Oeps, plank van de wand…

Een gezellige zondagmiddag. De dames spelen boven met de Barbies. Tenminste… dat dachten wij. Ineens herrie en geroep om hulp. Deze mama verwachtte een boevenstreek van de jongste, maar nee. Onze oudste wilde graag iets van haar plank pakken waar ze net niet bij kon. Dus ging ze aan de plank hangen… die vervolgens uit de muur kwam zetten!
Wonder boven wonder raakte zij niet gewond en bleven alle spulletjes heel. En er stond nogal wat breekbaars op, zoals een plantje, haar spaarpot en een fotolijstje. Papa vulde diezelfde dag nog de gaten. Maar ja, de muurverf hadden we niet meer. Wat nu?

IMG_3966

Lelijke plek op de muur camoufleren

Ik heb dankzij Global Affairs een oplossing gevonden om de lelijke witte plekken op de muur te camoufleren. Wij ontvingen namelijk een leuke ballerina-slinger. Deze heb ik met decoratief tape op de muur geplakt, zodat de poppetjes precies over die lelijke plekken hangen. Vanwege het zonnetje zijn de foto’s wellicht niet helemaal duidelijk, maar mijn jongste – die vanwege een verbouwing tijdelijk bij haar zus op de kamer logeert – vind het prachtig! Ook de kleuter is blij met het resultaat. (Al schaamt ze zich nog steeds een beetje voor haar onhandige actie.)

Fotocollage aan de muur

Het alternatief was een fotocollage op de muur geweest. Met een leuke, steeds wisselende fotocollage aan je muur kun je wat grotere beschadigde plekken aan je muur prima wegwerken. Bij Modulari heb je ze bijvoorbeeld al vanaf 5,95 per fototegel. Zo maak je snel een vrolijke, gezellige en vooral ook persoonlijke plek van de beschadigde muur en is die beschadiging niet meer zichtbaar. Je kunt kiezen voor een fotocollage aan je muur van vierkanten, speelse hexagon vormen of juist cirkels. Probleem opgelost en nog sfeervol ook!

Lees ook:

Wat vinden jullie van deze oplossing? Heb je ook weleens zoiets meegemaakt met je kinderen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 8 en 9 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen voor leergierige kinderen.

Maxaro – Sanitair voor een complete badkamer

Recente Blogs

Reacties

 1. Volgmama zegt:

  Wat een mooie slinger!

 2. marjon zegt:

  Leuk, vrolijke oplossing.
  Gelukkig niemand gewond geraakt door de plank!

 3. Ilse zegt:

  Jeetje, dat lijkt me wel even schrikken zeg! Wat fijn dat je dochter niets op haar hoofd kreeg. Mooi opgelost zo!

 4. Saskia zegt:

  Wat een leuke oplossing. Erg leuke slinger trouwens. Gelukkig hier nog niet zoiets meegemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.