Poldermama update oktober

Een nieuwe maand dus tijd voor een gezellige bloggersupdate! Was ik kortgeleden nog in de wolken dat mijn blog meer dan 1000 bezoekers per maand trok, nu zit ik zomaar ineens boven de 1500 🙂 Superleuk dat jullie mij volgen in mijn speurtocht naar gratis spullen, voordeeltjes en vooral leuke dingen voor de kinderen. Soms geneer ik mezelf een beetje voor mijn eigen ‘hebzucht’, maar gelukkig heb ik lieve vriendinnen die me dan vertellen dat ik er hard genoeg voor werk en er niet voor betaald krijg. En ik maak ook andere mensen blij, dus alleen voor mijzelf is het ook weer niet, haha.


Mijn droom is om ooit echt inkomsten te kunnen halen uit het bloggen, maar daarvoor moet er nog veel gebeuren. Niet alleen heb ik hogere bezoekcijfers nodig, nee de URL moet op de schop. Nu heb ik al sinds mijn freelance periode een hele mooie domeinnaam, alleen doe ik daar op dit moment niets mee behalve er veel geld voor betalen. Ik moet echt even hulp vragen aan mijn man om een betere domeinhost te vinden en dan aan wordpress gaan betalen om de site door te zetten. Tja, daar moet ik dus echt even voor gaan zitten. Want ook de e-mail etcetera moet natuurlijk wel meeverhuizen. Voorlopig klungel ik dus gezellig verder. Aan mijn enthousiasme ligt het niet. Zie mijn vorige bloggersupdate.

Dit vond ik zo leuk, van Ikbenzomooi.nl ontving ik post in een gerecyclede doos

To do list

De to do list van te schrijven blogjes groeit gestaag. Ik ontvang zoveel leuke berichten, dat ik erg veel aanvragen doe om te kijken of ik iets mag reviewen. Dat mag lang niet altijd en er gaat vaak ook veel tijd en heen en weer gemail overheen, maar toch dus een flinke to do lijst. Ook omdat ik meestal afspreek om een review door te plaatsen op De Mama Company zodat de sponsor meer bereik heeft. Dat vraagt nogal wat planning en tijd. Ook omdat ik moet coördineren met de andere bloggers dat de berichten niet te dicht op elkaar verschijnen. Op mijn eigen blog hoeft dat allemaal niet. Toch komt ook daar veel bij kijken. Met het opvragen van een product ben je er nog niet. Als je iets krijgt moet het op de foto en proberen wij het uit. Ik schrijf graag zinnige teksten. Voor een ‘plaatje met praatje’ om journalistieke termen te gebruiken, zijn er genoeg meer magazine-achtige blogs met prachtige foto’s en collages. Wanneer ik een stuk geschreven heb, stuur ik de linkjes door naar de sponsor. In het geval van winacties moet er ook nog geloot worden, ik moet actie ondernemen als de winnaar niets van zich laat horen en daarna natuurlijk zorgen voor de afhandeling van de prijs.

 
Wat ligt er te wachten op een mooie review?

De post bracht weer vele mooie, leuke en bijzondere items. Eerst maar even terugblikken op de items uit mijn vorige bloggersupdate die ik nog niet behandeld heb:

 • Solobiomooi – van webwinkel Solobiomooi reviewde ik eerder al nagellak, zeep en zonnebescherming voor je lippen. Afgelopen maand probeerden mijn dochters de oogschaduw uit. Over het parfum en de lipgloss zal ik nog gaan schrijven.
 • Mindfullness voor mama’s – deze drukke mama heeft het boek nog steeds niet uit, wel bijna! Dan kan ik voor Mamaliefde de review gaan schrijven.
 • Bergstein winterlaarzen – die gave fuchsia laarzen die al in verschillende blogjes op de foto stonden, krijgen natuurlijk ook nog een eigen artikel. Nu het frisser en regenachtiger wordt, is de tijd daar. Dit stuk wil ik in oktober schrijven en plaatsen.
 • Schetenjacht, Knipper Kikker en Aladins Vliegende Tapijt – drie spelletjes van Goliath die we gaan reviewen. Schetenjacht mag ik ook verloten! Eerder al verscheen het stuk over Eendjesdans.
 • Tom Du – ik gaf vorige week voor het eerst een Tom Du kinderkledingparty. De bestellingen van mijn gasten zijn deze week bezorgd, mijn eigen items nog niet.  Bij dit verslag hoort een winactie!
 • Cactus sticker – ik heb al een tijd een mooie muursticker in huis met een cactus erop. Ik denk dat ik eindelijk weet waar ik die een plekje kan geven, want het is wel zo netjes om een verhaal uit eigen ervaring te schrijven wanneer je iets ontvangt. En ik ben er dus nog niet aan toe gekomen om hem op te plakken…

