Oeps, plank van de wand…

Een gezellige zondagmiddag. De dames spelen boven met de Barbies. Tenminste… dat dachten wij. Ineens herrie en geroep om hulp. Deze mama verwachtte een boevenstreek van de jongste, maar nee. Onze oudste wilde graag iets van haar plank pakken waar ze net niet bij kon. Dus ging ze aan de plank hangen… die vervolgens uit de muur kwam zetten!
Wonder boven wonder raakte zij niet gewond en bleven alle spulletjes heel. En er stond nogal wat breekbaars op, zoals een plantje, haar spaarpot en een fotolijstje. Papa vulde diezelfde dag nog de gaten. Maar ja, de muurverf hadden we niet meer. Wat nu?

IMG_3966 Ik heb dankzij Global Affairs een oplossing gevonden om de lelijke witte plekken op de muur te camoufleren. Wij ontvingen namelijk een leuke ballerina-slinger. Deze heb ik met decoratief tape op de muur geplakt, zodat de poppetjes precies over die lelijke plekken hangen. Vanwege het zonnetje zijn de foto’s wellicht niet helemaal duidelijk, maar mijn jongste – die vanwege een verbouwing tijdelijk bij haar zus op de kamer logeert – vind het prachtig! Ook de kleuter is blij met het resultaat. (Al schaamt ze zich nog steeds een beetje voor haar onhandige actie.)

Wat vinden jullie van deze oplossing? Heb je ook weleens zoiets meegemaakt met je kinderen?

Reacties

 1. Saskia zegt:

  Wat een leuke oplossing. Erg leuke slinger trouwens. Gelukkig hier nog niet zoiets meegemaakt.

 2. Ilse zegt:

  Jeetje, dat lijkt me wel even schrikken zeg! Wat fijn dat je dochter niets op haar hoofd kreeg. Mooi opgelost zo!

 3. marjon zegt:

  Leuk, vrolijke oplossing.
  Gelukkig niemand gewond geraakt door de plank!

 4. Volgmama zegt:

  Wat een mooie slinger!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.