OOTD: zwart wit en knaloranje van Retour

Browse ik even rustig door mijn mapjes heen, ontdek ik een hele gave fotoshoot met outfits van Retour die wij eerder dit jaar hebben gemaakt. Het grote voordeel is wel dat als je deze items helemaal gaaf vindt, je ze nu lekker in de uitverkoop kunt aanschaffen. Ik vind vooral dat knaloranje in combinatie met zwart wit helemaal gaaf, maar die maxi dress met vlinders is ook een snoepje hoor. Wat vinden jullie van deze outfits of the day?

Deze kleding hebben wij geleend en is helaas allemaal weer ingeleverd. En dat boek van Mark en Mieke wat mijn dochter leest… dat was vroeger van mij en ze vonden het verschrikkelijk saai… Zeg maar dag met je jeugdsentiment. Wipneus en Pim vinden ze gelukkig wel leuk  :mrgreen: .

Je koopt Retour onder meer bij:

Hebben jouw kinders items van Retour in de kast?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 8 en 9 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen voor leergierige kinderen.

Maxaro – Sanitair voor een complete badkamer

Recente Blogs

Reacties

  1. KNIQ zegt:

    Geweldige foto’s!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.