Poldermama kijkt Jack bestelt een broertje

Poldermama had leuke plannen deze zondag, helaas konden we die door de regen niet ten uitvoer brengen. Gelukkig bracht de postbode ons gisteren een fijn filmpje om te recenseren voor mijn blog. Een film voor alle leeftijden: Jack bestelt een broertje. Daar ging ons testpanel dus lekker voor zitten!


Hebben jullie al van deze film gehoord? Of hem al gezien in de bioscoop? Hij is echt net uit op dvd en blu-ray. Op veel van de mamablogs die ik volg zag ik deze titel al langskomen, daar word ik zelf altijd erg nieuwsgierig van. Zou deze film ook echt voor alle leeftijden geschikt zijn? Poldermama keek de film met een peuter die volgende week 3 wordt en een kleuter van 4. Polderpapa zorgde voor de popcorn 🙂 ja, de taken waren goed verdeeld! 

Ik vond het een erg leuke film! Er zit wel heel veel fantasie in, is echt gemaakt vanuit het perspectief van de 8-jarige hoofdpersoon Jack, die zo graag een broertje wil hebben. Mijn dochters waren het wel met zijn overpeinzingen eens dat het gezellig is om een zus te hebben. Toen zei Jack: “als ik een broertje zou hebben, maakten we nooit ruzie!” Ik informeerde wat mijn kleuter daarvan vond. Zij was het er helemaal mee eens, want: “ik maak ook nooit ruzie met mijn zus, behalve als we ruzie hebben!” Geen speld tussen te krijgen, hihi.

Kleuterlief was van begin tot eind geboeid door deze film! Hij is op momenten spannend, maar niet té voor een kleuter. Mijn peuter bleef vooral zitten voor de popcorn 🙂 De snacks zijn op 2-jarige leeftijd toch het leukst aan filmpje kijken. Op spannende momenten kroop ze tegen me aan of – richting het einde van de film – liep ze naar papa. Voor haar zijn alle films nog een redelijk lange zit, en dat mag ook op die leeftijd. De film heeft veel grappige momenten, zoals de scheten-scène waar beide dames erg om moesten lachen. Verwacht geen realistische film, hij is lekker over de top zodat de kinderen ook goed door hebben dat het niet echt is. Oma, als je de vraag krijgt of je een konijnenorenmuts kunt maken, weet je waar het vandaan komt. Jack krijgt deze muts voor zijn verjaardag en houdt hem zelfs in het zwembad op. ’s Avonds brachten mijn kleuter en ik de film bij ons neefje van 4 die – gezien de nep-drol die hij op mijn hoofd legde tijdens het bezoek – ook hard zal moeten lachen om de film. Perfect zomervakantie-vermaak dus voor een regenachtige dag, lange autorit of een broodnodig rustmoment. Geschikt dus voor alle leeftijden, maar zeker een aanrader voor kinderen vanaf 4 jaar.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.