Tropische kapselideetjes

Zomer, zon, kom maar weer terug hoor! Met de nieuwe collectie haaraccessoires van Zenner lukte dat op een regenachtige zondag in ieder geval een beetje. Palmbomen, ananasjes, meloen, bloemen en pasteltinten zorgen voor tropische sferen. De postbode bracht ons diverse leuke haarfrutsels en wat nog veel leuker is: we mogen ook 2 setjes weggeven!

DSC_0004

Eerst maar even een tropische foto gemaakt met de mini-cactus uit de goodiebag van de Sofa Company en het aapje op zonne-energie dat mijn kleuter van haar zakgeld kocht in Avonturenpark Hellendoorn. Er zijn ook ananas kliklak speldjes verkrijgbaar, waar ik zelf bij de drogist zeker even naar op zoek ga. Een zachtblauwe diadeem, pastelkleurige elastiekjes, krinkels met ananasprint… Helemaal leuk bij een shirt of jurk met ananas of palmboom. De prijzen variëren van 2,99 tot 3,99 euro.

Toen ging ik aan de slag met tropische kapsels:

DSC_0008

Bij de peuter hield ik het simpel. Haar korte boblijn werd aan twee kanten omhoog vastgezet met een bloemenclipje met glitters in het hart.

DSC_0010

Kleuterlief heeft langere haren die ik rondgedraaid heb en toen deels om elkaar heen. Ze heeft erg dun haar, dus ik kon het gemakkelijk omhoog vastzetten met de schuifspeldjes en een bloemenclipje. Mijn man was onder de indruk, maar ik moet bekennen dat het eigenlijk vrij makkelijk ging omdat ze natte haren van het douchen had. Later die dag zakte het aan één kant wat los, wat ik met nog wat bloemenclipjes heb vastgezet. Vond het resultaat zelf erg geslaagd. Jullie ook?

Lees ook: OOTD: zwart wit en knaloranje van Retour

Met de kleine elastiekjes maakt ik dunne vlechten die ik verweef in dikkere vlechten. Deze gingen vast met de vrolijke ananasboomelastiekjes. Vrolijk resultaat, toch?

Lees ook:

Winactie

Van Zenner mag ik2 setjes haaraccessoires verloten. Hieronder foto’s van de te winnen pakketjes (pakket klikklak of pakket blauwe diadeem), welke van deze zou jij graag winnen en voor wie? Laat het hieronder weten en je maakt kans. Ken je nog andere meisjesmama’s? Tip ze door een tag op facebook.

winactie safario1winactiesafario2

Winnaars: de set met blauwe diadeem gaat naar (de dochter van) Bianca en setje klikklak is voor  het prinsesje van Joyce Zwarts. Gefeliciteerd beiden! Ik ga jullie mailen voor de verdere afhandeling, foto’s op de Marstyle facebookpagina na ontvangst zijn altijd leuk (maar niet verplicht).

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Sara | Indiangold.nl zegt:

  Ah wat een super leuk haaraccessoires! Iets te laat voor de win actie maar ik heb wel weer wat inspiratie opgedaan dankzij je foto’s! Thnx!

 2. Ilse van Kreanimo zegt:

  Proficiat aan de winnaars!

  Leuk hè, kapseltjes bij de dames!
  De jongste hier heeft helaas gespeeld met de schaar en heeft nu té korte lokken!

  1. Marguerita78 zegt:

   Oh nasty is dat, hebben eij ook eens gehad. Gelukkig is het nu eindelijk bijgegroeid

 3. Marianna Moorlag zegt:

  Onze dochter zou dit helemaal te gek vinden om te dragen. Wat zal ze er trots bij lopen.

 4. Anouk zegt:

  De tropische voor mijn dochtertje dat schatje begint eindelijk echt haar te krijgen.

 5. Anja zegt:

  Leuke winacties heb je hoor!! Ik ga voor het klikklak pakket voor mijn grote kleine meid!!

 6. elisa zegt:

  wouw zijn allemaal heel erg leuk! dat vind ik ook het heerlijkste aan een meisje hebben lekker tutten.
  mochten we winnen laten we ons graag verrassen

 7. Sandra zegt:

  owwwwwww wat schattigggggggggg 😉 ik ga voor het setje met de blauwe diadeem!

 8. Bodil zegt:

  Wat een leuke kapsels heb je gemaakt!
  Mijn peuter begint steeds langere haartjes te krijgen dus ik hoop het invlechten snel onder de knie te krijgen. Tot die tijd vermaken we ons goed met knipjes! Onze dreumes is nog net niet aan haar accessoires toe, maar dat duurt vast niet lang meer. 🙂
  Beide setjes vind ik ontzettend tof! Al vermoed ik dat de watermeloen knipjes uit pakket klikklak hier het best ‘in de smaak’ zullen vallen! 😉

 9. Bianca zegt:

  Leuke actie! Ik vind beide sets leuk, maar kies voor de blauwe diadeem, want die heeft mijn dochter van bijna 4 nog niet.