 

ik gaf voor mijn. blog een Tom Du party, dit zijn de leveringen

Dat lazen jullie vorige maand dus al. Inmiddels is de lijst gegroeid:

 • Lotte en Roos – een heel grappig voorleesboek. We hebben het eerste verhaaltje al gelezen, nu de rest nog!
 • Thomas de Trein dvd – de nieuwste film van Thomas gaan we binnenkort bekijken en ik mag er een winactie mee organiseren 🙂
 • Ikbenzomooi.nl – ik heb iets heel handigs geshopt in deze leuke webshop, we hebben er elke dag plezier van. En het werd bezorgd in een gerecyclede doos, werd ik blij van.
 • Freddie de Kikker dvd – nog een leuke animatiefilm die we mogen bekijken. De moedige kikker Freddie beleeft een groots avontuur met zijn trouwe partner Spierbonk; samen proberen zij het koninkrijk te redden van de ondergang. Freddie de Kikker is een productie van het animatieteam dat verantwoordelijk is voor o.a. The Simpsons en My Little Pony. Klinkt leuk!
 • GSUS trui – van het merk GSUS ontvingen we een stoere longsleeve. Hiermee wil ik snel een leuke fotoshoot doen met mijn oudste. Het donkergroen gaat heel mooi afsteken bij haar blonde haren.
 • Eyefi – een memorykaartje dat ik ga uitproberen met wifisignaal. Hiermee zou ik mijn spiegelreflex camera ook met de ipad moeten kunnen uitlezen via een speciale app.
 • Agendakopen.nl – van deze webwinkel onting ik een beloningskalender. Ik wilde deze gebruiken voor zindelijkheidstraining, maar zag dat je er meerdere taken tegelijk op unt zetten. Even brainstormen dus waarvoor ik deze nog meer ga inzetten.
 • SmĂĄfolk – dit Deense kledingmerk heeft organic cotton kleding die helemaal verantwoord wordt geproduceerd. In Nederland is het nog niet zo bekend, maar ik had er al een paar leuke jurkjes van gescoord. Hun logo is een appeltje dat op alle items terugkeert. Vanuit Denemarken kreeg ik voor beide meiden een vrolijk setje toegestuurd.
 • After Eden – tijdens de bloggerdag van een pr-bureau viel ik voor een prachtig setje lingerie van After Eden. Deze week viel het in mijn maat op de mat, wauw! Ik ga er niet in poseren, maar er komt wel een review van hoe het zit natuurlijk.
 • Concept Store van Tumble n Dry – ik mag dit weekend naar de opening van een concept store van het merk Tumble n Dry. Ik schreef al enkele keren dat ik dit een heel fijn merk vind, dus ik ben erg benieuwd!


Zoals jullie zien, staat er genoeg op de planning. Vandaag zat mijn gezondheid even tegen, dus kwam er van reviewen weinig terecht. Ik ging door mijn rug toen ik mijn kleuter van school haalde en bij de tandarts biggelden de tranen over mijn wangen toen de verdoving niet helemaal bleek te werken. Even plat op de bank liggen en kroelen met de kids en even de ogen dicht, was ook best fijn om te onthaasten.

Naar welke reviews zijn jullie het meest benieuwd? 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Claudia Diependaal zegt:

  Hahaha naar allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.