Snel shoppen in de GSUS outlet!

Nog op zoek naar wat nieuws? Voor jezelf of je kids? Vandaag ging voor 72 uur de online outlet van GSUS open met allemaal toffe items voor kleine prijsjes. Denk: 70% korting! Ik schreef een tijdje terug over het stoere shirt dat wij van dit merk mochten reviewen. Vond ik zo gaaf staan, dat ik na ontvangst van de nieuwsbrief direct een kijkje nam in de outlet.

Wat heb ik geshopt? Nou allereerst zocht ik eens iets uit pour moi. Een jurkje afgeprijsd naar 21 euro en een legging á 12 euro.


 Voor de kleuter kocht ik op de groei een mooi vest voor 15 euro en een comfortabel jurkje voor 18 euro.


 De peuter heeft wat leggings met gat die ik moest weggooien, dus zij krijgt deze stoere legging.


Leuke shopsels? Wil jij ook? Surf snel naar de GSUS outlet. De inlogcode is: VIPOUTLET

Shopze!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.