Mijn eigen Marstyle tovermok!

Of ik misschien een leuke foto aan zou kunnen leveren? Die vraag kreeg ik van webshop Prachtigkado.nl, dan zouden ze er iets moois van maken. Ik kon niet kiezen en stuurde 4 foto’s toe. En ja hoor, kort daarna bracht de post mij een prachtig kado! Een fotomok die de opdruk pas laat zien als hij warm wordt.

Als de mok leeg en koud is, zie je een simpele zwarte buitenkant...
Als de mok leeg en koud is, zie je een simpele zwarte buitenkant…

Ik wist vooraf niet goed wat ik ervan moest verwachten, maar intussen blijkt het echt een fijne en veelgebruikte verwennerij voor mijzelf! Cadeautip voor mama dus, deze bedrukte mokken zijn bovendien op dit moment in de aanbieding bij webshop Prachtigkado – ik ben gek op aanbiedingen – voor 6,75 euro. Omdat ik zelf niet kon kiezen, leverde ik dus 4 foto’s aan en na het uitpakken ging direct de waterkoker aan. Ik was razend benieuwd welke foto er tevoorschijn getoverd zou worden. “Is leuk voor de kinderen om te zien hoe er een plaatje verschijnt,” verklaarde ik mijn enthousiasme richting mijn man. Kuch. 

... en als de mok warm wordt verschijnen de foto's en mijn logo!
… en als de mok warm wordt verschijnen de foto’s en mijn logo!
Toen het water eenmaal had gekookt, was ik zelf zo blij als een olifant met z’n porseleinkast. Mijn eigen mok! Met daarop alle aangeleverde foto’s heel leuk naast elkaar én daaronder ook nog eens mijn logo. Echt leuk gedaan.De fotomok wordt veelvuldig gebruikt en ik krijg er ook leuke reacties op van visite. Dat ik nu wel heel professioneel met bloggen ben, haha. En dat ie erg leuk geworden is.

Grappig tovertruukje: als de mok net uit de vaatwasser komt, kun je er met je koude handen grappige vingerafdrukken op maken.


Hij is 9,95 euro in bij Mokken-bedrukken.nl. Je kunt naast de magische mok ook voor een Senseo mok kiezen, of een mok met gekleurd oor of een gekleurde binnenkant.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. laura zegt:

    Grappig zeg!

  2. Nathalie zegt:

    Wij hebben er ook een. Hij is echt superleuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.