OOTD: stylish natregenen in GoSoaky

Oh dit is zo leuk, ik kan weer een nieuw hip merk met jullie delen dat ‘gewoon’ uit Nederland komt! Het gaat om GoSoaky, een merk met waterproof buitenkleding: ideaal voor regen en watersport dus. Dit seizoen lanceren ze hun 5e collectie, het bestaat dus nog niet zo heel lang (sinds 2015) dus grote kans dat ik je écht iets nieuws laat zien met deze hippe outfit of the day voor in de regen.

GoSoaky verkoopt overigens niet alleen regenmode – zeg zelf, dit is een stuk hipper dan wat ik me voorstel bij de term ‘regenjas’ – voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Je kunt er zelfs in twinnen met je kind!

Denim stijl

Dit seizoen is de hele collectie gericht op 100% waterproof denim en wij kregen jas Little Red Hen toegestuurd om mooie foto’s mee te maken. Ik vind hem echt ontzettend gaaf! Dochterlief gelukkig ook en oma die erbij stond toen we dit pakketje open maakten vind hem eveneens erg mooi. Die leuke ruches zonder zoom zijn echt een gaaf element die de jas lekker ‘opspicen’.

De voering aan de binnenkant is duidelijk van topkwaliteit. Dat zie je aan alle details af. GoSoaky is geen budget merk, maar als je van mode houdt erg de moeite waard. Little Red Hen bijvoorbeeld kost 89,95 euro en wat een beauty is het! De drukkertjes op de uiteinden van de mouwen zorgen ervoor dat je deze wat strakker dicht kunt doen wanneer je bijvoorbeeld op een snelle boot zit (of lekker op de fiets met tegenwind, maar dat klinkt minder spannend). De jas heeft zowel drukkers als een rits.

Wij kregen deze jas in maat 128 en mijn dochter draagt kledingmaat 134/140. Zoals je ziet past hij perfect. Regenkleding valt altijd iets ruimer leert de ervaring en dat is bij dit merk ook het geval.

Waar is GoSoaky te koop?

GoSoaky wil met deze Denim collectie graag een tijdloze klassieker neerzetten. Deze kleur staat iedereen goed, zeggen ze. Er zijn lichtgewicht materialen gebruikt voor de kleding die goed ademen. Ze hebben nog veel meer gave items voor jongens, mannen en vrouwen dus neem zeker eens een kijkje in de webshop van GoSoaky als je net als ik gecharmeerd bent van deze leuke regenjas.

Kende jij GoSoaky al? En hoe vind je deze regenjas?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.