn wekker ging om 6.30 uur, want ik moest werken.

6. Wanneer heb je voor het laatst gedoucht?

Net, voordat de meiden naar bed gingen. Peuterlief zat ondertussen in bad.

7. Wat is de laatste film die je hebt gezien?

Gisteren keken wij Insurgent, het vervolg op Divergent.

8. Wat staat er in je laatste smsje?

Sterkte, xx M. Gestuurd naar mijn man die een begrafenis bijwoonde.

9. Wat is je ringtone?

De themesong van de kinderserie Mask. Keken wij vroeger altijd graag naar, mijn broertjes en ik.

10. Ben je wel eens in een ander land geweest?

Ja. Vorig jaar nog met het gezin op vakantie in Egypte.


11. Hou je van sushi?

Nee, jakkes. Ik houd niet van vis en schaaldieren. Jammer voor mijn man, die is er gek op…

12. Waar doe je boodschappen?

Jumbo.


13. Heb je ooit medicijnen geslikt om eerder in slaap te vallen?

Nee.


14. Hoeveel broers en zussen heb je?

2 broertjes, ik ben de oudste.


15. Heb je een computer of laptop?

Er staat van mij een hele oude pc ergens afgekoppeld op zolder. Mijn man heeft een laptop die ik geregeld leen voor mijn blog. Het meeste doe ik vanaf de ipad.


16. Hoe oud word je op je volgende verjaardag?

Uhm… Sttt… 37 alweer.

17. Draag je een bril of lenzen?

Lenzen.


18. Verf je je haar?

Nee, dat laat ik door de kapper doen.


19. Wat ben je van plan vandaag te gaan doen?

Nou, behalve bloggen misschien wat voor de tv hangen maar de dag is bijna om. Op tijd naar bed, want morgen weer werken.


20. Wanneer heb je voor het laatst gehuild?

Toen het leven een hekel aan mij had en alles tegen zat 🙂 en tijdens zielige momenten in series of films pink ik ook weleens een traantje weg.


21. Wat is je favoriete pizzabeleg?

Mijn keukenprins maakte dit weekend een overheerlijke pizza voor mij met salami en ananas. Geen kaas, als er iets is dat ik heel erg ranzig vind is dat het wel. Ik blijf er ver bij uit de buurt. Als ik een pizza zo der kaas bestel, kies ik meestal de Calzone met gepaneerde kip en knoflooksaus.


22. Eet je liever een hamburger of een cheeseburger?

Zie bovenstaand, kaas = vies. Doe mij die hamburger maar, jummie!


23. Heb je wel eens een nacht doorgehaald?

Nee, ik houd erg van slapen.

24. Wat is de kleur van je ogen?

Blauw/grijs.

25. Kun je het verschil proeven tussen pepsi en coca cola?

Nee, ik drink bijna nooit cola. Krijg er altijd zo’n last van mijn maag van.
Nou een heel lijstje zo. Lijkt net of ik een vriendenboekje heb ingevuld!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.