OOTD: Nais Kidswear

Er is weer een nieuw, stoer kindermodemerk sinds deze winter: Nais Kidswear! De eerste collectie is die van de winter van 2017 en gericht op jongens en meisjes. Het merk is vrolijk, sportief maar ook hip en wij showen je vandaag een jurkje van Miss Nais in deze outfit of the day. Hoe vinden jullie deze blauwgrijze sporty look?

Nais gebruikt vrolijke kleurstellingen in combinatie met leuke details. Mijn dochter ziet er heel sportief uit in deze comfortabele jurk met zakken, een tailleband en grote opdruk met de tekst ‘Miss Nais’. Omdat ze net tussen maat 128 en maat 134 in zit, bestelde ik een maat 140 (Nais werkt met combinatiematen) via het pr-bureau. De legging die we erbij kregen is nog wat aan de grote kant, dus op de foto combineert ze de Nais jurk met een grijze basic legging van Zeeman en de blauwe haarband van Zenner matcht perfect qua kleur. Dat was een idee van haarzelf.

Sportieve look

De wintercollectie van Nais is vooral sportief en stoer. Voor de jongens zien we veel hoodies, sweats, joggingbroeken en longsleeves met stoere tekstprints. Voor de meiden staat draagcomfort voorop met  sweats, jurkjes, rokjes en longsleeves. Nais Kidswear is verkrijgbaar in maat 86 tot en met maat 164. De prijzen vallen erg mee en liggen tussen de € 23,95 en € 39,95. Een middenmoot merk dus qua prijsstelling, niet te duur en geen budget. Omdat het merk zowel op jongens als meisjes is gericht, kun je matchende looks maken voor broers en zussen met bijvoorbeeld de schoolfoto’s.

Onze ervaring met Nais

De mouwen van het jurkje zijn nog wat lang voor mijn dochter, omdat ze zoals ik zei tussen 128 en 134 zweeft en dit een maat 140 is. Verder sluit het jurkje goed aan, ze kan hier zeker nog verder in groeien, maar het valt niet te wijd en is goed draagbaar. Ze trekt haar Nais jurk dan ook regelmatig uit de kast, perfect voor naar school. En niemand anders in de klas die iets van dit splinternieuwe merk heeft! De stof voelt heerlijk soepel en de print blijft mooi in de was. De kwaliteit van de stiksels is na de eerste maand testen goed bevonden, en het jurkje blijkt wasdroger-proof. Oplettende lezers hebben dit jurkje al een paar keer voorbij zien komen op de foto’s. Wij zijn er dus blij mee!

Kijk voor meer infomatie op de website van Nais Kidswear. Je kunt hier het jurkje Ally Blue kopen voor € 39,95 en natuurlijk de rest van de collectie bekijken.

Hoe vinden jullie dit sportieve jurkje? Had je al van Nais Kidswear gehoord?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.