Win 4 vrijkaarten voor Monster Jam

Denk spektakel, denk mega grote voertuigen met absurde wielen, denk stunts en het geluid van ronkende motoren: de Monster Jam. Okee, niet heel milieuvriendelijk allemaal, maar aangezien veel van mijn lezers ook graag een Trekkertrek, de Zwarte Cross of Formule 1 volgen, denk ik dat het een leuke winactie is. Ik mag namelijk 4 vrijkaarten verloten voor dit evenement in het Gelredome in Arnhem!

monster jam
Foto: Monster Jam

Waar je bij een Trekkertrek of de Zwarte Cross niet alleen voor de motoren gaat, maar juist ook voor alle entertainment, attracties en muziek er omheen, bezoek je de Monster Jam puur voor de stunts. Vroeger mocht ik met de jeugdbrandweer ook altijd naar de autocross op Koninginnedag en dat was al spectaculair (zeker als er geld geboden werd voor auto’s die over de kop of in de sloot zouden komen), maar Monster Jam gaat vanwege de bouw van de vooertuigen daar flink overheen. Het is het meest actievolle event met vierwielers, zeggen ze zelf. Ben jij er al eens geweest?

monster jam
Er zijn ook stunts op tweewielers bij de Monster Jam overigens, zie dit dan! Foto: Monster Jam

Weetjes over de Monster Jam

Het event in Arnhem begint met een Pit Party, waar je de enorme voertuigen van dichtbij kunt bekijken. Een Monster Truck weegt zo’n 5,5 ton, is meer dan 3 meter hoog, bijna 4 meter breed en ruim 5 meter lang, best imponerend! De motor produceert zo’n 1500 pk. Niet voor niks is de kooi van de coureur extra beveiligd en mag je op de voorste rijen niet zitten voor je eigen veiligheid. Stel je voor dat zo’n reus het publiek in vliegt door een gekke lancering… Gek is tenslotte waar zo’n show om gaat.

Er wordt geracet, coureurs demonstreren hun technieken en ze laten hun beste freestyle truuks zien. Als publiek kun jij via een app live meestemmen als jurylid wie de meeste punten verdiend. Wist je dat de coureurs van deze monstervoertuigen worden opgeleid op een speciale Monster Jam University in Illinois (Verenigde Staten)?

@monsterjam @JCB DIGatron intro 🔥 #monsterjam #monstertruck #jcb #motorsport #fyp ♬ original sound – Monster Jam

Monster Jam 2024

In Arnhem gaan 4 Marvel Monster trucks de strijd aan met de bestaande favorieten. The Amazing Spider-Man, Iron Man, Black Panther, en Thor gaan de strijd aan met Grave Digger®, El Toro Loco®, Max-Dä en Megalodon®! Beleef actie, races, waanzinnige stunts als de trucks de aarde doen opspatten op het speciaal aangelegde parcours in het stadion. Verbaas je bovendien over de ongelofelijke sprongen van de Freestyle Motorcrossers die ook hun opwachting maken. Sensatie gegarandeerd.

WANNEER: zaterdag 11 mei & zondag 12 mei, 2024
WAAR: GelreDome, Arnhem
TICKETS: verkrijgbaar vanaf € 20,=. Groepskorting vanaf 10 personen. Pit Party tickets zijn verkrijgbaar
zolang de voorraad strekt en alleen in combinatie met een ticket voor de show.
Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.monsterjam.nl.

@nr27productions GraveDigger🔥 #monsterjam #monstertruck ♬ original sound – Nick

Win vrijkaarten voor Monster Jam

Zelf ga ik er dit jaar voor het eerst naar toe op uitnodiging (en anders stuur ik een gastblogger want het klinkt heel vet), ik ben heel benieuwd naar de ervaringen met dit event! Wil jij naar Monster Jam in het Gelredome? Ben je hier misschien al eens geweest? Vertel het mij in de reacties en volg als je het leuk vind Monster Jam op tiktok of instagram. Ik mag onder mijn lezers 4 vrijkaarten verloten. De winnaar gaat op zondag 12 mei genieten van alle stunts en spektakel in Arnhem. Is je agenda nog vrij die dag?

De winnaar is: Ilona Boers! Van harte, ik ga je mailen voor de afhandeling.

Wie neem je mee als je wint?

Lees ook:

Spellenspektakel shoplog: spelletjes inspiratie

Halloween in Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Verre autovakantie: buiten je comfort zone zit de magie

Challenge: oldtimer avontuur met mijn tieners

Naar het automuseum want: Cars 3 in de bioscoop!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Nancy zegt:

  Ooh dit zou ik me zoontje en dochters zo gunnen! Ze zijn verzot op monster jam ! En leuk broer zussen uitje zou perfect zijn nu deze mama zwanger is van nummer 4 . Nog eventjes zonder alle baby perikelen de deur uit 😁

 2. elisabeth maria martina zegt:

  kleinzoon tije gaat uit zijn plaat als hij naar dit geweldige spektakel gaat, dit is natuurlijk wel een heel tof verjaardagskado

 3. Marian B zegt:

  Hier kan ik mijn twee mannen erg blij mee maken! Natuurlijk gaan wij dames ook mee, een stoer en leuk gezinsuitje!

 4. Danielle zegt:

  We zijn er nog nooit geweest, maar de kinderen (en mijn man😉) zouden het geweldig vinden!

 5. Laura k. zegt:

  Zou er heel graag bij zijn om met onze 3 jongens The Amazing Spider-Man te zien. Maar ook megalodon en grave digger zijn hier favoriet!!
  Zou erg gaaf zijn om de reusachtige wielen en ronkende motoren eens in het echt te zien stunten!!

 6. Suleika zegt:

  Het zou de eerste keer worden dus extra speciaal. Ik doe graag mee!

 7. Tess zegt:

  Ik ga er graag met de jongens heen! We zijn er nog nooit geweest en misschien vind ik het ook wel heel veel lawaai….maar ik weet zeker dat zij het geweldig zullen vinden!

 8. G. T. zegt:

  Ik maak graag kans! Ik zou mijn vriend en onze zoon heel blij maken als ik dit win. Dan mogen ze van mij nog een vriendje + vader uitnodigen om mee te gaan 😉 Ik hoef niet per se, haha.

 9. Ilona Boers zegt:

  Mijn zoontje 6 jaar en is helemaal gek van grote trucks. En kijk vaak op youtube filmpjes. Hij wilde hier al heel graag heen zijn broertje 3 jaar vind dit ook geweldig. Ik ben zelf 10 mei jarig dit zou een super kado zijn voor het gezin en een mooie afsluiting van de vakantie. De oudste mag eind maart afzwemmen dus dat zou ook een mooie kado voor hem zijn. We gaan duimen.

 10. Jikke T zegt:

  Wat tof! Ons buurjongetje en buurmeisje zijn vorig jaar geweest en die hebben mijn dochter enthousiast gemaakt. Dus zou supertof zijn als we dit winnen.

 11. Marieke zegt:

  Nog nooit geweest maar hèt lijkt mij super leuk voor mijn. Zoontje en vriendjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.