OOTD: lentecollectie van outdoormerk Jake Fischer

Ik wil lente en ik wil zon! Helemaal nu we de eerste items in huis hebben van leuke lentecollecties zoals die van het Nederlandse outdoormerk Jake Fischer. Jake Fischer heeft een fijne casual collectie voor de ‘dudes én rosies’ , zoals ze dat noemen. Zoals jullie eerder al lazen komen ze deze herfst ook met een collectie voor babydudes. Velen van jullie zullen dit merk nog niet kennen, denk ik? 

Trui en broek van Jake Fischer
Trui met glitteropdruk en broek van Jake Fischer

De meisjeslijn van Jake Fischer stond voorheen bekend als Puerl, maar ik moet bekennen dat ook die naam voor mij onbekend was. Jake Fischer vindt ik in ieder geval erg leuk! Het is dus een Nederlands merk, dat zijn inspiratie uit de USA haalt. De Spring/Summer ’16 collectie bestaat uit comfortabele tops, T-shirts, jasjes, jog pants en (coloured) denim. De kleding is gemaakt van zachte stoffen en behandeld met mooie finishings, dat is goed te zien op de kleding die wij ontvingen.

Lees ook: OOTD: stylish natregenen in GoSoaky

Achterkant van de trui en zie het detail van de stevige schouderstukken.
Achterkant van de trui en zie het detail van de stevige schouderstukken.

Witte broek

We kregen trui Jennebel (49,95 euro), broek Jaceyville en t-shirt Jaxton (deze staat nu nog niet op de foto, kleutermodel had weinig zin om te poseren en was daarna ziek, dus komt nog). Super dat we weer een witte broek in de kledingkast hebben. Toen de meiden kleiner waren, heb ik al diverse maten witte broeken aangeschaft. Over het algemeen blijven deze broeken ook (redelijk) wit. Natuurlijk doen we met speeltuinactiviteiten wel even iets anders aan 😉 maar mijn dochters spelen veel binnen. De witte broek doet de drukke trui nog beter tot z’n recht komen. Ik weet dat print op print nu ook hip is, maar zelf combineer ik meestal druk met effen. En wit kleurt gewoon gaaf met vrolijke shirts en truien in felle kleuren.

Lees ook: OOTD: Op haar Paasbest met Little Label

Stoere glitterprint op de voorzijde.
Stoere glitterprint op de voorzijde.

Armbandje aan de broek

Wat opvalt bij dit merk zijn de details en het art-work. Er zijn leuke hebbedingetjes zoals sjaals en tasjes en grappige details als armbandjes aan de lusjes van de denims. Ook aan broek Jaceyville zit een gevlochten boho-armbandje vast. Mijn kleuter friemelt er graag aan als ze rustig op de bank zit. Vlak onder de schouder van de trui zit op de mouwen een subtiel schouderstuk dat net even wat dikker is en heel netjes afgewerkt. De stoere opdruk op de voorkant heeft vrolijke witte glitters, ook hier weer subtiel maar prachtig. De mintgroene kleur trui met stoerdere print, heeft eigenlijk wel iets heel liefs qua uitstraling. Dat komt denk ik toch door de glitters. Of zou het toch het schattige snoetje van mijn dochter zijn dat het hem doet?

Lees ook: Plog: 3x warme voetjes met Sorel winterlaarsjes en snowboots

Detail van de accessoirevlecht aan de broek.
Detail van de accessoirevlecht aan de broek.

Waar verkrijgbaar?

De kwaliteit is erg mooi. De broek is met elastiek verstelbaar. De afwerking en details daar val ik ook voor. Mijn dochter is 1.08 m en draagt hier maat 116. Zoals je ziet past het perfect. Verkoopadressen staan op de website van dit merk, via de Store Locator. Maar kleding van Jake Fischer kun je onder meer online kopen bij:

 • Kixx Online
 • Ko&Flo alleen voor jongens in de outlet maar dus wel lekker goedkoop
 • Kleertjes.com alleen voor meisjes cheap in de outlet
 • Humpy
 • Amazingkids heeft zowel nieuwe collectie als afgeprijsde outletitems
 • Kekkekids

Lees ook: OOTD: Nais Kidswear

Leuk merk om in de gaten te houden. Wat vinden jullie van deze combi?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Bianca zegt:

  Ahh wat schattig! Ja de trui is ook echt wel een leuk item uit deze collectie x

 2. Sofie zegt:

  Het is een prachtige outfit! Ik ken het merk al een tijdje en vind het héél erg mooi, maar helaas ook prijzig …
  bedankt voor je artikel!

 3. Nikki - Sukhi.nl zegt:

  Wat schattig <3

  Een echt model 🙂

  Gr, Nikki

 4. Nathalie zegt:

  Prachtig! Staat je dochter goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.