Waterpret bij Dierenpark Amersfoort

Deze zomer kun je afkoelen bij Dierenpark Amersfoort. Naast de dieren, de verschillende klimparcouren en het dinobos hebben ze nu ook Waterpret. Op verschillende punten in het park vind je verkoelende plekken waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Dat moesten we natuurlijk wel uittesten, toen we de uitnodiging van dit leuke dierenpark ontvingen.

Gastblog door Joyce

Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort

Mijn gezin en ik vinden het heerlijk om samen lekker op stap te gaan en daar valt een bezoekje aan de dierentuin zeker onder! Regelmatig gaan we op bezoek bij Dierenpark Amersfoort. Een mooie dierentuin met niet alleen dieren, maar ook plekken waar kinderen kunnen klimmen en klauteren. Daarom komen mijn kinderen er graag. Je hebt het gevoel in een bos te lopen waar je ook nog dieren tegen kan komen. Het is één groot avontuur.

728x90-buitenspeelgoed

Waterpret tijdens de zomer

Regelmatig heeft dierenpark Amersfoort een tof thema voor haar gasten. De komende zomer kan je bij hen genieten van Waterpret. Door het hele park zijn er punten waar kinderen, en wij ook, kunnen genieten van het water. Of dit nu is met een spray of in een stromend beekje. De kinderen vinden het fantastisch. Daarnaast hebben ze het ook super leuk gethematiseerd en dat vind ik echt wel een plus.

Spuitende olifanten

De eerste waterpret die we tegen kwamen in Dierenpark Amersfoort waren de spetterende olifanten. Met een druk op de knop kwam er een heerlijke mist op een lekkere koude straal uit. Je zou zeggen dat ze na vijf minuten er wel genoeg van hadden. Maar niks was minder waar. Na een half uur hebben we gezegd dat we naar het volgende punt gingen. Dit leidde tot grote teleurstelling van de kinderen. Gelukkig was die teleurstelling weg nadat ze de beek zagen.

Dammen bouwen in een beek

In deze beek konden ze dammen bouwen met verschillende grote stenen. Ook waren er in grote getallen schepjes en emmers aanwezig. Terwijl wij er heerlijk voor gingen zitten gingen de kinderen helemaal op in hun spel. Gelukkig hadden we droge kleding mee, want na een tijdje kwamen ze helemaal nat terug. “Sorry mama, ik ben uitgeleden”. Om vervolgens weer rennend het beekje in te gaan. Uhm, bedankt Dierenpark Amersfoort, haha.

Beekje dierenpark Amersfoort

Ontdek de dieren

Tussendoor hebben we ook nog dieren gezien. Ook dat vinden ze nog steeds heel erg leuk. Vooral het eiland met Maki’s is een punt die we sowieso moeten bezoeken. Door de Maki’s heenlopen is natuurlijk heel erg gaaf. Maar ook over het beren gebied heen klimmen is iets wat we altijd moeten doen. De nachtdieren slaan we ook nooit over omdat het heel bijzonder is om zo dichtbij te kunnen komen. Kortgezegd, wij vinden Dierenpark Amersfoort een ontzettend leuk park om heen te gaan!

Dierenpark Amersfoort in de zomer

Dus ben je op zoek naar een uitje maar vind je het te warm? Geen probleem, want je kan dus lekker afkoelen. En het is helemaal niet gek als je als ouder ook lekker onder die straal gaat staan. Vergeet alleen niet om droge kleren mee te nemen! Het staat namelijk een beetje gek om in je ondergoed door het park te lopen. En ben je je zonnebrand vergeten? Geen probleem. In het park staan verschillende plekken waar je zonnebrand kan pakken!

Ben je dus nog op zoek naar een leuk uitje deze zomervakantie? Wij raden Dierenpark Amersfoort zeker aan! Heb je een hond? Dat is ook geen probleem. Die mag namelijk gezellig mee. Kijk maar eens op hun website.

Wat ga jij doen deze vakantie?

Lees ook:

Vakantie is één groot DinoAdventure in Dierenpark Amersfoort

Bezoek aan het Maritiem Museum Rotterdam; afscheid van Professor Plons

Is het nijntje museum leuk?

Spoorwegmuseum, wat een leuk uitstapje!

Eigen sloep bij Roompot Waterstaete Ossenzijl

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.