OOTD: trui Harper van GSUS

GSUS, ik dacht dat dit merk alleen kleding voor volwassenen uitbracht, maat ze blijken dus ook erg toffe kinderkleding te hebben. Wij ontvingen bijvoorbeeld longsleeve ‘Harper’, een stoere donkergroene longsleeve met subtiele print van bloemen en een cijfer op de voorkant. Het model loopt aan de achterzijde in een mooie ronding die iets langer is dan de voorzijde. Toen mijn kleuter hem aantrok wilde ze direct haar coolste dansmoves laten zien!

Comfortabel genoeg om heerlijk in te swingen!
Comfortabel genoeg om heerlijk in te swingen!

Voor wie zich afvraagt op welke muziek mijn meisje zo uit haar dak gaat: Commander Shepherd. Muziek gemaakt naar aanleiding van de computergames uit de Mass Effect serie. Een lekker swingend muziekje! Zoals jullie zien is het shirt van heerlijk soepele stof. Het is maat 110/116 en mijn dochter zit een beetje tussen maat 110 en 116 in op dit moment. Hij valt dus vrij ruim, maar niet te. Gewoon lekker draagbaar.

DSC_0021

DSC_0049

Wij hadden hiervoor nog helemaal geen kleding van GSUS in huis, maar het merk is zeker mijn smaak. Vlot, leuke details, mooie stof en subtiele afwerkingen zoals de fraaie manier van stiksels op de boorden. Het straalt kwaliteit uit. GSUS richt zich eigenlijk meer op tieners met de collecties, maar zoals jullie zien is het ook voor jongere meiden al erg leuk.

DSC_0041

Het thema van de herfst/wintercollectie van GSUS is “east meets west”. Alle items hebben een vleugje China gemixt met Engeland. In het geval van trui Harper dus het Engelse college-achtige nummer printje dat gemixt is met een Chinese bloemenprint. In andere items uit de collectie komt dit thema nog duidelijker terug.

DSC_0053

DSC_0066

DSC_0057

Een stoere outfit vraagt om een stoere meid! Heerlijk als ze zo uit haar dak gaat. Deze longsleeve is verkrijgbaar voor 34,95 euro.

Wat vinden jullie van deze Outfit of the Day #OOTD?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.