Plog: 3x warme voetjes met Sorel winterlaarsjes en snowboots

Wie kent het Canadese merk Sorel? Ik had er zelf nog niet eerder van gehoord tót ik van webshop Onlybrands schoenen mocht uitzoeken van dit merk. De laarzen van dit merk schijnen in Amerika en Canada ontzettend bekend te zijn. Ze zijn ideaal bij sneeuw, wind en regen. Én ze zien er ook nog eens leuk uit! Ik heb 3 paar laarsjes besteld en laat deze vandaag zien in een picture log.

sorel snowbootsHet merk Sorel bestaat al 45 jaar en wordt veel gedragen door sterren als Brad Pitt en Kate Hudson, heb ik mij laten vertellen. Kenmerkend is het ijsberen logo. Ik mocht eigenlijk voor mijzelf iets uitzoeken, maar aangezien mijn maat al een jaar of 30 hetzelfde is en die van mijn dochters elk seizoen verandert… Juist: heb ik voor mijn lieve schatjes geshopt. Nu de winter er aan komt is het fijn als ze warme schoenen hebben, liefst laarsjes omdat ze vaak leggings dragen en zo hun enkels wat warmer blijven.

Rylee Nutmeg

Laat ik beginnen met de heerlijk zachte en warme bruine laarsjes Sorel Rylee Nutmeg die nu zijn afgeprijsd naar 67,96 euro. Deze snowboots zien er niet uit als sneeuwlaars maar kunnen gewoon netjes aan naar school. De buitenkant is van suede, maar toch zijn ze waterdicht en ademend en de voering is van microvezel. Mijn dochter stapt er gemakkelijk in door de elastieken band. De buitenzool is van EVA rubber gemaakt met grip elementen, zodat je niet wegglijdt. Helaas waren ze uitverkocht in de maat van mijn jongste dochter, daarom kreeg de oudste ze en ze vindt ze ontzettend lekker zitten. Heerlijk warm, maar ze krijgt geen zweetvoeten. Ze stapt er heel gemakkelijk in en uit én ze vindt haar Rylee Nutmegs mooi. Kleine zus wilde ze ook een dagje proberen, maar voor haar zijn ze echt nog veel te groot en ze slofte enorm. Nog even geduld dus, misschien volgende winter? Met één van haar BFF’s bedacht dochterlief dat ze met een speeldate allebei 1 schoen wisselden. Erg bijzonder aangezien ze 5 maten verschillen, maar het vriendinnetje klaagde niet over de veel te kleine laars  😯  😆 . Die wilde ze ook graag even aan dus. Ons oordeel: comfortabel, warm en schoolworthy!

Cub Purple Arrow Shark

Verder shopte ik voor de meisjes dezelfde paarse snowboots Cub Purple Arrow Shark. Ook deze zijn momenteel afgeprijsd bij Onlybrands waar ze nu 43,96 euro kosten. Lekker twinnen. Vorig jaar kregen ze hun snowboots in de zak van Sinterklaas, tip voor het verlanglijstje. Je weet nooit of je ze gaat gebruiken, het ene jaar worden de snowboots nu eenmaal intensiever gedragen dan het andere. Toch vind ik het erg fijn om deze basic in huis te hebben, want in de winter willen ze ook regelmatig naar de drassige speeltuin vlakbij ons huis. Snowboots zijn dan een stuk warmer en comfortabeler dan regenlaarsjes. Het bijzondere van deze van Sorel is dat ze een voering hebben van fleece en bestand zijn tegen temperaturen tot -32° Celcius! De buitenzool is gegoten van thermisch rubber en staat bekend als onverslijtbaar. Lekker stevig en waterdicht. Het voetbed is van vilt. Zoals je op de foto’s ziet zitten deze snowboots comfortabel genoeg om lekker mee te klimmen en rennen. Ons oordeel: de meisjes vinden ze er gaaf uitzien, de ijsbeer is stoer, ze zitten lekker én ze zijn warm. Duurzame snowboots die meerdere kindjes mee kunnen.

In de webshop van Onlybrands vind je nog veel meer warme winterse schoenen, laarzen en snowboots voor dames, heren en kinderen. Ook verkopen ze hier Timberlands, Moonboots (daar heb ik zelf sneeuwlaarzen van) en voor de zomer Teva’s en FitFlops. Onze eerste kennismaking met Sorel is in ieder geval zeer positief, dus als je nog warme laarzen zoekt neem dan zeker een kijkje!

Vind jij snowboots ook een basic voor je kids? Had je al eens van Sorel gehoord?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.