Naar de dierentuin met Bert en Ernie

Aanstaande zondag 26 juli komen Bert en Ernie uit Sesamstraat naar dierentuin Dierenrijk. Hun vrienden Tommie, Elmo en Pino zullen er ook zijn. Net als Poldermama die haar jarige Jet graag trakteert op een ontmoeting met haar held Pino. Bovendien heb ik een bijzondere herinnering aan deze dierentuin, ik was bij de opening voor pers in 2004 🙂 
Dierentuin Dierenrijk is gevestigd in Nuenen, vlakbij Eindhoven. Elke dag is er onder meer een olifantenshow en een zeehondenshow. Op 3 mei 2004 was ik erbij toen deze dierentuin voor het eerst haar deuren opende. Ik nam mijn toen nog tienerschoonzusje mee en we hadden een geweldige dag, waarbij we vooral onder de indruk waren van de ijsberen. Hier mochten we toen achter de schermen in de hokken kijken. Daarna ben ik er niet meer geweest, het is toch best een stuk rijden. Ik ben heel benieuwd hoe Dierenrijk is gegroeid en vooral hoe mijn kinderen het zullen vinden!

We maakten aan het begin van de vakantie met z’n drietjes een lijstje van dingen die we graag willen doen. Een bezoek aan de dierentuin wilden ze ook graag op de lijst 🙂 komt goed dus. En nog wel een heel bijzonder bezoek ook. Tussen 13.30 tot 16.30 uur staan er Sesamstraat activiteiten op het programma in Dierenrijk, waaronder de Sesamstraat Parade. De Sesamstraat helden zullen alle tijd maken voor een foto of knuffel. Dit is natuurlijk een unieke gelegenheid om Bert & Ernie, Tommie, Elmo en Pino in het echt te ontmoeten!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.