Tropische kapselideetjes + winactie (gesloten)

Zomer, zon, kom maar weer terug hoor! Met de nieuwe collectie haaraccessoires van Zenner lukte dat op een regenachtige zondag in ieder geval een beetje. Palmbomen, ananasjes, meloen, bloemen en pasteltinten zorgen voor tropische sferen. De postbode bracht ons diverse leuke haarfrutsels en wat nog veel leuker is: we mogen ook 2 setjes weggeven!

DSC_0004

Eerst maar even een tropische foto gemaakt met de mini-cactus uit de goodiebag van de Sofa Company en het aapje op zonne-energie dat mijn kleuter van haar zakgeld kocht in Avonturenpark Hellendoorn. Er zijn ook ananas kliklak speldjes verkrijgbaar, waar ik zelf bij de drogist zeker even naar op zoek ga. Een zachtblauwe diadeem, pastelkleurige elastiekjes, krinkels met ananasprint… Helemaal leuk bij een shirt of jurk met ananas of palmboom. De prijzen variëren van 2,99 tot 3,99 euro.

Toen ging ik aan de slag met tropische kapsels:

DSC_0008

Bij de peuter hield ik het simpel. Haar korte boblijn werd aan twee kanten omhoog vastgezet met een bloemenclipje met glitters in het hart.

DSC_0010

Kleuterlief heeft langere haren die ik rondgedraaid heb en toen deels om elkaar heen. Ze heeft erg dun haar, dus ik kon het gemakkelijk omhoog vastzetten met de schuifspeldjes en een bloemenclipje. Mijn man was onder de indruk, maar ik moet bekennen dat het eigenlijk vrij makkelijk ging omdat ze natte haren van het douchen had. Later die dag zakte het aan één kant wat los, wat ik met nog wat bloemenclipjes heb vastgezet. Vond het resultaat zelf erg geslaagd. Jullie ook?

Met de kleine elastiekjes maakt ik dunne vlechten die ik verweef in dikkere vlechten. Deze gingen vast met de vrolijke ananasboomelastiekjes. Vrolijk resultaat, toch?

Winactie

Van Zenner mag ik zowel bij Marstyle als bij De Mama Company 2 setjes haaraccessoires verloten. (Houd de andere blog dus ook in de gaten!) Hieronder foto’s van de te winnen pakketjes (pakket klikklak of pakket blauwe diadeem), welke van deze zou jij graag winnen en voor wie? Laat het hieronder weten en je maakt kans. Ken je nog andere meisjesmama’s? Tip ze door een tag op facebook.

winactie safario1winactiesafario2

Winnaars: de set met blauwe diadeem gaat naar (de dochter van) Bianca en setje klikklak is voor  het prinsesje van Joyce Zwarts. Gefeliciteerd beiden! Ik ga jullie mailen voor de verdere afhandeling, foto’s op de Marstyle facebookpagina na ontvangst zijn altijd leuk (maar niet verplicht).

Comments

 1. Marjo says:

  Wauw wat een leuke sets, kan eigenlijk niet goed kiezen, maar ga denk ik voor de klikklak voor mijn meisje rhodé en Sarah. En wat een leuke hAar tips ga ik binnenkort eens proberen bij rhodé

 2. Nathalie says:

  Wat een leuk setje! Ik doe mee voor het setje met de klik klaks voor mijn nichtje. De palmboomelastiekjes haal ik eruit voor mijn eigen dochtertje. Er past nu een mini staartje in haar haartjes en daarvoor vind ik deze te gek!

 3. Wow, wat een leuke creaties in de haren van de grote/kleine meid! Ik heb ook zo’n mooie blonde (knappe) dochter en een grotere meid met rode haren en wij kunnen altijd wel extra dingetjes gebruiken.

 4. Manon van Leijenhorst says:

  Leuk! Graag het pakket klikklak om de wilde haren van mijn oudste te temmen.

 5. Gera says:

  Lekker zomerse kleuren!
  Ik doe graag mee voor pakket klikklaks.

 6. Liesbeth says:

  Leuk, leuk, leuk! Ik ga voor pakketje blauwe diadeem voor mijn nichtjes.

 7. Ik vind dat je hele mooie kapsels hebt gemaakt!

 8. Fleur says:

  Ik doe graag mee voor het roze pakketje. Met de lange haren van mijn dochters komt dat pakketje zeker goed terecht

 9. Linda Smeets says:

  Mooie kapsels en leuk artikel! ?
  Ik doe graag mee voor onze dochter en de voorkeur gaat uit naar het pakketje met de blauwe diadeem.

