OOTD: Jake Fischer zomercollectie 2017

Sinds de eerste review ben ik positief over het Nederlandse outdoormerk Jake Fischer. Het is nét even wat stoerdere kleding en geschikt om lekker ruig in te rousen in de natuur. Wanneer ik een Jake F. item in de sale ontdekte, ging het dan ook snel mijn winkelmandje in. Nu het mooie weer begint, laat ik jullie graag iets van de zomercollectie 2017 zien.

Ik mocht zelf iets uitzoeken (misschien hielp het mee dat mijn dochter in het reclamespotje van het Telekids Familiefeest haar Jake Fischer trui draagt?) en ging voor een bloemig jurkje voor mijn oudste dochter en een sportief shortje met flamingo shirt voor de wat stoerdere jongste. Deze kleding nam ik mee naar de gewonnen fotoshoot bij Marlous van Oenen, die er mooie productfoto’s van schoot.

Wat vind ik van deze items uit de zomercollectie?

Op internet iets bekijken is toch altijd nét weer even anders dan dat de stoffen door je eigen handen gaan. Ik weet niet of jullie het goed kunnen zien op de foto’s, maar het korte broekje is echt geweldig in het echt! Er zit een soort gehaakt laagje aan de voorkant in ton sur ton kleur, heel subtiel maar oh zo mooi. De stof is lekker zacht en soepel (en ook Marlous vond hem erg gaaf).

jake fischer zomer 2017Het shirt met flamingo’s is gewoon leuk vanwege de print met… flamingo’s :mrgreen:  . De achterkant is wit.

Het jurkje van joggingstof leek me een fijne basic die mijn dochter nu het nog wat frisser is draagt met een legging (van Tom Du, zelfde kleur als het hartje van de bloemen) en een vestje. De bloemetjes zijn vrolijk, maar wel met een stoere touch door de opliggende letters en cijfers. Nog stoerder is ie door het niet afgestikte zoompje op de mouwen en onderaan. Ietwat rafelige look, maar het rafelt tot nu toe niet. Ook de zak op de voorkant is een detail dat niet opvalt, maar wel pit geeft aan de hele look.

Belangrijk om te weten: het jurkje van Tom Du waarmee ik Jake Fischer hier vergelijk (beiden maat 128) is naar mijn mening eigenlijk net te kort voor het mooie. Jake Fischer is juist erg lang en valt tot de knietjes van mijn dochter. Deze jurkjes schelen echt wel een centimeter of 10 in lengte! De ideale roklengte zit er denk ik net tussenin, maar ik vind te kort vervelender dan te lang.

Over de Jake Fisher zomercollectie 2017

Jake Fischer stelt altijd een bestemming centraal als uitgangspunt voor de collectie. Deze zomer is dat het tropische Nicaragua, met zijn vulkanen, regenwouden en surfbestemmingen. Een stoere strandlook al met al, voor jongens en meisjes.

Je shopt Jake Fischer bijvoorbeeld bij:

Heb jij al iets van Jake Fischer in huis voor je zoon of dochter? En wat vind je van de items die ik heb uitgekozen?

OOTD: Jake Fischer shirt

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. sabine zegt:

  Wat een heerlijke collectie voor de zomer. Dit ziet er vrolijk uit!

 2. Serafina zegt:

  Wat een leuke frisse collectie voor Kids.. Mooie foto’s ook… Love it… Xxx ?

 3. Miryam zegt:

  Wat een mooie items koos je uit! Het flamingo shirtje vind ik zelf erg mooi. Heerlijke kleuren, fijn voor de zomer.

 4. Mirjam zegt:

  Je meiden zien er weer prachtig uit! Vooral het jurkje vind ik erg leuk 🙂

 5. layla zegt:

  Super schattige items voor een meisje. Lekker zomers

 6. Marsha zegt:

  Wat een schattige collectie zeg! Ziet er erg leuk uit!

 7. Dhini zegt:

  Wat vrolijke collectie!

 8. sophia zegt:

  Wat leuk! Die met de flamingo vind ik het schattigst! xx

 9. Jamey Herben zegt:

  Wat een lief jurkje! Super schattig!

 10. Is niet echt mijn ding deze drukke prints. Maar het staat ze wel leuk

 11. laura zegt:

  Wat leuke en vrolijke flamingo shirtjes !

 12. Natasja zegt:

  Wat een ontzettend leuke items heb je uitgekozen, maar dat zal je uit mijn mond vast niet verbazen 😉 Laat die lente maar losbarsten hoor!

  1. Marguerita78 zegt:

   Thanks Natasja 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.