OOTD: Jake Fischer shirt

Het was erg lastig met alle regenbuien om een mooi fotomoment te vinden voor het leuke t-shirt dat wij van Jake Fischer mochten reviewen, maar het is gelukt! Eerder al las je over de lente-outfit die vanwege de lange mouwen en lange broek deze zomer ook veelvuldig uit de kast kan komen. In de vorige blog vond ik het lastig om verkoopadressen te vinden waar je meer van de collectie van dit leuke merk kon vinden, maar dat is opgelost. Sterker nog, al die leuke items (ook die uit mijn vorige blog) zijn nu lekker afgeprijsd!

Mijn best gedaan op een Jake Fischer fashion fotoshoot met de peuter.
Mijn best gedaan op een Jake Fischer fashion fotoshoot met de peuter.

Sale tip!

Ik kwam ze namelijk tegen op Miinto, waar ik onlangs over schreef (hier de Jake Fischer collectie voor jongens en meisjes). En alles lekker afgeprijsd! Yeah! Het Jake Fischer Jaxton shirt dat mijn peuter op deze foto’s showt, kost daar nu maar 20,97 euro en dat scheelt dus bijna een tientje. Ze hebben hem ook in het roze en die zag ik voor iets minder dan 17 euro. Heerlijk dat shoppen in de sale!

Mijn peuter combineert hier shirt Jaxton met een witte jeans short van Name It (paardje gekregen van een lieve buurvrouw).
Mijn peuter combineert hier shirt Jaxton met een witte jeans short van Name It (paardje gekregen van een lieve buurvrouw).

Combineren

Mijn peuter draagt shirt Jaxton van Jake Fischer in maat 116. Ze heeft maat 110, maar het shirt past haar mooi. Overigens zit het ook erg mooi bij mijn oudste dochter. Omdat we in de set dit t-shirt kregen toegestuurd met een mooie witte jeans van dit merk, heb ik het nu gecomineerd met een witte jeans short van Name It. Wit kan altijd en het combineert erg mooi met het mintgroen. Er onder draagt ze Teva’s die ik vorig jaar gekocht heb van gewonnen shoptegoed (in dit blog lees je waar).

Detail van het herkenbare merkje.
Detail van het herkenbare merkje.

Detailfoto

Jake Fischer staat bekend om de bijzondere details. Bij dit shirt is dat het patroon van doorzichtige sterren. Het is dan ook een luchtig shirtje, heerlijk voor zomerse dagen en een lekker frist kleurtje dat mint. De letters zijn donkerblauw en maken het wat stoerder. Jake is tenslotte een outdoormerk, gericht op stoere jongens en meisjes.

OOTD: Jake Fischer zomercollectie 2017(Opent in een nieuwe browsertab)

Fashionshoot

Nu het even droog én warm was konden we buiten de fotoshoot doen. Ik ga proberen om vaker even naar een wat meer fotogenieke locatie te gaan dan de achtertuin, nu de meisjes wat groter worden. En deze plek is heel erg vlakbij huis. Met dat groen op de achtergrond levert het toch mooiere plaatjes op.

Voor meer van dit mooie Nederlandse merk kijk je hier.

Wat vind jij van shirt Jaxton? En leuk zo’n fotoshoot?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Nathalie zegt:

    Prachtige foto’s!

    1. Marguerita78 zegt:

      Dankjewel Nathalie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.