Teva’s aan de voetjes: summertime!

Het zonnetje schijnt, eindelijk tijd om de sandalen aan te doen! Perfect, want de postbode bracht ons vlak voor we op vakantie zouden gaan nog een doosje met comfortabele Teva’s van Skoebidoe Kinderschoenen uit Breda. Poldermama won namelijk shoptegoed bij deze leuke schoenenwinkel, die ook een webwinkel heeft via een van haar favoriete blogs over kindermode Justbymanon.

Ik volg Justbymanon al enkele jaren. Dagelijks verschijnt er een dosis inspiratie op hun blog en Instagram met setjes, bijzondere items, merken en winkels. En iedere week is er wel een leuke giveaway, ook een erg groot pluspunt natuurlijk! Een paar jaar geleden won ik via deze blog een supergaaf kikkertjesgroen vest van Gugguu, op dit moment het lievelingsvest van mijn jongste. Het past ook beter bij deze stoere meid dan bij haar zus moet ik zeggen, die heeft een wat lievere uitstraling. Hoe dan ook, bij Justbymanon weten ze echt toffe aanwinsten voor de kindergarderobe op te snorren en zo nu en dan te verloten.

Dit keer was er een cadeaubon van Skoebidoe, een high-end kinderschoenenzaak. Oh wat heb ik me online verlekkerd! Erg mooie merken, die voor mijn doen best prijzig zijn. Ook met de gewonnen cadeaubon blijven die ultragave laarsjes van Zechorino d’Oro helaas buiten mijn bereik, maar ik vind ze wel erg tof. Ik heb lang getwijfeld welk paar ik zou kiezen van mijn cadeaubon. De crepe peach laarsjes van Shoesme waren een grote kanshebber, ik had ook kunnen kiezen voor twee sets tijdloze Bergstein laarsjes of toch ballerina’s van Koel4kids op de groei? 

Het lot besloot echter dat de lieve sandaaltjes die ik afgelopen winter na een tip op Instagram bij een Franse webshop in de uitverkoop op de kop had getikt, de eerste keer dragen niet erg degelijk bleken. De hak viel van een van de schoentjes… (No worries, ik had nog meer extreem goede deals bij deze aankoop.) En ik heb nog niet op zolder gekeken of ik de juiste lijm heb om die er weer op te zetten. Ook vond ik het voetbed van deze sandaaltjes wat glad. Van enkele ervaringsdeskundigen (juf, gastouder, moeder) had ik al goede verhalen gehoord over het merk Teva. Skoebidoe verkoopt diverse leuke modellen van dit merk. Het leek me praktisch met naar school gaan om kleuterlief van degelijke sandalen te voorzien, maar wel met een leuk glittertje erin dus het werden deze zilverkleurige Teva’s met roze voetbed.

  
De service van Skoebidoe via de e-mail was top en er zat ook nog een lief kaartje geadresseerd aan mijn kleuter in de doos. Ze was in de wolken! Want: post met haar naam er op, glitters, roze, schoenen… Wat wil een minifashionista nog meer? “Mama, mama kijk! Ze zijn zoooo mooi!” De klittebandsluiting is ideaal en ondanks de dunne stripjes toch stevig. Het voetbed is heel zacht en soepel. Wanneer ik deze Teva’s vergelijk met de Timberlands die kleine zus nu draagt (op sandalen wordt niet heel vaak gelopen, dus die kun je mijns inziens wel doorschuiven), valt me op dat de binnenkant van de bandjes heel zacht is afgewerkt met kleine kussentjes. Dat maakt ze heel comfortabel! Van deze sandalen gaan we lang plezier hebben, ik denk niet dat ze snel slijten en verwacht dat ook deze probleemloos door kunnen naar kleine zus volgend jaar. Zoals je ziet zit deze maat 26 zelfs nog wat ruim, dus mochten de kleutervoetjes een groeispurt krijgen deze zomer is dat geen probleem. Welke merken sandalen hebben jullie voor de kinderen?

Mocht iemand nog interesse hebben, ik heb in maat 23 nog superschattige Mod8 sandaaltjes in de aanbieding. Zien er nog heel goed uit! Ik viel voor de geborduurde miertjes en kersjes <3

  

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Mariska zegt:

    Ik ben al jaren erg grote fan van Teva!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.