 10. melissa zegt:

  ik ga voor pakket klikklak voor onze grote dame elise met haar mooie lange haren

 11. Romy zegt:

  Wauw, wat mooi gedaan! Ik zou graag het setje met de blauwe diadeem winnen voor mijn lieve nichtjes.

 12. |Nicolette zegt:

  Hi beide setjes zijn leuk, dus het maakt niet zoveel uit welke het is. Ik heb 2 meiden die gek zijn op speldjes en haar frutsels!

 13. Oma Will zegt:

  Van het pakket klikklak wordt mijn kleindochter van 5 jaar heel erg blij.
  Zij is altijd in de weer met haarclipjes en elastiekjes.
  Voor haar doe ik mee.
  Ik volg je op Bloglovin.

 14. Lea zegt:

  Het pakket klikklak voor mijn prinsesje! Doet ook graag het haar van haar vader met allerlei klipjes 🙂 Ik vind het vooral leuk om haar eigen haar te doen!

 15. Joyce Zwarts zegt:

  Ik ga voor het pakket klikklak voor mijn kleine prinsesje!

 16. elisabeth maria martina zegt:

  verras me maar, mijn kleindochter heeft een geweldige krullenbol met haar

 17. Anna Wienen zegt:

  Het pakket klik klak voor mijn nichtje ☺️

 18. Anneliese de Waal zegt:

  Heel erg leuk, ik doe graag mee voor mijn dochtertje Sam, zou ze prachtig vinden :).

  Groetjes Anneliese

 19. Nina Mol zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn kleindochter omdat ik het heerlijk vind om met haar haar leuke dingen te doen!

 20. Susan Z zegt:

  Ik doe heel graag mee voor het “blauwe diadeem”-pakket voor mijn 2 meiden. Die zullen ze vast geweldig vinden..!

 21. Dorien zegt:

  Pakket Klik Klak voor mijn dochter, is erg leuk! Wat heb je de haartjes mooi gedaan, ik vind het knap! Ik denk dat ik eens een cursus ga volgen 😉 ben er zelf nog steeds niet handig genoeg in. Maar leuke haaraccessoires doen wonderen, haha!

 22. Lise zegt:

  Ik heb twee meisjes thuis en beide pakketten zouden ze alle twee prachtig vinden. Als ik dan moet kiezen dan denk ik KlikKLak.

 23. Marian Zw zegt:

  Heel graag het setje met de haarband voor mijn dochter. Ze moet nu de haren achter de oren doen, met deze haarband blijft het veel beter zitten! En dan is ze meteen een prinses!

 24. joycevdv zegt:

  Dat heb je mooi gedaan bij je kids! Hier ook 2 meiden thuis, die frutsels in het haar fantastisch vinden en er een hele modeshow bij geven. Ik ga voor pakket klikklak

 25. lieke b zegt:

  Wat een super leuke actie. Ik doe graag mee voor het pakketje klikklak. Heel leuk voor mn kleine meid met dr lange bruine haren

 26. Linda Smeets zegt:

  Mooie kapsels en leuk artikel! ?
  Ik doe graag mee voor onze dochter en de voorkeur gaat uit naar het pakketje met de blauwe diadeem.

 27. Fleur zegt:

  Ik doe graag mee voor het roze pakketje. Met de lange haren van mijn dochters komt dat pakketje zeker goed terecht

 28. Ik vind dat je hele mooie kapsels hebt gemaakt!

 29. Liesbeth zegt:

  Leuk, leuk, leuk! Ik ga voor pakketje blauwe diadeem voor mijn nichtjes.

 30. Gera zegt:

  Lekker zomerse kleuren!
  Ik doe graag mee voor pakket klikklaks.

 31. Manon van Leijenhorst zegt:

  Leuk! Graag het pakket klikklak om de wilde haren van mijn oudste te temmen.

 32. Wow, wat een leuke creaties in de haren van de grote/kleine meid! Ik heb ook zo’n mooie blonde (knappe) dochter en een grotere meid met rode haren en wij kunnen altijd wel extra dingetjes gebruiken.

 33. Nathalie zegt:

  Wat een leuk setje! Ik doe mee voor het setje met de klik klaks voor mijn nichtje. De palmboomelastiekjes haal ik eruit voor mijn eigen dochtertje. Er past nu een mini staartje in haar haartjes en daarvoor vind ik deze te gek!

 34. Marjo zegt:

  Wauw wat een leuke sets, kan eigenlijk niet goed kiezen, maar ga denk ik voor de klikklak voor mijn meisje rhodé en Sarah. En wat een leuke hAar tips ga ik binnenkort eens proberen bij rhodé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.