Poldermama fail top 5

Poldermama schreef onlangs een top 5 blog met daarin de best gelezen artikelen. Nu is het tijd voor de grootste fails! Welke artikelen zijn het minst gelezen? En dan aan mij om uit te zoeken of de onderwerpen zo crappy waren of de timing van mijn blog niet handig was.

IMG_3403

De fail top 5:

  1. Zonnebescherming voor je lippen – artikel staat nog niet zo lang online, maar een review van lipbalsem aan het eind van de zomervakantie is inderdaad geen handige timing.
  2. Naar de dierentuin met Bert en Ernie – de aankondiging van het Sesamstraat feestje in Dierentuin Dierenrijk waar wij ook naar toe gingen. Dat verslag werd wel goed gelezen 🙂
  3. Recensie Jungle Shuffle – over een kinderfilm die ik gewonnen heb, een leuke film maar niet heel bijzonder.
  4. Peppa speeltjes gestest – review over het speelgoed van Peppa Pig en wat mijn kleine Peppa-fans daarvan vonden. De originele review voerden wij uit voor Mamaliefde, waar het bericht vanwege de bijbehorende winactie heel goed gelezen werd.
  5. Poldermama kijkt Jack bestelt een broertje – wederom een dvd review in deze lijst. Veel andere blogs hebben deze film ook gereviewd, mogelijk werd mijn bericht daarom minder gelezen. Wij vonden deze film erg leuk!

Al failende leert men, dus lach gezellig mee om mijn fails. Op bloggebied of in real life 🙂 Ik blijf erover bloggen. Ondertussen bekijk ik op televisie de veel grotere fails met nare gevolgen van andere mensen. Brrr… Maar het trekt wel hè, fails van anderen. WHAHAHA!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.