 10. lieke b says:

  Wat een super leuke actie. Ik doe graag mee voor het pakketje klikklak. Heel leuk voor mn kleine meid met dr lange bruine haren

 11. joycevdv says:

  Dat heb je mooi gedaan bij je kids! Hier ook 2 meiden thuis, die frutsels in het haar fantastisch vinden en er een hele modeshow bij geven. Ik ga voor pakket klikklak

 12. Marian Zw says:

  Heel graag het setje met de haarband voor mijn dochter. Ze moet nu de haren achter de oren doen, met deze haarband blijft het veel beter zitten! En dan is ze meteen een prinses!

 13. Lise says:

  Ik heb twee meisjes thuis en beide pakketten zouden ze alle twee prachtig vinden. Als ik dan moet kiezen dan denk ik KlikKLak.

 14. Dorien says:

  Pakket Klik Klak voor mijn dochter, is erg leuk! Wat heb je de haartjes mooi gedaan, ik vind het knap! Ik denk dat ik eens een cursus ga volgen 😉 ben er zelf nog steeds niet handig genoeg in. Maar leuke haaraccessoires doen wonderen, haha!

 15. Susan Z says:

  Ik doe heel graag mee voor het “blauwe diadeem”-pakket voor mijn 2 meiden. Die zullen ze vast geweldig vinden..!

 16. Nina Mol says:

  Ik doe graag mee voor mijn kleindochter omdat ik het heerlijk vind om met haar haar leuke dingen te doen!

 17. Anneliese de Waal says:

  Heel erg leuk, ik doe graag mee voor mijn dochtertje Sam, zou ze prachtig vinden :).

  Groetjes Anneliese

 18. Anna Wienen says:

  Het pakket klik klak voor mijn nichtje ☺️

 19. elisabeth maria martina says:

  verras me maar, mijn kleindochter heeft een geweldige krullenbol met haar

 20. Joyce Zwarts says:

  Ik ga voor het pakket klikklak voor mijn kleine prinsesje!

 21. Lea says:

  Het pakket klikklak voor mijn prinsesje! Doet ook graag het haar van haar vader met allerlei klipjes 🙂 Ik vind het vooral leuk om haar eigen haar te doen!

 22. Oma Will says:

  Van het pakket klikklak wordt mijn kleindochter van 5 jaar heel erg blij.
  Zij is altijd in de weer met haarclipjes en elastiekjes.
  Voor haar doe ik mee.
  Ik volg je op Bloglovin.

 23. |Nicolette says:

  Hi beide setjes zijn leuk, dus het maakt niet zoveel uit welke het is. Ik heb 2 meiden die gek zijn op speldjes en haar frutsels!

 24. Romy says:

  Wauw, wat mooi gedaan! Ik zou graag het setje met de blauwe diadeem winnen voor mijn lieve nichtjes.

 25. melissa says:

  ik ga voor pakket klikklak voor onze grote dame elise met haar mooie lange haren

 26. Bianca says:

  Leuke actie! Ik vind beide sets leuk, maar kies voor de blauwe diadeem, want die heeft mijn dochter van bijna 4 nog niet.

 27. Bodil says:

  Wat een leuke kapsels heb je gemaakt!
  Mijn peuter begint steeds langere haartjes te krijgen dus ik hoop het invlechten snel onder de knie te krijgen. Tot die tijd vermaken we ons goed met knipjes! Onze dreumes is nog net niet aan haar accessoires toe, maar dat duurt vast niet lang meer. 🙂
  Beide setjes vind ik ontzettend tof! Al vermoed ik dat de watermeloen knipjes uit pakket klikklak hier het best ‘in de smaak’ zullen vallen! 😉

 28. Sandra says:

  owwwwwww wat schattigggggggggg 😉 ik ga voor het setje met de blauwe diadeem!

 29. elisa says:

  wouw zijn allemaal heel erg leuk! dat vind ik ook het heerlijkste aan een meisje hebben lekker tutten.
  mochten we winnen laten we ons graag verrassen

 30. Anja says:

  Leuke winacties heb je hoor!! Ik ga voor het klikklak pakket voor mijn grote kleine meid!!

 31. Anouk says:

  De tropische voor mijn dochtertje dat schatje begint eindelijk echt haar te krijgen.

 32. Marianna Moorlag says:

  Onze dochter zou dit helemaal te gek vinden om te dragen. Wat zal ze er trots bij lopen.

 33. Ilse van Kreanimo says:

  Proficiat aan de winnaars!

  Leuk hè, kapseltjes bij de dames!
  De jongste hier heeft helaas gespeeld met de schaar en heeft nu té korte lokken!

  1. Marguerita78 says:

   Oh nasty is dat, hebben eij ook eens gehad. Gelukkig is het nu eindelijk bijgegroeid

 34. Sara | Indiangold.nl says:

  Ah wat een super leuk haaraccessoires! Iets te laat voor de win actie maar ik heb wel weer wat inspiratie opgedaan dankzij je foto’s! Thnx!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.